günaydın canlar...
Hvngzl hayırdır cnm kötü bişey yoktur umarım..
Askerlikten açılmış benimde asker bekliyor gibi durumum var herzaman görüşemiyoruz çok zor çok özledim onu
Bugün stüdyo fotolarını alıcam 3 poz çektirdik fazla abartmadım ve genelde arka fonlarda sadeydi inşallah güzel olmuşlardır.
Kızlar mayıs gibi düğün düşünüyoruz zaman çabucak geçiyor..dün akşam asker düğünündeydik ailemden ayrı kalıcam bian zor geldi ya gözüme.
ooo sen de mi geliyosun kız türkiye ye nihayet, gelen gelene vallahayatım.hıc.sorma.gırmedım.ya.ama.cok.gecerlı.mazertlerım.var
ablam.geldı.ongun.burda.kaldı.ve.bız.hergun.dısardaydık.gırmedımkı.hıc.dun.gıttı.bugun.arkdsımla.bulustuk.
IKEA'dan.neler.aldım.neler.haftaya.salı.gunu.ınsallah.TURKIYEDEYIMtam.bır.hafta.kaldı.ALLAHIN.ızınıyle.
özledım.sızlerı.
sen.neler.yapıyorsun.ev.hazırlıkları.nasıl.gıdıyor
kestane pişirme sacı ne kızz? şu közmatikler gibi bişey mi? :26:ayyyy dedim kesinnn paşan izin vermio diye girmiyosuunnnniyi bari geldinnyaaa hoşgeldin yawruşum gitme kızzz öylee uzunn uzunn meraklandık vallaa..
yaaa bendee ıkea istiorummmmm aydında yok izmire gitcem sırf ıkeayı gezmek içineee hanii resimm neler aldınnn..valla ben en son kestane pişirme sacı aldımm başkada bişi yok aldığımm bayram dolayısıyla bi durgunlukk geldii banaa tutuşucammm yakında du bakalımm
biz o zamana kadar bi değişiklik olmazsa samsung 46" istiyoruz, yani 117 ekran oluyo sanırım cm cinsindenKızlar kaç tv istiyorsunuz ve kaç ekran istiyorsunuz ben karar veremedım şu en buyukler hoşuma gıdıyor aslında amaaaaaa fıyatlar fenaaa kabarık
ojjjgeldin şeker, Allah kavuştursun ve hayırlı olsunslm kızlar bende geldim benide alırmısınız aranıza
çoooook tebrik ederiimm, hayırlı olsuunn, biz demiştik dimi bu kez verirsin sınavı alırsın ehliyeti diyeeeyiiihhhhuuuuuuuuuumotorrr sınavındannn qeçmişimmmm bacılarrrr qelsinn ehliyeeettttt
yiiihhhhuuuuuuuuuumotorrr sınavındannn qeçmişimmmm bacılarrrr qelsinn ehliyeeettttt
kestane pişirme sacı ne kızz? şu közmatikler gibi bişey mi? :26:
ben kestane hastasıyım da
biz o zamana kadar bi değişiklik olmazsa samsung 46" istiyoruz, yani 117 ekran oluyo sanırım cm cinsinden
ben 40" yeter diyodum ama 46" bile gözüme az geliyo artık, öyle güzel şeyler çıktı kiii
home theatre la birlikte dehşet bişey oluyo onlar, sinema keyfini çok severim hele ki patlamış mısırla olunca değmeyin keyfimee
salonumuz büyük olsun istediğimiz için o kadar geniş ekran tercih edebilicez
ben duvara monte olsun istemiyorum, çok iz bırakıyor duvarda, o yüzden ünitenin üzerinde ayaklı kullanmak istiyorum
bir de hatunlarım biriniz paylaşmıştınız, beyaz samsung, yakından her gördüğümde önünde bir miktar zaman geçiriyorum, çünkü çooook şııkk
ama işte benimkinin beğendiği model başka46D5000 veya 46D5500 alacağımız model :114:
çoooook tebrik ederiimm, hayırlı olsuunn, biz demiştik dimi bu kez verirsin sınavı alırsın ehliyeti diyeee
oohhh
heyoooo canlarrrr ben geldimmmmm
:2::2:
hıh o işte canım :)) onu közmatik ismiyle de satıyolar da ondan öyle sordumayyy canımm közmatik nekii:26:bende bilmiorum adı tam olarak ne yuvarlak bişi valla üzerinde patlıcan biberde közleniomuş et kavurma sacları varya onun deliklisi
ben koymuştum canım beyazı,salonada oturma odamada onu düşünüorum oturma odama monte salona küçük bi ünitee diorum ama değişedebilir fikrim:26:
canımm hoşbuldumSende hosgeldin gasocumm dün eklediklerimi begenmedin demi bende sonradan baktımda bi espirisi yok okadarda arayıslara devammm:))
heyooooheyoooo canlarrrr ben geldimmmmm
ıslatalımmm vallaaa canımcım herkesee bendeeeenn :92::92:
heyoooo canlarrrr ben geldimmmmm
ıslatalımmm vallaaa canımcım herkesee bendeeeenn :92::92:
Ayyy hoşbuldum şekerimmmhoşqeldinn tazeee nişanlıııı
hoşşşbuldummm gasommmhıh o işte canım :)) onu közmatik ismiyle de satıyolar da ondan öyle sordum
kız onda kestane de oluyo muu? hıı mantıklııı, biz de fırının ızgarasında yapıyoduk kestaneyi, bak o da mantıklı ama o kzömatiğin içine sığmaz ki benim yiyebilceğim kadar kestaneben maşallah çok yerim de, anca fırın tepsisindeki 1 kilo kestane paklıyo bizi
canımm hoşbuldum
yani beğenmemek değil de, hani daha özellikli daha güzel şeyler bulabiliriz diye öyle şeyettimdi
heyoooo
hoşgeldiinnn
hoşbuldum canım, nasılsınnn?Hoşgeldin şekerrrr
hahahahah bak bu cok iyiydiii
Canım tebrık ederımmmmyiiihhhhuuuuuuuuuumotorrr sınavındannn qeçmişimmmm bacılarrrr qelsinn ehliyeeettttt
ooo sen de mi geliyosun kız türkiye ye nihayet, gelen gelene valla
ayrıca ben sana kızgınım, küskünüm hatunumama aramızda kalsın özledim valla, nerdesin sen yaaa
e mazeretlerin de bittiğine göre artık bi zahmet her gün uğrarsın dimi, kızım ev sahibisin yaaa
muccck
kestane pişirme sacı ne kızz? şu közmatikler gibi bişey mi? :26:
ben kestane hastasıyım da
biz o zamana kadar bi değişiklik olmazsa samsung 46" istiyoruz, yani 117 ekran oluyo sanırım cm cinsinden
ben 40" yeter diyodum ama 46" bile gözüme az geliyo artık, öyle güzel şeyler çıktı kiii
home theatre la birlikte dehşet bişey oluyo onlar, sinema keyfini çok severim hele ki patlamış mısırla olunca değmeyin keyfimee
salonumuz büyük olsun istediğimiz için o kadar geniş ekran tercih edebilicez
ben duvara monte olsun istemiyorum, çok iz bırakıyor duvarda, o yüzden ünitenin üzerinde ayaklı kullanmak istiyorum
bir de hatunlarım biriniz paylaşmıştınız, beyaz samsung, yakından her gördüğümde önünde bir miktar zaman geçiriyorum, çünkü çooook şııkk
ama işte benimkinin beğendiği model başka46D5000 veya 46D5500 alacağımız model :114:
ojjjgeldin şeker, Allah kavuştursun ve hayırlı olsun
çoooook tebrik ederiimm, hayırlı olsuunn, biz demiştik dimi bu kez verirsin sınavı alırsın ehliyeti diyeee
oohhh
ohh maşallahhh yarasınnnn canikommhıh o işte canım :)) onu közmatik ismiyle de satıyolar da ondan öyle sordum
kız onda kestane de oluyo muu? hıı mantıklııı, biz de fırının ızgarasında yapıyoduk kestaneyi, bak o da mantıklı ama o kzömatiğin içine sığmaz ki benim yiyebilceğim kadar kestaneben maşallah çok yerim de, anca fırın tepsisindeki 1 kilo kestane paklıyo bizi
keyifli anlarda giyyy canımmcımmhahhahah sağol rosaaaamm, çok makbule geçtiiii beyaz beyaz güpürlü falan :92::92::92:
Bu arada selamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?