ne zaman tarihhhhh ??? Allah tamamına erdirsin inşallahhhh..
bende 23 yaşındayımdüğün ne zaman allah kısmet ederse [/QUOTE
eylülde düğün :)
şu an çeyiz hazırlığı olayı var
merhab kızlar zeynep ve melek hoşgeldiniz..
yazın gelmesini bende istiyorum ...artık ev tutalım eşya bakalım kış soğuk zaten üşüyorum hareket etmek istemiyorum uyumak istiyorum hep..
düğünümüzün tarihi hakkında çok rivayetler varhaziranda cnm biz 23 ü die karalaştırmıştık ama galiba bir hafta daha öne alınacak benim sınavlarımın tarihi dolayısıyla
İnşalllah hehehaslında diyorum bazen acaba bekarlık günlerimizi ararmıyız diye
merhab kızlar zeynep ve melek hoşgeldiniz..
yazın gelmesini bende istiyorum ...artık ev tutalım eşya bakalım kış soğuk zaten üşüyorum hareket etmek istemiyorum uyumak istiyorum hep..
hadi hayırlısı olsunn inşallah
hazırlık varmı ?
evet cnm biz eşyalarımızı aldıkbenim çeyizimde eksiklerim var ama:26:
Evet benim annemde öyle diyo
Benim annem evlen evlen diyordu nişanlandım şimdi bunalım da :))))
resmen depresyona girdi
İşin tuafı ben ikizim ikizim erkek 1,5 sene önce evlendi şimdi bana dediği ben seni hiç evlenmiceksin biliyordum hep bizimle yaşarsın diyordu o da henüz alışamadı :) allahtan nişanlımı seviyor ve iyi anlaşıyorlar... ailem bunalımda kısaca :)))
Benim annem evlen evlen diyordu nişanlandım şimdi bunalım da :))))
resmen depresyona girdi
İşin tuafı ben ikizim ikizim erkek 1,5 sene önce evlendi şimdi bana dediği ben seni hiç evlenmiceksin biliyordum hep bizimle yaşarsın diyordu o da henüz alışamadı :) allahtan nişanlımı seviyor ve iyi anlaşıyorlar... ailem bunalımda kısaca :)))
ay bütn anneler öyle herhalde annemde sürekli yok sen evlenmiyeceksin diyip duruyordu. Şimdi düğüne 6 ay kaldı diyorum yok ya diyor nasıl vericem ben seni diye. zaten bayramda baya bir duygusallaştı seneye misafir olacak gelecesin diye(
Benide okadar çok isteyen vardıki ben evlenmicem diyodum hep geri çevirdim herkesi şimdi nişanlanınca herkes şoklara girdi heni evlenmicektin diye annemde öyle söylüyo oda istemedi aslında biraz daha bekle yaşın küçük die
sanırım en büyük de benim
23 demedinmi az önce ben mi yanlış okudum aman Allahım bende yaşlanıyomuyum yoksa aramızda 2 yaşcıkın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?