2012' de yazın evlenecekler

kızlar nişandan sonra uğrak yerimiz bura olacaktı ve nihayet geldik.. düğün tarihimz ramazan öncesi fakat nişanlımın sınavı dolayısıyla önceye mi sonrayamı almaya karar veremedik bizim gibi durumda olan varmı?

evet cnm biz eşyalarımızı aldık benim çeyizimde eksiklerim var ama:26:

Çeyiz olayıı evet yaaa ben küçük ev aletlermi alıcamm bu ay ondan sonra da çok bişi kalmıyor sanırım veya kalan varsa da aklıma gelmiyorrr

Tavsiyesi olan varmı ? küçük ev aletleri için ???
her türlü bilgiye yardıma açığımmm

Evet benim annemde öyle diyo

Benim annem evlen evlen diyordu nişanlandım şimdi bunalım da :))))
resmen depresyona girdi
İşin tuafı ben ikizim ikizim erkek 1,5 sene önce evlendi şimdi bana dediği ben seni hiç evlenmiceksin biliyordum hep bizimle yaşarsın diyordu o da henüz alışamadı :) allahtan nişanlımı seviyor ve iyi anlaşıyorlar... ailem bunalımda kısaca :)))

Kızlar merhaba, çeyiz hazırlıkları tam gaz devam ediyor:) En son zara homedan bir battaniye, days in coloursdan nevresim english homedan da banyo seti ve sepetleri aldım:) bu nevresimim.

ay bütn anneler öyle herhalde annemde sürekli yok sen evlenmiyeceksin diyip duruyordu. Şimdi düğüne 6 ay kaldı diyorum yok ya diyor nasıl vericem ben seni diye. zaten bayramda baya bir duygusallaştı seneye misafir olacak gelecesin diye (

Benide okadar çok isteyen vardıki ben evlenmicem diyodum hep geri çevirdim herkesi şimdi nişanlanınca herkes şoklara girdi heni evlenmicektin diye annemde öyle söylüyo oda istemedi aslında biraz daha bekle yaşın küçük die

Evet ya bende üzülüyorum ama belli etmiyorum yapacak bişi yok
Hem ağlarım hem giderim olayı

ben de senin durumundaydım ki düşün 31 yaşındayım herkes evlenmez dedi birden nişanlanınca şok oldular :)

Benim kardeşimin eşi 23 yaşındaydı evlirken önemli olan kendini hazır hissetmek sanırım veya bilemiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…