2012' de yazın evlenecekler

hürrem küpesi

yok üzülmüyorum ama içimde yine ya hani aslında üzülüp üzülmediğimi bile bilmiyorum..aşkım olsa hayatta aldırmazdıda çocuk anlamıyor bişeyden onlara bırakmış ablası evlendi tecrübeli diyesöyledim ama aşkıma hayatta giymem nerden bulmuşlar diye

bana günlük kolye bakmışlar ben gelmeden önce işte onları gösterdiler allahım ne zevksilik birde görümceciğim nazar boncuklu takmazmısın diye soruyor allahım yarabbim..bizim tarafta gösteriş meraklısı napcaz bilmem..altın konusundada annemler bilezik takmıcakardı onlardan gelen 100 tllik teneke bilezikleri görünce bende takıcam kızıma bilezik bende 1-2 milyarlık bilezikten bahsediyorlar sandım dedi 2 tane bilezik takıcak şimdi.yani şimdi onlardan gelenn 100 tlilkte hani amcaları falan onlar takmışlar nişandada şimdi amcaları takınca adı oldu bilezik ..allahtan kayınpederim bana öyle hediyelik almadı kalın değil ama hediyelikte değil yani çok üzülürdüm işte o zman.takmıyorum kafaya amann diyorum ama aklıma gelincede üzülmüyor değilim.ben evlenince değiştirirm inş.hepsini.ama huurum olsun aslında gerisi boş aşkımla iyi anlaşayım yeter.

canlarım benim yaa işte illaki oluyor dört dörtlük evlenen yok heralde..

merhab kızlar zeynep ve melek hoşgeldiniz..

yazın gelmesini bende istiyorum ...artık ev tutalım eşya bakalım kış soğuk zaten üşüyorum hareket etmek istemiyorum uyumak istiyorum hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…