günaydınnn canlarrrrgününüzün çook güzel geçmesi dileğimle..
Canım ya kusura bakma karıştırıyorum henüz ekledim birilerini amaadını soyadının baş harfi yazar mısın tatlım
gününüz güzel geçsin hanımlar...
Günaydın kızlar..hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah..
Kızlar günaydın, birşey sormak istiyorum, kırmızı kuşak ve kırmızı gelin çiçeği uyumu sizce nasıl olur, bide babet istiyorum ama önü şu kırmızı kalpli olanlardan yada gelinliğin modeline göre babetin önüne kırmızı pullu, tüylü felan kalp şeklinde aksesuar sizce nasıl olur.
Kısacası kırmızı gelin kuşağı+kırmızı çiçek+babet kombinesi nasıl olur?
hatunlarım günaydıııınnnn
ve hayırlı cumalarrr
Rabbim iyiliklerle dolu güzel bir cuma geçirmemizi nasip etsin, bugün hepimize güzel kapılar açsın, karşımıza güzel insanlar çıkarsın, işlerimizde hayır bereket versin, adım attığımız her işimizi hayra çıkarsın inşallah, aminn
Kızlar günaydın, birşey sormak istiyorum, kırmızı kuşak ve kırmızı gelin çiçeği uyumu sizce nasıl olur, bide babet istiyorum ama önü şu kırmızı kalpli olanlardan yada gelinliğin modeline göre babetin önüne kırmızı pullu, tüylü felan kalp şeklinde aksesuar sizce nasıl olur.
Kısacası kırmızı gelin kuşağı+kırmızı çiçek+babet kombinesi nasıl olur?
Günaydın kızlar..hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah..
Herkeseee Günaydınlarrrr ve hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrr
kırmızı kuşak için bu kadar uyum neden merak ettim kuşak bütün gece kalmıyor sanırım belde ?
yanılıyormuyum bilemiycem ama bunların hepsi çok fazla gibi geldi bana ki bu benim şahsi fikrim..
1 senedir özellikle renkli kombinler moda zaten, ben renk kullanmam sanırım ama önemli olan ne moda ne de başka bişey
önemli olan senin ne istediğin, eğer güzel görüneceğini düşünüyorsan neden olmasın? neticede hiç yapılmamış birşey de değil, olabilir yani :112:
:114: o kuşak meselesini ben de istemiyorum ama du bakalım napcaz :26:Haklısın moda önemli değil zaten başka bir renk düşünmüyorum aslında kuşağıda istemiyorum ama adetler malesefBana kalsa bembeyaz gelinlik çok güzel
ayyy bu ne böyleeee süper yaaa bu saatte bu kadar kalabalık harikasınız gelincikler.
ben 2012 gelin adayları sohbet topiğindenim.lilamla pınarı görünce dalış yapim dedim.
benim düğünüm 12 mayıs 2012 cumartesi aksam
kınamda lilamdan 1 gün sonra yani 6 mayıs 2012 pazar aksam.
arada girer bende yazarım.işe girince daha sık yazarım evden o kadar çok giremiyorum çünküm
Hayirli cumalar kizlar, nasilsiniz? Kirmizi kusak konusu gecmis. Kusagi salona girmeden önce cikarabilirsiniz. Bütün gün üzerinizde olmasina gerek yok. Kusagin önelmi oldugu an kiz evden cikmadan önce varsa abisi yoksa babasi onu beline 3 kez baglamasi. Sonradan kusagini cikaranlari cok gördüm. :)
bütün gece zaten takmam yolcum ya, ama ben o kadarını da istmeiyorum yani hiç takılmasın istiyorum ben
Aminn lavatacımm inşallahhh cümlemizinkii kabul olsunn ..
Günaydın zeynap ablaaa sanada hayırlı cumalar ..
Sadece kırmızı kuşak sırıtıyor o yüzden en azından çiçekle kombine etmek istiyorum. Düğün boyunca durcakmış kuşak malesef ablam öyle diyor
Salona geldikten sonra çıkarılmayacaksa eğer tek öyle kırmızı kuşakla kalmak istemiyorum yaaaa
Valla kuşak benim için çok anlamlı 1 kere abim doluyacak belime ikincisini ikizim dolayacak üçüncüsünü babam dolayıp bağlayacak hayalim ve isteğim bu benim
MasAllah ikiz kardesin mi var ay ne güzelHehe süper fikir. Bende o görevi babam üstlenecek. Abim yok benim erkek kardesim de yok :)
Lavanta kiz ben senin 'ben asik oldum sende olsana' yazina bayiliyorum ya, niye öyle bisey yazdigini da merak ediyorum ama :)
bizde kimse istemediği için genelde bağlanmadı canım ya..Bende salona gelince cikaririm canim. Ama neden hic istemiyorsun peki canim? Ben istiyorum :) Bizim ailede o anlar hep cok duygusal olmustur. Ablamin kusagini kuzenler ufacicik güllerle süslemistiler mesela o kusak hala gözümün önünde cok güzeldi. Bilmem ben seviyorum bu adetimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?