2012' de yazın evlenecekler

Kızlar günaydın, birşey sormak istiyorum, kırmızı kuşak ve kırmızı gelin çiçeği uyumu sizce nasıl olur, bide babet istiyorum ama önü şu kırmızı kalpli olanlardan yada gelinliğin modeline göre babetin önüne kırmızı pullu, tüylü felan kalp şeklinde aksesuar sizce nasıl olur.

Kısacası kırmızı gelin kuşağı+kırmızı çiçek+babet kombinesi nasıl olur?

hatunlarım günaydıııınnnn
ve hayırlı cumalarrr

Rabbim iyiliklerle dolu güzel bir cuma geçirmemizi nasip etsin, bugün hepimize güzel kapılar açsın, karşımıza güzel insanlar çıkarsın, işlerimizde hayır bereket versin, adım attığımız her işimizi hayra çıkarsın inşallah, aminn

günaydınnn canlarrrr gününüzün çook güzel geçmesi dileğimle..

Canım ya kusura bakma karıştırıyorum henüz ekledim birilerini ama adını soyadının baş harfi yazar mısın tatlım

gününüz güzel geçsin hanımlar...

Günaydın kızlar..hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun inşallah..

kırmızı kuşak için bu kadar uyum neden merak ettim kuşak bütün gece kalmıyor sanırım belde ?
yanılıyormuyum bilemiycem ama bunların hepsi çok fazla gibi geldi bana ki bu benim şahsi fikrim..

günaydın,sana da hayırlı cumlar canım..

1 senedir özellikle renkli kombinler moda zaten, ben renk kullanmam sanırım ama önemli olan ne moda ne de başka bişey
önemli olan senin ne istediğin, eğer güzel görüneceğini düşünüyorsan neden olmasın? neticede hiç yapılmamış birşey de değil, olabilir yani :112:

kırmızı kuşak için bu kadar uyum neden merak ettim kuşak bütün gece kalmıyor sanırım belde ?
yanılıyormuyum bilemiycem ama bunların hepsi çok fazla gibi geldi bana ki bu benim şahsi fikrim..

Sadece kırmızı kuşak sırıtıyor o yüzden en azından çiçekle kombine etmek istiyorum. Düğün boyunca durcakmış kuşak malesef ablam öyle diyor

Salona geldikten sonra çıkarılmayacaksa eğer tek öyle kırmızı kuşakla kalmak istemiyorum yaaaa

Haklısın moda önemli değil zaten başka bir renk düşünmüyorum aslında kuşağıda istemiyorum ama adetler malesef Bana kalsa bembeyaz gelinlik çok güzel

Haklısın moda önemli değil zaten başka bir renk düşünmüyorum aslında kuşağıda istemiyorum ama adetler malesef Bana kalsa bembeyaz gelinlik çok güzel
:114: o kuşak meselesini ben de istemiyorum ama du bakalım napcaz :26:

Hayirli cumalar kizlar, nasilsiniz? Kirmizi kusak konusu gecmis. Kusagi salona girmeden önce cikarabilirsiniz. Bütün gün üzerinizde olmasina gerek yok. Kusagin önelmi oldugu an kiz evden cikmadan önce varsa abisi yoksa babasi onu beline 3 kez baglamasi. Sonradan kusagini cikaranlari cok gördüm. :)

Hos geldin :) Tebrik ederim simdiden.

bütün gece zaten takmam yolcum ya, ama ben o kadarını da istmeiyorum yani hiç takılmasın istiyorum ben

bütün gece zaten takmam yolcum ya, ama ben o kadarını da istmeiyorum yani hiç takılmasın istiyorum ben

Bende salona gelince cikaririm canim. Ama neden hic istemiyorsun peki canim? Ben istiyorum :) Bizim ailede o anlar hep cok duygusal olmustur. Ablamin kusagini kuzenler ufacicik güllerle süslemistiler mesela o kusak hala gözümün önünde cok güzeldi. Bilmem ben seviyorum bu adetimizi

Son düzenleme:
Aminn lavatacımm inşallahhh cümlemizinkii kabul olsunn ..

Günaydın zeynap ablaaa sanada hayırlı cumalar ..

:)) Sağol canımm

kuşak salon da çıkar benim bildiğim istege de bağlı gerçi kalsın diyorsan kalır çıksın diyorsan çıkar sana kalmış yani..
içinden gelen neyse onu yap düğün senin gün senin içinde ukde kalmasın 1 kere oluyor o yüzden içinden ne gelirse onu yap derim ben :)

Valla kuşak benim için çok anlamlı 1 kere abim doluyacak belime ikincisini ikizim dolayacak üçüncüsünü babam dolayıp bağlayacak hayalim ve isteğim bu benim

Valla kuşak benim için çok anlamlı 1 kere abim doluyacak belime ikincisini ikizim dolayacak üçüncüsünü babam dolayıp bağlayacak hayalim ve isteğim bu benim

MasAllah ikiz kardesin mi var ay ne güzel Hehe süper fikir. Bende o görevi babam üstlenecek. Abim yok benim erkek kardesim de yok :)

Lavanta kiz ben senin 'ben asik oldum sende olsana' yazina bayiliyorum ya, niye öyle bisey yazdigini da merak ediyorum ama :)

Evet ikizim var Erkek o da geçen sene evlendi :) bende abi bol

Son düzenleme:
bizde kimse istemediği için genelde bağlanmadı canım ya..
ablam, bazı kuzenlerim bağlamadılar hiç
bizde kimse bağlayalım demez zaten, ne annem ne abim, akıllarına bile gelmez
ama benimkinin inadı yüzünden oldu nolduysa, Allah ın istanbullusu tutturdu beline kuşak bağlanıcak evden çıkarken diye, tööbe tööbe vazgeçiremiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…