Evet ikizim var Erkek o da geçen sene evlendi :) bende abi bol
bizde kimse istemediği için genelde bağlanmadı canım ya..
ablam, bazı kuzenlerim bağlamadılar hiç
bizde kimse bağlayalım demez zaten, ne annem ne abim, akıllarına bile gelmez
ama benimkinin inadı yüzünden oldu nolduysa, Allah ın istanbullusu tutturdu beline kuşak bağlanıcak evden çıkarken diye, tööbe tööbe vazgeçiremiyorum da
Benimde abim bağlar sanırım, arkadaşlarımda düğünde takmamışlardı, ama albümlerinde vardı, salonda sinevizyonda albüm çekimlerinden görmüştüm.
Teşekkürler kızlar..
Hehe bende de abla bolBen evin en kücügüyüm
Benimde abim bağlar sanırım, arkadaşlarımda düğünde takmamışlardı, ama albümlerinde vardı, salonda sinevizyonda albüm çekimlerinden görmüştüm.
Teşekkürler kızlar..
Günaydın kızLar hayırLı cumaLar...
Bende sevmiorum kuşak oLayını yaaAma bağLanıcak derLerse de bağLasınLar ben arabada çıkarırım ztn düğün saLonunda kuşakLa durmaya niyetim yok =) GönüLLeri oLsun die bağLatırım evde napiim =) Ama henüz ne aiLem ne nişanLım hiç kuşak konusu geçmedi aramızda bakaLım o gün çıkar ortaya =) Benim de abim yok 15 yasında erkek kardesım var..Babam bağLar heraLde biLemıorum :44:
kuşaktan açılmış konu bizim kuşak bağlama olayı olmaz belki çünkü ben kına gecemdede gelinlik giyicem ve istanbula gidicez birde hangi ara olur gelinlikle istanbula gitmiceme göre ...adet yerini bulmucak ama evden çıkarken kuşak bağlama olayı olsaydı bie ne resim çekinrken nede salonda isterdim gelinliği bozuyor tamam hani anlamı var ama çokta önemli değil
Zeynep senin yasin kac peki? Evet bende de aglayan cok olacak. Hele de benCünkü ben türkiyeye gelin gelicem ailemi yurt disinda birakicam.
Lila canim belki hic baglanmaz simdiye kadar hic konusu gecmediyse? Benim kuzenin kusagini da 15 yasinda ki kardesi baglamisti
du bakalım denicez bişeylerSinirlenme caniim sakin ol. Bi yolunu bulup ikna edersin herifini ya :) Yada sende ona karsilik onun istemedigi bir sey iste belki o zaman anlar senin durumunu :)
ben 31 yaşındayım ailenin en küçüğü ve tek ve son bekarıyım..
Ben de İstanbuldan Antalya ya gelin gidicem
Günaydın Lilaaa sana da hayırlı cumalar ve hoş geldin
Zeynep senin yasin kac peki? Evet bende de aglayan cok olacak. Hele de benCünkü ben türkiyeye gelin gelicem ailemi yurt disinda birakicam.
Lila canim belki hic baglanmaz simdiye kadar hic konusu gecmediyse? Benim kuzenin kusagini da 15 yasinda ki kardesi baglamisti
kuşaktan açılmış konu bizim kuşak bağlama olayı olmaz belki çünkü ben kına gecemdede gelinlik giyicem ve istanbula gidicez birde hangi ara olur gelinlikle istanbula gitmiceme göre ...adet yerini bulmucak ama evden çıkarken kuşak bağlama olayı olsaydı bie ne resim çekinrken nede salonda isterdim gelinliği bozuyor tamam hani anlamı var ama çokta önemli değil
BiLemiyorum ki canımm beLki akıLLarına geLmediği için konuyu açmamışLardır =) HaLam da bizim evden geLin çıkmıştı dedem vefat ettıgı ıcın büyük abısı yani babam o görevi üstLendi ama kuşak bağLandı mı bağLanmadı mı unuttum yaa hatırLamıorum..haLam da sevmiodu cunku =)
Nerede yaşıyorsun ? nereye gelin gidiyorsun ?
2 kere gelinlik giymek güzel olur bence gelinliğin keyfini çıkartırsın
ay bende kına gecemde gelinlik giycem bizim düğünümüz orduda olucak erkek tarafı öyle istediler burda kına olucak biz düğüne orduya gidicez
ama ama ben kına gecemde gelinlik giyip giymemeye hala karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?