2012' de yazın evlenecekler

Sinirlenme caniim sakin ol. Bi yolunu bulup ikna edersin herifini ya :) Yada sende ona karsilik onun istemedigi bir sey iste belki o zaman anlar senin durumunu :)

Benimde abim bağlar sanırım, arkadaşlarımda düğünde takmamışlardı, ama albümlerinde vardı, salonda sinevizyonda albüm çekimlerinden görmüştüm.

Teşekkürler kızlar..

Benimde abim bağlar sanırım, arkadaşlarımda düğünde takmamışlardı, ama albümlerinde vardı, salonda sinevizyonda albüm çekimlerinden görmüştüm.

Teşekkürler kızlar..

Evden çıkarken evin içinde beklerken çekilen tofolarda olacak o yüzden düğün resimlerin de ve salon da gerek yok diye düşünüyorum ..

Günaydın kızLar hayırLı cumaLar...

Bende sevmiorum kuşak oLayını yaa Ama bağLanıcak derLerse de bağLasınLar ben arabada çıkarırım ztn düğün saLonunda kuşakLa durmaya niyetim yok =) GönüLLeri oLsun die bağLatırım evde napiim =) Ama henüz ne aiLem ne nişanLım hiç kuşak konusu geçmedi aramızda bakaLım o gün çıkar ortaya =) Benim de abim yok 15 yasında erkek kardesım var..Babam bağLar heraLde biLemıorum :44:

kuşaktan açılmış konu bizim kuşak bağlama olayı olmaz belki çünkü ben kına gecemdede gelinlik giyicem ve istanbula gidicez birde hangi ara olur gelinlikle istanbula gitmiceme göre ...adet yerini bulmucak ama evden çıkarken kuşak bağlama olayı olsaydı bie ne resim çekinrken nede salonda isterdim gelinliği bozuyor tamam hani anlamı var ama çokta önemli değil

Günaydın Lilaaa sana da hayırlı cumalar ve hoş geldin

Zeynep senin yasin kac peki? Evet bende de aglayan cok olacak. Hele de ben Cünkü ben türkiyeye gelin gelicem ailemi yurt disinda birakicam.

Lila canim belki hic baglanmaz simdiye kadar hic konusu gecmediyse? Benim kuzenin kusagini da 15 yasinda ki kardesi baglamisti

Nerede yaşıyorsun ? nereye gelin gidiyorsun ?
2 kere gelinlik giymek güzel olur bence gelinliğin keyfini çıkartırsın

Ben seviyorum kuşak meselesini benimde benden 11 ayn küçük erkek kardeşim var muhtemelen kuşağımı o bağlayacak
Ama çok ağlayacağım kesin ailemin ilk evladı olduğum için çok üzülecekler

ben 31 yaşındayım ailenin en küçüğü ve tek ve son bekarıyım..
Ben de İstanbuldan Antalya ya gelin gidicem

ben 31 yaşındayım ailenin en küçüğü ve tek ve son bekarıyım..
Ben de İstanbuldan Antalya ya gelin gidicem

Sende uzaga gidiyosun ya Ama en azindan ayni ülkedesiniz ya onunda avantajlari var. Allahtan benim de ankarada bi ablam var.

Lamelif evin en büyügü sensin hemi :)

Ya zaten ben dügünü günü makyaj olayini napicam bilmiyorum. Aksama kadar akar gider diye korkuyorum aglamaktan

Günaydın Lilaaa sana da hayırlı cumalar ve hoş geldin

Günaydınn hoşbuLdummm :)

BiLemiyorum ki canımm beLki akıLLarına geLmediği için konuyu açmamışLardır =) HaLam da bizim evden geLin çıkmıştı dedem vefat ettıgı ıcın büyük abısı yani babam o görevi üstLendi ama kuşak bağLandı mı bağLanmadı mı unuttum yaa hatırLamıorum..haLam da sevmiodu cunku =)

ay bende kına gecemde gelinlik giycem bizim düğünümüz orduda olucak erkek tarafı öyle istediler burda kına olucak biz düğüne orduya gidicez
ama ama ben kına gecemde gelinlik giyip giymemeye hala karar veremedim

Allah rahmet eylesin canim. Bak bende halamin evinden gelin cikicam. Aslinda üzülüyorum biliyomusun kendi evimizden cikamadigim icin. Ama napalim kismet böyleymis.

Nerede yaşıyorsun ? nereye gelin gidiyorsun ?
2 kere gelinlik giymek güzel olur bence gelinliğin keyfini çıkartırsın

cnm balıkesrden istanbula gelin gidicem kısmetse..

şimdi biz burda 1 akşam kına gecesi olucak ama bindallı giymeden önce gelinlik giyicem ilerleyen saatlerde kına yakılırken bindallı giyeceğim..ve biz cuma akşamı burda kına gecesi düşünüyoruz cumartesi yola çıkarsak e gelinkil olmayak üzerimde evden çıkarkende kuşak bağlandığı için normal kıyafetin üzerine bağlamakta olmaz onun için ..pazar günüde istanbulda düğün olucak sanıyorum allahım o günler gelsin geçsin çok stresli geliyor bana ay saçım güzel olucakmı ay fotorafım güzel çıkcakmı gelinlik nasıl yolculuk zaten eziyet ev kur ev düz yandık valla...stresle giricem dünya evine sanıyorum..böyle anlatınca gözüm korktu ya

cnm bizim burdaki tüm akrabalı istbula düğüne götüremicemize göre beni gelinlikle görsünler istediğimiz için öyle düşünüyoruz anneminde içinde hep renkli kabarık kıyafet var nişanda düz bişey aldığım için az yaygara koparmadı zehir olmuştu 1 haftam o yüzden anneme kalsa önce tuvalet sonra gelinlik sonra bindallı belki araya abiye bile sıkıştırır annemden korkuyorum benaslında belki bende fikir değiştirip gelinlik yerine tuvalet giyebilirm belli olmaz ama çok çok büyük ihtimal gelinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…