Aynı kekten yapmışız o zaman oh ellerıne saglık cnmmmAaa unuttum bende bu akşam çikoLataLı kek yaptım ısLak kek de denio sanırım güzeL oLdu vaLLa iLk denemeye göre
Sen bide gerçek hayatta görsenn o kdr mütevazi o kdr şeker kii yaaa cnmm bnm =)
ah canım imdb search de bi bakayım derken konuyu accuk gördüm galiba, yani bi hastalık adı gördüm ama konuyu tam okumadık, neyse yazmiyim belki hatunlar da seyreder
olsun ya konuyu bilsem de seyrederim ben, yeterki film güzel olsun :114:
bu arada beni unutmanın yorumlarında da şeyi gördüm, biri yazmış, a moment to remember a çok benziyo, tıpa tıp aynısı değil ama genel olarak konusu benziyomuş :114:
orjinalini seyredelim bakalım
Sen orjınalını ızle kuzum.evet canım ya, öyleler onlar bir tuhaf, halbuki naif bir millettir japonlar ama :26:
hımm ben de bi izliyim bakim acayip merak ettim
sen netsiz napan, biz sensiz napak?
Radyoda yine Sezen çalıyooooor... Kalbimi senden daha iyi tanıyoooorrrr... Birde İstanbul'dan bahsediyorrrr.. Sanki hep bizi anlatıyor..
seninde ellerine sağlık lilacım... ayyy kız bende görmek istiorum mert fıratı
bi arkadaşım sen manyakmısın elin çekiklerinin filmlerine dadandın ded bu iki diziy izle eğer beğenmessen tamam dedim dalga geç die ben uzun zamandır islemiyom o söylüyo şimdi şunu isle bunu isle die her oyuncuyu da biliyo
hahhhaha o da iyiymiş
hatunlar ben ufaktan yatayım kayışı koparmadan
çook üptüm hepinizi
rüyanızda pepeyi görün
baş baaşş
sağol yavruşummmmm valla az kaldıAynen çağLam aynı kekten yapmışız ohh eLLerimize sağLıkkk
Şafağı da yedinnn hadiii çok çok az kaLdı yavruşummm
hahhhaha o da iyiymiş
çook üptüm hepinizi
rüyanızda pepeyi görün
baş baaşş
eveeeet evlenince evine geliriz inşalah o zaman bize yap mamaları yiyelimSağoL canımmm inş birgün sizLere de yaparımm =)
Biz menajerLiğini yapmıştık 4 sene Mert'in hatta 20küsür tane daha ünLü oyuncu vardı...Çoğu kaprisLiydi ama Mert abimm bi başkaydı yaaa konuşması tavırLarı nası tatLı anLatamam kocişimmm duymasınnnnÖyLe sevdiğim ve haLa görüştüğüm bikaç tane daha oyuncu var...Tiyatro oyunu ya da gaLası fLn oLursa hbr verırım beraber gideriz canımm bu fiLme gidemedim ben bi dahakine inş =)
maşallah kuzuuuumbu arada 2olerıde yemek uzereyım kızlar ŞAFAK 21heycan gıtgıde artmakta. 15 aylık hasret bıtıyor.
hahhhaha o da iyiymiş
çook üptüm hepinizi
rüyanızda pepeyi görün
baş baaşş
eveeeet evlenince evine geliriz inşalah o zaman bize yap mamaları yiyelim
gidelim valla gala mala heryere gelirim kuzum
maşallah kuzuuuumönce sen sonra ben inşallah
iyi geceler gasoooom...
iyi geceler kızlaaar bende yatıyorum,öptüm hepiniziiii...
bu arada 2olerıde yemek uzereyım kızlar ŞAFAK 21heycan gıtgıde artmakta. 15 aylık hasret bıtıyor.
kız bi beni bulamadın
teklif yolladımda heeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?