- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Ozaman cok cok memnun kalıcan yavyuşum
İzlemeye calşcm cnm sen guzel dıyosan kesınlkle guzeldr smdı avatarına bakıyorum bıdaha etkılenıyorum
2 gun önce gırmıstı tatlım en son
sultandan haberim yok ama geçen bi ara gündüz girmişti nete..Türkiyeye gelecekti ya ondan giremiyordur belki
kızlar bu söylediğiniz filmin geçen gün türk versiyonunu izledik kardeşimle sinemada...adı beni unutma,mert fırat oynuyor..
a moment to rememberin mı cnm?
Aaaa konusu aynı mııı sedoşummm...NasıLdı Mert bu fiLmde beğendin mi ben izLemedim daha
ben kore filmlerini çok beğeniyorum amerikan filmleri gibi akılları başka yerlerde değil saf bi aşkları oluyo filmlerde
bu iki dizi ki bise göre dizi sayılmas her biri 45 dk dan 20 bölüm mü ne izleyin kesinlikle benim islemediğim çok as film var tavsyeler verebilirim
aa o filmin versiyonu muymuş? tuba ünsalla olan film mi?
evet kardeşim aynı dedi,kadın hasta di mi? kardeşim izlemiş kore versiyonunu ben izlemedim..o dedi onun türk versiyonu diye...
ben ağladım valla.ama kardeşim kore versiyonu daha ağlaktı dedi...mert fırat yine bir harikaydı,başka dilde aşktan beri favorim ya..bayılıyorum rol yapışına falan
kesınlıkle katılıyorum cok cok masumdu her ıkısıde
eline sağlık çağlam..Kızlar bugun aglıyan kek yaptım her zaman aynı tarıften yapıyordum bugun burda buldugum bı tarıften yaptım tat olarak cok cok guzel oldu ama ölçüler tutmadı ya az oldu
evet kardeşim öle dediaa o filmin versiyonu muymuş? tuba ünsalla olan film mi?
ay şimdi kore sinemasına merak sardım resmen kızlar
bu dediklerinizi bir izleyeyim de, bubacum senden yeni tavsiyeler alırım.
ben kore sinemasını bilmiyorum ama japon korku gerilimlerinden seyretmiştim bikaçtane, anacım o ne vahşet o ne manyaklık, çok acayip filmlerdi
o yüzden uzak doğu sinemasını pek de merak etmiyordum :)
Canım laptopum bozuldu moralım cok bozuk ekran sureklı gıdıyor napıcam bılmıyorum garantısı doldu zaten tamıre versem bakayım kaç ay a gelıcek of ben netsız yapamameee o zaman ne zaman başlıyon bu dizilere
eline sağlık çağlam..
evet kardeşim öle dedi
Kızlar bugun aglıyan kek yaptım her zaman aynı tarıften yapıyordum bugun burda buldugum bı tarıften yaptım tat olarak cok cok guzel oldu ama ölçüler tutmadı ya az oldu
evet kardeşim aynı dedi,kadın hasta di mi? kardeşim izlemiş kore versiyonunu ben izlemedim..o dedi onun türk versiyonu diye...
ben ağladım valla.ama kardeşim kore versiyonu daha ağlaktı dedi...mert fırat yine bir harikaydı,başka dilde aşktan beri favorim ya..bayılıyorum rol yapışına falan
Evet cnm ama korelıler muhteşem yapmıştı cıdden.
Gasom hadi izle hemenAma konuyu arastırma konusunu anlarsan pek bıseye yaramıyor
ay şimdi kore sinemasına merak sardım resmen kızlar
bu dediklerinizi bir izleyeyim de, bubacum senden yeni tavsiyeler alırım.
ben kore sinemasını bilmiyorum ama japon korku gerilimlerinden seyretmiştim bikaçtane, anacım o ne vahşet o ne manyaklık, çok acayip filmlerdi
o yüzden uzak doğu sinemasını pek de merak etmiyordum :)
Siz o konuyu geçmişsiniz ama bir düğün fotoğrafı konusu geçmiş sanırsam gerilerde, herhangi bir ön araştırma yaptıysanız fiyatlar konusunda biraz bilgi verebilir misiniz kızlar?
evet canım ya, öyleler onlar bir tuhaf, halbuki naif bir millettir japonlar ama :26:evet gasom ya haklısın korku gerilimleri çok sadistçe oluyo japonların...
ben sadece bi tane kore filmi izledim binjip-boş ev di adı galiba. ama kardeşim hep izliyor çok beğeniyor...
sen netsiz napan, biz sensiz napak?Canım laptopum bozuldu moralım cok bozuk ekran sureklı gıdıyor napıcam bılmıyorum garantısı doldu zaten tamıre versem bakayım kaç ay a gelıcek of ben netsız yapamam
Saol tatlımmmmm
Aaa unuttum bende bu akşam çikoLataLı kek yaptım ısLak kek de denio sanırım güzeL oLdu vaLLa iLk denemeye göre
Sen bide gerçek hayatta görsenn o kdr mütevazi o kdr şeker kii yaaa cnmm bnm =)
ah canım imdb search de bi bakayım derken konuyu accuk gördüm galiba, yani bi hastalık adı gördüm ama konuyu tam okumadık, neyse yazmiyim belki hatunlar da seyreder
olsun ya konuyu bilsem de seyrederim ben, yeterki film güzel olsun :114:
bu arada beni unutmanın yorumlarında da şeyi gördüm, biri yazmış, a moment to remember a çok benziyo, tıpa tıp aynısı değil ama genel olarak konusu benziyomuş :114:
orjinalini seyredelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?