2012' de yazın evlenecekler

Hemşeri mi oLuoruzzz =))))

Allah rahmet eylesin canim. Bak bende halamin evinden gelin cikicam. Aslinda üzülüyorum biliyomusun kendi evimizden cikamadigim icin. Ama napalim kismet böyleymis.

Aminn canım bütün öLmüşLerimize Allah rahmet eyLesin , toprakLarı boL oLsun , huzur içinde yatsınLar...Kısmet canım yaa siz mutLu oLun yeter gerisi önemLi değiL...

MADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacakeğer ordan halledeceksen benle iletişime geç sen tamam mı?süalemin yarısı orda çünkü
çok güzelmiş buuuuu
şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız valla relactive çok özenli çalışır ama ben bu seneki modellerini çok çok beğenmemiştim
ne güzel yaa ay bu arada benim nişanlım öle para hesabı yapmaz ama doğa fotografı diyince bir garip oluyor yaa fiyatlara bakarız diyor,geçen tartıştık sırf bu konu yüzünden,en son dayanamadım elindeki telefonun yarı parasını düğün fotomuza mı vermicen dedim
torbasız canım suluyu zaten hiç tavisye etmem.Kader arkadaslarnı buldun bak allah inş. tez vakitte hepimizi ev sahibi yapar aminnnnnnnnnnnnnn
suluyu neden tavsiye etmiyosuncanım? biz evde kullanıyoruz çok memnunum ama yıkaması gıcık oluyor.
nyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
ohaaaaa ay pardonnnn

aynı ben gibisin gasomm

Aminn canım bütün öLmüşLerimize Allah rahmet eyLesin , toprakLarı boL oLsun , huzur içinde yatsınLar...Kısmet canım yaa siz mutLu oLun yeter gerisi önemLi değiL...

Amiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz

Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?

Canım bize öyle düşünüyoruz herkesi orduya götüremicemize göre burdada gelinlik giy seni öle görelim diyolar ama benim kafama takılan şu var ben türbanlı olduğum için kına yakılırken bindallı giymek nerdeyse imkansız olucak hadi giydim farzedelim bi şekilde türbanım beyaz kınalığım ayrı renk olucak ayy napıcamı bilmiyorum yani anlıcan

sağol korktum gerçektennn
allahtan benim herşeyim istanbul da olacak düğünden sonra antalyaya evime gidicem biz iş olayından dolayı antalyaya gidiyoruz yoksa ikimizin ailesi de istanbulda

Hemşeri mi oLuoruzzz =))))

Ordulumusun canım bende orduya gelin gidiyorum ama istanbulda yaşıcaz yine sadece düğünü orda yapıcaz

Ben de karadenizliyim

nyu hos geldin canim nasilsin? :)

zenyep canim bizde basta öglen dedik ama simdi bende aksam istiyorum cünkü düsündüm ve ailem kalabalik kuaför fotografci islerini ancak öglene kadar bitirebiliriz yetisemeyiz 1'e kadar..

Son düzenleme:

ayyy sağol canım benim büyük bi ihtimalle oradan olucak kafama yatan bi model bulursam oradan almayı tercih ederim benim nişanlım ın bi tanıdığı madam burcunun atölyesinde çalışıyormuş o nişanlığımla ilgilenmişti,mustafa şekerle de nişanlım görüşmüştü alırken,onlar akbank 1. san. şubesi ile çalışıyorlarmış benim nişanlımda o şubedeydi o zaman(şuan şemikler şubesine geçti) o yüzden bize yardım etmişti,birde orada çalışan gamze hnm var o da çok tatlıydı gerçekten çok sevmiştim o yardımcı olmuştu denemelerde gidersem seninle iletişime geçeyim canım çok teşekkürler

cnm nerde denk gldi hatırlamıyorum ama artık beyaz üzerine işlemeli bindallılar var onlardan düşünürsün olmadı önceden hep kırmızıydı ama artık birçok alternatifler çıktı mordu pembeydi beyazıda gördüm aklında olsun tatlım..

sağol korktum gerçektennn
allahtan benim herşeyim istanbul da olacak düğünden sonra antalyaya evime gidicem biz iş olayından dolayı antalyaya gidiyoruz yoksa ikimizin ailesi de istanbulda

çok şanslısın bence buyüzden bende şanslıyım ya 4 saatte istanbulda garanti olurum.daha uzak gelin gidenlere allah sabır versin

Bak bu hiçç aklıma gelmemişti benimm düşüncem bunu tşk ederim fikrin için canım

Amiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz

Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?

Benim düğünüm 5 Mayıs Cumartesi akşamı...Kınam da 4 Mayıs Cuma akşamı...Kınam da düğün saLonunda oLucak ama düğünüm oLdugu yerde deiL baska saLonda =)

günaydınnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrr

Günaydınn canımmmm =)

Ordulumusun canım bende orduya gelin gidiyorum ama istanbulda yaşıcaz yine sadece düğünü orda yapıcaz

Babam orduLu annem samsunLu canım ama ikisi de doğma büyüme İstanbuL bende öLe =)

Son düzenleme:
kızlar günaydın hatta tünaydın nasılsınız bakalım. 2 gündür iş fena halde karıştığı için bakamadım çok fazla. Yolcu düğünü öğlnemi akşammı diye sormuşsun. Öğlene herkesin yetişmesi pek mümkün olamayabilir canım ya sen bile saçın başın fotoğrafın koşturarak yapacaksın herşeyini yoksa. bende inş. 1 haziran da akşam evlenicemm :)))

fatovas canim hos geldin nasilsin? Evet ya biz basta öglen olur diye konustuk. Istanbuldan gelenlerde olacak cünkü. Onlar icin geri dönüs yolu yine bir saati bulacak diye düsünerek böyle demistik. Ama iste seninde dedigin gibi kuaför ve fotografci asla yetismeyecek. Ben cünkü ablamlar ve yigenlerimle kuaföre gidicem. Sonra dis cekim istiyorum oda 2 saat gibi bi zaman alir. Birde aile fotograflari cektirmek istiyorum. Ohooo öglene kadar hic bir sey yetismez. En dogrusu aksam olmasi aslinda. Bakalim bizimkiler ne derler.

Kina gecemiz akrabalarimin bahcesinde olacak diye konusuluyor. Ama ben insaAllah baska bir yer bulabilirim de oraya muhtac kalmam. Nisanlim bi dernekte asker eglencesi yapmis. Belki orasi olabilir diye düsünüyorum. Kinamizda aksam olacak bizim.

Evet canım Mimar Kemalettinde Relactive çok memnun kalmıştım nişanlık olayında bakalım diyoruz bi oraya da gelinlik için

Nasılsınızz kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…