ay bende kına gecemde gelinlik giycem bizim düğünümüz orduda olucak erkek tarafı öyle istediler burda kına olucak biz düğüne orduya gidicez
ama ama ben kına gecemde gelinlik giyip giymemeye hala karar veremedim
Allah rahmet eylesin canim. Bak bende halamin evinden gelin cikicam. Aslinda üzülüyorum biliyomusun kendi evimizden cikamadigim icin. Ama napalim kismet böyleymis.
MADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacakevt canım valla iyi olur madam burcu ve defne de güzel şeyler varmış ben nişnlığımı madam burcu dan almıştım gelinlikte de gzel modeller vardı,yeni sezon için yeni modellerini çıkartmışlar mı acaba?
çok güzelmiş buuuuuKızlar biliyosunuz beyaz eşyadaki siyah hastalığımı
Bosch yada siemens düşünüyoduk dün arçeliğin siyah bulaşık makinasını gördüm çok hoşuma gitti cam yüzeyli buzdolabında oldugu gibiii napcam ben yaaa
Eki Görüntüle 289217
şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız vallaBende onu dicektim bizim acilen buluşmamız lazımmmm
Biz koçişle Miss Defne'ye baktık orda bi gelinlik denedim
Bide nişanlığımı aldıgım yer olan Relactive'e baktık
Biz kışın alcaz karar verdik
Relactive'deki Esra hanım gelmeden 1 gün önce ara dedi 2012 modellerınden göstermek istediklerim var onları çıkarayım dedi nişanda çok yardımcı olmuştu bize.
Siparişini alır yavaş yavaş hazırlarız dedi istersen beraber gidelimmm canım benimmm gezelim Mimar Kemalettinde
ne güzel yaapek hayırLı oLmadı gasomm yaa huzursuz oLdum anLaşamadım gitmemeye karar verdim :/
Bu arada bende araştırmaya başLadım düğün fotoğrafçısı iLe iLgili maiL attım bikaç yere payLaşırım sizinLe de...Bi sitede düğün videosu diye bişey yapmışLar fotoğrafLarın canLı haLii yanii kızın kuaförde yaşadıkları erkegın berberdekı haLi snra foto çekiminde yaşananLar arkaya da fon müziği koymuşLar video haLinde çok güzeL oLmuşş yaa bayıLdım nası eğLenmişLer anLatamam isteyene face'den atabiLirimm =)
suluyu neden tavsiye etmiyosuncanım? biz evde kullanıyoruz çok memnunum ama yıkaması gıcık oluyor.torbasız canım suluyu zaten hiç tavisye etmem.Kader arkadaslarnı buldun bak allah inş. tez vakitte hepimizi ev sahibi yapar aminnnnnnnnnnnnnn
ohaaaaa ay pardonnnnnyucum la bugun bi fotoğrafçıdan bilgi aldık dış mekan 2.000 TL + 1.500 TL Wedding video için istediiii
ay demeyin öyle kekti çikolataydı yaaa
sultan süleymanın viyana kapılarına dayandığı gibi, benim de kilom 65e dayandı yaaaa, yuhh
2 gündür su içmeye başladım yeminle (normalde hiç içmem de)
yediğime içtiğime de dikkat edip, yürüyüşe başlamam lazıımmm böhühühüüü
ben kalkıp bi kek mi çırpıp fırına atsam ne
Aminn canım bütün öLmüşLerimize Allah rahmet eyLesin , toprakLarı boL oLsun , huzur içinde yatsınLar...Kısmet canım yaa siz mutLu oLun yeter gerisi önemLi değiL...
cnm bizim burdaki tüm akrabalı istbula düğüne götüremicemize göre beni gelinlikle görsünler istediğimiz için öyle düşünüyoruz anneminde içinde hep renkli kabarık kıyafet var nişanda düz bişey aldığım için az yaygara koparmadı zehir olmuştu 1 haftam o yüzden anneme kalsa önce tuvalet sonra gelinlik sonra bindallı belki araya abiye bile sıkıştırır annemden korkuyorum benaslında belki bende fikir değiştirip gelinlik yerine tuvalet giyebilirm belli olmaz ama çok çok büyük ihtimal gelinlik
cnm balıkesrden istanbula gelin gidicem kısmetse..
şimdi biz burda 1 akşam kına gecesi olucak ama bindallı giymeden önce gelinlik giyicem ilerleyen saatlerde kına yakılırken bindallı giyeceğim..ve biz cuma akşamı burda kına gecesi düşünüyoruz cumartesi yola çıkarsak e gelinkil olmayak üzerimde evden çıkarkende kuşak bağlandığı için normal kıyafetin üzerine bağlamakta olmaz onun için ..pazar günüde istanbulda düğün olucak sanıyorum allahım o günler gelsin geçsin çok stresli geliyor bana ay saçım güzel olucakmı ay fotorafım güzel çıkcakmı gelinlik nasıl yolculuk zaten eziyet ev kur ev düz yandık valla...stresle giricem dünya evine sanıyorum..böyle anlatınca gözüm korktu ya
Hemşeri mi oLuoruzzz =))))
Aminn canım bütün öLmüşLerimize Allah rahmet eyLesin , toprakLarı boL oLsun , huzur içinde yatsınLar...Kısmet canım yaa siz mutLu oLun yeter gerisi önemLi değiL...
Amiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz
Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?
MADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacakeğer ordan halledeceksen benle iletişime geç sen tamam mı?süalemin yarısı orda çünkü
çok güzelmiş buuuuu
şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız vallarelactive çok özenli çalışır ama ben bu seneki modellerini çok çok beğenmemiştim
ne güzel yaaay bu arada benim nişanlım öle para hesabı yapmaz ama doğa fotografı diyince bir garip oluyor yaa fiyatlara bakarız diyor,geçen tartıştık sırf bu konu yüzünden,en son dayanamadım elindeki telefonun yarı parasını düğün fotomuza mı vermicen dedim
suluyu neden tavsiye etmiyosuncanım? biz evde kullanıyoruz çok memnunum ama yıkaması gıcık oluyor.
ohaaaaa ay pardonnnn
aynı ben gibisin gasomm
Canım bize öyle düşünüyoruz herkesi orduya götüremicemize göre burdada gelinlik giy seni öle görelim diyolar ama benim kafama takılan şu var ben türbanlı olduğum için kına yakılırken bindallı giymek nerdeyse imkansız olucak hadi giydim farzedelim bi şekilde türbanım beyaz kınalığım ayrı renk olucak ayy napıcamı bilmiyorum yani anlıcan
sağol korktum gerçektennn
allahtan benim herşeyim istanbul da olacak düğünden sonra antalyaya evime gidicem biz iş olayından dolayı antalyaya gidiyoruz yoksa ikimizin ailesi de istanbulda
cnm nerde denk gldi hatırlamıyorum ama artık beyaz üzerine işlemeli bindallılar var onlardan düşünürsün olmadı önceden hep kırmızıydı ama artık birçok alternatifler çıktı mordu pembeydi beyazıda gördüm aklında olsun tatlım..
Amiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz
Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?
günaydınnnnnnnnnnn şekerlerrrrrrrrr
Ordulumusun canım bende orduya gelin gidiyorum ama istanbulda yaşıcaz yine sadece düğünü orda yapıcaz
çok şanslısın bence buyüzden bende şanslıyım ya 4 saatte istanbulda garanti olurum.daha uzak gelin gidenlere allah sabır versin
çok şanslısın bence buyüzden bende şanslıyım ya 4 saatte istanbulda garanti olurum.daha uzak gelin gidenlere allah sabır versin
MADAm burcunun sahipleri olan iki kardeş benim kuzenim canım ,nişanlığımı ben de ordan diktirdim.2012 modellerinin hepsi çıkmadı ama sana küçük bir tüyo bu 2012 modellerinde deniz kabukları inciler yer alacakeğer ordan halledeceksen benle iletişime geç sen tamam mı?süalemin yarısı orda çünkü
çok güzelmiş buuuuu
şaka gibi olcek ama izmirdeki relactive ise o da bizim akabamız vallarelactive çok özenli çalışır ama ben bu seneki modellerini çok çok beğenmemiştim
ne güzel yaaay bu arada benim nişanlım öle para hesabı yapmaz ama doğa fotografı diyince bir garip oluyor yaa fiyatlara bakarız diyor,geçen tartıştık sırf bu konu yüzünden,en son dayanamadım elindeki telefonun yarı parasını düğün fotomuza mı vermicen dedim
suluyu neden tavsiye etmiyosuncanım? biz evde kullanıyoruz çok memnunum ama yıkaması gıcık oluyor.
ohaaaaa ay pardonnnn
aynı ben gibisin gasomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?