Evet daha uzak olanlara allah sabır versin ki ben ailemden ilk defa ayrı kalıcam özellikle ikizimden ki eminim 2 haftada bir antalyaya gelecek
Ben bi büyük ablamla dogdumudan beri hic uzun süre ayri kalmadim. Resmiyette ikiz degiliz ama ikiz kardesler gibi bir birimize cok bagliyiz. O yüzden bu ayriliga nasil dayanicami kara kara düsünüyorum.
canım ben tost makinemi arçelik aldım simsiyah ,üstü komple camdı çok şık duruyor.blender setini de arçelik aldım.Kurutma makinem arzum ama tam modellerini bilniyorum hepsi kolide çünkü,ütüm tefal mor bişeyÇeyiz olayıı evet yaaa ben küçük ev aletlermi alıcamm bu ay ondan sonra da çok bişi kalmıyor sanırım veya kalan varsa da aklıma gelmiyorrr
Tavsiyesi olan varmı ? küçük ev aletleri için ???
her türlü bilgiye yardıma açığımmm
akşam 8 12 arası olacak bizim canımAmiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz
Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?
ayyy sağol canım benim büyük bi ihtimalle oradan olucak kafama yatan bi model bulursam oradan almayı tercih ederim benim nişanlım ın bi tanıdığı madam burcunun atölyesinde çalışıyormuş o nişanlığımla ilgilenmişti,mustafa şekerle de nişanlım görüşmüştü alırken,onlar akbank 1. san. şubesi ile çalışıyorlarmış benim nişanlımda o şubedeydi o zaman(şuan şemikler şubesine geçti) o yüzden bize yardım etmişti,birde orada çalışan gamze hnm var o da çok tatlıydı gerçekten çok sevmiştim o yardımcı olmuştu denemelerdegidersem seninle iletişime geçeyim canım çok teşekkürler
Anladim canim. Aksamdan olmasi en mantiklisi olacak sanirim. InsaAllah bizimkileri de ikna edebilirim bu konuda :)
Hehe face sorunu yine gündeme geldi :) Dün pinar bi öneride bulundu herkes bas harflerini yazsin diye. Belki o sekilde hall edebilirsin :)
Kizlar günlerdir ugrasiyorum internetten fotograflari aradim aradim aradim.. Veee sonunda ceyiz konumu bitirdim.Cok mutluyum suan ya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz.html
Mobilyalarimi daha sonra ekleyecegim kizlar. Isterseniz bu haline de bir göz atin.
Lila canim görüsmek üzere.
Zeynep canim Allah bizi sevdiklerimizden bedenen olsada ruhen hic ayirmasin insaAllah. Cok zor olacak bu ayriliklar bizim icin, ama insaAllah üstesinden geliriz.
Geliriz canım eline yüreğine sağlıkk
Afiyet oslunIlk defa böyle toplu halde görmüs oldum bende esyalari ya ugrastirici ama güzel bisey sizde yapin
canım ben tost makinemi arçelik aldım simsiyah ,üstü komple camdı çok şık duruyor.blender setini de arçelik aldım.Kurutma makinem arzum ama tam modellerini bilniyorum hepsi kolide çünkü,ütüm tefal mor bişey
akşam 8 12 arası olacak bizim canım
mustafa abinin abisi davut şeker de iyi ilgilenir canım ,sen işlerini hallet muhasebedeki bayan öz dayımın eşifiyat konusunda yardımcı oluruz el birliğiyle iinş
Ben liste yapıyorum aldıklarımın ve eksiklerimin ki benim eksiğim çok sanırım çünkü çeyiz manıma bişi almamıştım şu ara ful alışverişte geçiyor günlerim ve araştırmada
Alis veris aslinda cok keyifli oluyor dimi :) Ben burda bir bucuk ay ceyiz alis verisi yaptim. Insanin aldikca alasi geliyordu. Ama sonra türkiyede on gün icinde ceyizimin büyük bir kismini almaliydim. O zaman zaman azdi cok yogun ve stresli gecti günler. Keyif alamadim yani o alis veristen
Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
Eki Görüntüle 290533
Eki Görüntüle 290534
Benim Aldığım Yemek takımı bu fikirlerinizi söylermisiniz ?
Çokk asil abla ben çookkkkk beğendim güle güle yemek yiyinnn
Cok güzel ya ben cok begendimGüle güle kullan insaAllah. Sorma bende hep listemi güncel tutuyordum. Bayagi bir karisik listem vardi orda bisey cizilmis burda bisey eklenmis :) Sonunda temize cektim ama hehe :)
Elifim teşekkür ederimmm
Yolcuu sayende bende resimli liste yapmaya başlıycamdaha mantıklı gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?