2012' de yazın evlenecekler

Evet daha uzak olanlara allah sabır versin ki ben ailemden ilk defa ayrı kalıcam özellikle ikizimden ki eminim 2 haftada bir antalyaya gelecek

Ben bi büyük ablamla dogdumudan beri hic uzun süre ayri kalmadim. Resmiyette ikiz degiliz ama ikiz kardesler gibi bir birimize cok bagliyiz. O yüzden bu ayriliga nasil dayanicami kara kara düsünüyorum.

birde gelin saçı olayı var
benim saçlarım uzundu nişandan sonra nişanlımın isteği üzerine küt yaptım güzel oldu ama yaza kadar fazla uzarmı bilemiyorum
çaresi bulunur sanırım

Ben bi büyük ablamla dogdumudan beri hic uzun süre ayri kalmadim. Resmiyette ikiz degiliz ama ikiz kardesler gibi bir birimize cok bagliyiz. O yüzden bu ayriliga nasil dayanicami kara kara düsünüyorum.

Bana sanırım en çok ikizimden ayrı kalmak yaramayacak Erkek olabilir ikizim ama biz herşeyi paylaşırız birde aşırı düşkünüz birbirimize PIFFFF

KızLar ben cıkıorummm hazırLanıcam iş görüşmesine gidicemm ordan da nişanLımı görüüüpp eve geçicemm öpüyorum sizi görüşmek üzere...

Kizlar günlerdir ugrasiyorum internetten fotograflari aradim aradim aradim.. Veee sonunda ceyiz konumu bitirdim. Cok mutluyum suan ya :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/483501-yolcunun-dunyasina-hosgeldiniz.html

Mobilyalarimi daha sonra ekleyecegim kizlar. Isterseniz bu haline de bir göz atin.

Lila canim görüsmek üzere.

Zeynep canim Allah bizi sevdiklerimizden bedenen olsada ruhen hic ayirmasin insaAllah. Cok zor olacak bu ayriliklar bizim icin, ama insaAllah üstesinden geliriz.

canım ben tost makinemi arçelik aldım simsiyah ,üstü komple camdı çok şık duruyor.blender setini de arçelik aldım.Kurutma makinem arzum ama tam modellerini bilniyorum hepsi kolide çünkü,ütüm tefal mor bişey
Amiin canim amiin. Tabi mutluluk herseyden önemli. InsaAllah hepimiz cok mutlu oluruz

Kizlar bisey sorucam, siz dügününüzü aksam mi yapacaksiniz yoksa öglen mi?
akşam 8 12 arası olacak bizim canım

mustafa abinin abisi davut şeker de iyi ilgilenir canım ,sen işlerini hallet muhasebedeki bayan öz dayımın eşi fiyat konusunda yardımcı oluruz el birliğiyle iinş

geçmişin çoğunu okuyamadım kızlar kusura bakmayın ya çok birikmiş vallla

bu arada ben dün facede temizlik yaparken tanımıyorum diye birkaç kişiyi sildim sanırım,sizlerden biriyse kusura bakmayın lütfen tekrar istek gönderebilirsiniz,bir de ben birkaç kişi hariç facemdekilerin burdan kim olduğunu bilmiyorum nasıl halledicem onu yaaa

Geliriz canım eline yüreğine sağlıkk

Afiyet oslun Ilk defa böyle toplu halde görmüs oldum bende esyalari ya ugrastirici ama güzel bisey sizde yapin

Ben liste yapıyorum aldıklarımın ve eksiklerimin ki benim eksiğim çok sanırım çünkü çeyiz manıma bişi almamıştım şu ara ful alışverişte geçiyor günlerim ve araştırmada

sağol canım zaten muhabbet de olmuştu düğünde yardımcı oluruz demişti mustafa beyde annem konyalı hemşehri çıkmıştık bide :) alacağımızda haber veririm sana .

Ben liste yapıyorum aldıklarımın ve eksiklerimin ki benim eksiğim çok sanırım çünkü çeyiz manıma bişi almamıştım şu ara ful alışverişte geçiyor günlerim ve araştırmada

Alis veris aslinda cok keyifli oluyor dimi :) Ben burda bir bucuk ay ceyiz alis verisi yaptim. Insanin aldikca alasi geliyordu. Ama sonra türkiyede on gün icinde ceyizimin büyük bir kismini almaliydim. O zaman zaman azdi cok yogun ve stresli gecti günler. Keyif alamadim yani o alis veristen

Çeyiz için evet alışveriş çok güzel ben aldıklarımın da listesini yapıyorum ki açgözlülük yapıp veya unutup aynısını almayayım diye evin içi yavaş yavaş koli dolmaya başladı bir odayı sırf bunlar için kapattık ki sağlam kalsın diye

Kizlar tüm asker yolu bekleyenlere hayirli teskereler nasip etsin Allahim insaAllah.

Az önce dün görüstügüm fotografcinin profil fotograflarina bakiyordum. Bir sehitin fotografini paylasmis. Sehit nisanliymis. Nisanlisina kavusamadan vatan borcunu ödedi. Allah mekanini cennet eylesin insaAllah.

Suan cok üzgünüm kizlar gercekten. Ama bir yandan da cok mutluyum ki benim nisanlim sag salim askerligini yapti geldi.

Rabbim bizi sevdigimiz can yoldasimiz hayat arkdasimiz olacak o biricik insandan hic bir zaman ayirmasin insaAllah.

Çokk asil abla ben çookkkkk beğendim güle güle yemek yiyinnn

Cok güzel ya ben cok begendim Güle güle kullan insaAllah. Sorma bende hep listemi güncel tutuyordum. Bayagi bir karisik listem vardi orda bisey cizilmis burda bisey eklenmis :) Sonunda temize cektim ama hehe :)

Elifim teşekkür ederimmm

Yolcuu sayende bende resimli liste yapmaya başlıycam daha mantıklı gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…