2012' de yazın evlenecekler

bernarrdoo :26: 12 kişiliktee var ama 6 kişilik günlük kullanım için aldığımda yok.

hııı tamam, ben diğer 12 kişiliklerde de yok dedin zannettim, yani öyle anladım
doğru canım bazı 6 kişiliklerde olmuyor, bişey olmaz canım ondan, 12kişiliklerin varmış ya yeter rahat rahat sanırım :114:
ama günlük de 6 tatlı kaşığım olsun illa diyosan da düz bir model alabilirsin, nasılsa tatlı kaşığı masadaki serviste pek kullanılmıyor,
yani masada tatlı servisi yapmıyorsan -ki ben yapmıyorum, tatlıyı yemekten sonra çayın yanında servis ederim- o yüzden günlük takımınla aynı olmasa da bişey olmaz tatlı kaşığın
eğer misafir takımlarımdan çıkarmiyim, günlük ayrı olsun dersen de, belki düz bir modelden 12 adet alabilirsin
şunun parlağı gibi belki

olmadıı bi takım daha alıcam canım günlük içinde tatlı kaşığıda olan..o zamanda sadece 6 tatlı kaşığım olucakk yetmesse misafir takımımdan kullanırım..yaa zaten bana 6 dan fazla gelen misafir günlük deildir 12 kişilik takımı kullanabilirim..6 kişilik günlük takım alsam tatlı kaşıklı,6 tane aynı model tatlı kaşığı daha satarlarmı acaba banaaayyy bilmiorumm yaaaa

ay rosam bu çelişkiler yumağı içinde çok tatlı göründün gözüme :103:

Merhaba kizlar kim var kim yok? :)

Gasoline benim 12 kisilik misafirlik CKB takimim var türkiyeden aldim onda tatli catallari vardir heralde dimi? Bir 8 kisilik birde 6 kisilik günlük ckb takimim var. Ama onlarinda tatli catallari yok

lila tamam faceten göndericem sana linkini :)

havin gelinlik ic camasirini mesela nerden alabiliriz? bende gelinlik disinda neler almak lazim diye düsünüyordum ic camasiri buna dahil..

Bugün dershanem basladı kızlaaaaaarrrrr bıraz yoruldum ama hocalar ve anlatım sekıllerı cıdden cok ıyı hakkımızda hayırlısı. Alnımızın akı ıle ıns cıkarız.

selam cnm hoşgeldun.

Merhaba kızlar Nasılsınız? Çağlam hayırlısı olsun. umarım alnının akıyla sınavdan başarıyla çıkarsın

çok şık cnm cidden
benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorum Bayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172

çok canlı cok begendım cnm

hoşqeldiniss 2012 yaz gelincikleriii

hoşbulduk tatlım.
kızlar bugün birşey öğrendim. biraz canım sıkıldı. beyaz mobilya. özellikle yatak odası. beyaz mobilya kusurları daha çok gösterirmiş ve evlenenler 5-6 ay sonra sıkıntı şikayetle geri dönüyormuş. ya çok iyi malzemeden beyaz mobilya alacaksınız ki kusur olmasın yada beyaz tercih etmeyin diyorlar

ne gb kusur acaba tatlım tüh bende beyaz dusunuyorum

heycan cok ama ben heycan yapmamaya calşyrm balım yoksa gecmıyor ama kıpır kıpır ıcım 15 aylık hasret bıtıyor

hoşbulduk güzelllikkkkkkkk

heyecan güzeldir insanın aklında farklı fikirlerin canlanmasına sebep olur. ohhh sana ve kocişine yarasın.

ne gb kusur acaba tatlım tüh bende beyaz dusunuyorum

valla çağlam işçilik hataları oluyormuş koyu renkte işçilik hatası olsa bile fazla gözükmüyormuş bir süre sonra renk değiştiriyormuş grileşiyormuş vs. vs. bende beyaz düşünüyordum ama bugün 2 ayrı kişi böyle deyince canım sıkıldı bitanem ya. doğrumudur bilmiyorum:26:

Son düzenleme:

nasıl kusurrr ayoll beyas alcam ben her şeyimiii

kızlar malesef cıkmam gerek yenı aldıgım defterıme gecrıcegım notlar var bı yandanda İffeti izlerim gelirim yıne çok öpldnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…