aa yavruşum nerden aldın ki içinde tatlı kaşığı yok? :26:
bernarrdoo :26: 12 kişiliktee var ama 6 kişilik günlük kullanım için aldığımda yok.
hııı tamam, ben diğer 12 kişiliklerde de yok dedin zannettim, yani öyle anladım
doğru canım bazı 6 kişiliklerde olmuyor, bişey olmaz canım ondan, 12kişiliklerin varmış ya yeter rahat rahat sanırım :114:
ama günlük de 6 tatlı kaşığım olsun illa diyosan da düz bir model alabilirsin, nasılsa tatlı kaşığı masadaki serviste pek kullanılmıyor,
yani masada tatlı servisi yapmıyorsan -ki ben yapmıyorum, tatlıyı yemekten sonra çayın yanında servis ederim- o yüzden günlük takımınla aynı olmasa da bişey olmaz tatlı kaşığın
eğer misafir takımlarımdan çıkarmiyim, günlük ayrı olsun dersen de, belki düz bir modelden 12 adet alabilirsin
şunun parlağı gibi belki
Eki Görüntüle 291263
olmadıı bi takım daha alıcam canım günlük içinde tatlı kaşığıda olan..o zamanda sadece 6 tatlı kaşığım olucakk yetmesse misafir takımımdan kullanırım..yaa zaten bana 6 dan fazla gelen misafir günlük deildir 12 kişilik takımı kullanabilirim..6 kişilik günlük takım alsam tatlı kaşıklı,6 tane aynı model tatlı kaşığı daha satarlarmı acaba banaaayyy bilmiorumm yaaaa
ay rosam bu çelişkiler yumağı içinde çok tatlı göründün gözüme :103:
Merhaba kizlar kim var kim yok? :)
Gasoline benim 12 kisilik misafirlik CKB takimim var türkiyeden aldim onda tatli catallari vardir heralde dimi? Bir 8 kisilik birde 6 kisilik günlük ckb takimim var. Ama onlarinda tatli catallari yok
lila tamam faceten göndericem sana linkini :)
havin gelinlik ic camasirini mesela nerden alabiliriz? bende gelinlik disinda neler almak lazim diye düsünüyordum ic camasiri buna dahil..
çok şık cnm cidden[sıze=3]türkiyede olmus olsaydim kesinlikle böyle firsatlarin pesini kollardim ya :) benim aldigim yatak odanin da yemek oda takimi vardi. Ama salon takimina uymayacagi icin almadim yoksa onuda begenmistim siyah beyaz :)
Eki Görüntüle 291171
benim zevkim de böyle kizlar daha cok sade seyleri begeniyorum :)[/sıze]
benimde sade zevkim ve şirin şeyleri seviyorumBayılıyorum,,nasipse şu tarz olmasını istiyorum eviminEki Görüntüle 291172
hoşgeldın cnmmHayırlı akşamlar kızlarrr ben geldimmmmm
Merhaba kızlarNasılsınız? Çağlam hayırlısı olsun. umarım alnının akıyla sınavdan başarıyla çıkarsın
hoşgeldın cnmm
Balım hoşgeldinnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn inş :34.
Nasılsınnnnn?
hoşqeldiniss 2012 yaz gelincikleriii
heycan cok ama ben heycan yapmamaya calşyrm balım yoksa gecmıyor ama kıpır kıpır ıcım 15 aylık hasret bıtıyorhoşbulduk şeker. iyiyim çok şüküreee sende heyecan tavan yapmak üzeredir herhalde
hoşqeldiniss 2012 yaz gelincikleriii
hoşbulduk tatlım.
kızlar bugün birşey öğrendim. biraz canım sıkıldı. beyaz mobilya. özellikle yatak odası. beyaz mobilya kusurları daha çok gösterirmiş ve evlenenler 5-6 ay sonra sıkıntı şikayetle geri dönüyormuş. ya çok iyi malzemeden beyaz mobilya alacaksınız ki kusur olmasın yada beyaz tercih etmeyin diyorlar
heycan cok ama ben heycan yapmamaya calşyrm balım yoksa gecmıyor ama kıpır kıpır ıcım 15 aylık hasret bıtıyor
hoşbulduk güzelllikkkkkkkk
ne gb kusur acaba tatlım tüh bende beyaz dusunuyorum
hoşbulduk tatlım.
kızlar bugün birşey öğrendim. biraz canım sıkıldı. beyaz mobilya. özellikle yatak odası. beyaz mobilya kusurları daha çok gösterirmiş ve evlenenler 5-6 ay sonra sıkıntı şikayetle geri dönüyormuş. ya çok iyi malzemeden beyaz mobilya alacaksınız ki kusur olmasın yada beyaz tercih etmeyin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?