canım ya damat ya cacharel yada vakko. biz cacharel.den aldık. ceket pantalon,kuşağı papyonu ata gömleği özel kol düğmeleri vs.ayrıca özel kundura ayakkabı aaaa beni sollayacak
aşkımı görmüyorum beş gündür. özlediiiiiiiiiiiim...
damatlık ben beyaz da gydircem siyah da. bi tane de özel bişey olacak
aşkımı görmüyorum beş gündür. özlediiiiiiiiiiiim...
damatlık ben beyaz da gydircem siyah da. bi tane de özel bişey olacak
Cacharel yada vakko hemen google sorayim :) Ama kundura ayakkabi ne olur canim? :44: Hehe gelini sollayamaz damatlarrr buna izin vermeyiz
Bende özlediiim herifimi
Özel bisey dedigin nasil bisey olacak
bende eylülün 10.ndan beri görmüyorum
bana ait farklı kesimli farklı işlemeleri falan olan bir damatlık. nikahımız başbaşa olacağı için orda özel giyincez biraz farklı olacak
anlıyorum canım ben de bilirim aylarca görmediğimiama yalnız yaşadığım için öyle arıyorum işte tek başına olmak zor oluyo
evet çok zor gerçekten canım ama inşallah ayrılmayacağımız o günlerde geliyor yavaş yavaş
Kizlar Allah hepimizi kavustursun canlarimiza insaAllah
Havin canim cok güzel düsünmüssün :)
balbtb evet evet izin vermeee
Kizlar bir de sey sorucam kina gecesi icin de takim elbise aliniyor dimi?
bu modelde düşünüorus canım biz yeleksiz amaaa kuşakklııayyy damadımmm benimmm yaa nasıl olucak acabaa
utopya otel tamamiyle tesetturlu bayanlar icin uygun bir otel cok guzel ama pahali bir yer...ben tesetturlu degilim ama konumunu seklini cok begenmistim sonra admiral cristal otelde yaptim orasida baya guzeldi animasyonlari falan yemekleri havuzu eglenceleri..bir bari guzel degil kazma doluydu ama tercih etmiyorsun zaten
Lamelif canim antalyada bera otel var yanlis hatirlamiyorsam :)
rosa cok sIk gercektennerden alacaginiz belli mi peki?
inşallah. var bu ara bi çabası anlamadım. bişeyler karıştıryo yine sevgili nişanlım ama bakalım ne çıkacak altından. bir aydır uğraşıyo bişeyle özel olarak o yüzden de var bi ihmalkarlık ama çıkar birkaç güne kokusu sanırım öyle hissediyorum
bu modelde düşünüorus canım biz yeleksiz amaaa kuşakklııayyy damadımmm benimmm yaa nasıl olucak acabaa
Eki Görüntüle 291355 Eki Görüntüle 291356 Eki Görüntüle 291357 Eki Görüntüle 291358
Lamelif canim antalyada bera otel var yanlis hatirlamiyorsam :)
rosa cok sIk gercektennerden alacaginiz belli mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?