2012' de yazın evlenecekler

aşkımı görmüyorum beş gündür. özlediiiiiiiiiiiim...

damatlık ben beyaz da gydircem siyah da. bi tane de özel bişey olacak

canım ya damat ya cacharel yada vakko. biz cacharel.den aldık. ceket pantalon,kuşağı papyonu ata gömleği özel kol düğmeleri vs. ayrıca özel kundura ayakkabıaaaa beni sollayacak

Cacharel yada vakko hemen google sorayim :) Ama kundura ayakkabi ne olur canim? :44: Hehe gelini sollayamaz damatlarrr buna izin vermeyiz

Cacharel yada vakko hemen google sorayim :) Ama kundura ayakkabi ne olur canim? :44: Hehe gelini sollayamaz damatlarrr buna izin vermeyiz

cacharelde özel yapım ayakkabı vardı onu da aldık. erkek tarafını bitirdik böylelikle canımcım ben sollamasına izin vermem zaten

Bende özlediiim herifimi

Özel bisey dedigin nasil bisey olacak

bana ait farklı kesimli farklı işlemeleri falan olan bir damatlık. nikahımız başbaşa olacağı için orda özel giyincez biraz farklı olacak

bende eylülün 10.ndan beri görmüyorum

anlıyorum canım ben de bilirim aylarca görmediğimi ama yalnız yaşadığım için öyle arıyorum işte tek başına olmak zor oluyo

evet çok zor gerçekten canım ama inşallah ayrılmayacağımız o günlerde geliyor yavaş yavaş

evet çok zor gerçekten canım ama inşallah ayrılmayacağımız o günlerde geliyor yavaş yavaş

inşallah. var bu ara bi çabası anlamadım. bişeyler karıştıryo yine sevgili nişanlım ama bakalım ne çıkacak altından. bir aydır uğraşıyo bişeyle özel olarak o yüzden de var bi ihmalkarlık ama çıkar birkaç güne kokusu sanırım öyle hissediyorum

Kizlar Allah hepimizi kavustursun canlarimiza insaAllah

Havin canim cok güzel düsünmüssün :)

balbtb evet evet izin vermeee

Kizlar bir de sey sorucam kina gecesi icin de takim elbise aliniyor dimi?

Canlarr bi sorum olacak size balayı için otel bakıyorum şimdi ben tesettürlü olduğum için bana önerebiileceğiniz şöyle güzel bi yer varmııdrrr ??
Belki çevrenizden flan duymuşsunuzdur

Kizlar Allah hepimizi kavustursun canlarimiza insaAllah

Havin canim cok güzel düsünmüssün :)

balbtb evet evet izin vermeee

Kizlar bir de sey sorucam kina gecesi icin de takim elbise aliniyor dimi?

Ben sadece daamtlık alınıyor diye biliyorum canım ama isteğe bağlı sanırım

utopya otel tamamiyle tesetturlu bayanlar icin uygun bir otel cok guzel ama pahali bir yer...ben tesetturlu degilim ama konumunu seklini cok begenmistim sonra admiral cristal otelde yaptim orasida baya guzeldi animasyonlari falan yemekleri havuzu eglenceleri..bir bari guzel degil kazma doluydu ama tercih etmiyorsun zaten

Lamelif canim antalyada bera otel var yanlis hatirlamiyorsam :)

rosa cok sIk gercekten nerden alacaginiz belli mi peki?

Teşekkürler kızlarr hemen bakıyorummm

senin koçiş çok düşkün sana eğer ihmal ettiğini söylüyorsan ki ben öyle anlamadım bu zamana kadar anlattıklarından ihmal etmediği zamanları düşünemiyorum canımcım

canım çok asil duruyor gerçekten. bizde yelek tercih etmedik. kuşak ve papyon şimdi revaçta ay ben gördüm damatlığıyla bir tatlıydı bir seksiydi içim gitmişti evlenesim gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…