valla çağlam işçilik hataları oluyormuş koyu renkte işçilik hatası olsa bile fazla gözükmüyormuş bir süre sonra renk değiştiriyormuş grileşiyormuş vs. vs. bende beyaz düşünüyordum ama bugün 2 ayrı kişi böyle deyince canım sıkıldı bitanem ya. doğrumudur bilmiyorum:26:
kızlar malesef cıkmam gerek yenı aldıgım defterıme gecrıcegım notlar var bı yandanda İffeti izlerimgelirim yıne çok öpldnz
nasıl kusurrr ayoll beyas alcam ben her şeyimiii
Kizlar herifimle konusuyordumsimdi geldim. Hos geldiniz nasilsiniz?
hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür benim zilli bacağımda gerinip gerinip yatıyor onu seyrediyorum bir yandan bir yandan iffete bakıyorum bir yandan da burayı takip ediyorumay ne şanslısın.
vardır canım vardır, burda satılan 12 kişiliklerde hepsi oluyor,Merhaba kizlar kim var kim yok? :)
Gasoline benim 12 kisilik misafirlik CKB takimim var türkiyeden aldim onda tatli catallari vardir heralde dimi? Bir 8 kisilik birde 6 kisilik günlük ckb takimim var. Ama onlarinda tatli catallari yok
hayırlı olsun kuzuuumm, inşallah sonu da güzel ve hayırlı olur, Rabbim muvaffak etsiinnBugün dershanem basladı kızlaaaaaarrrrr bıraz yoruldum ama hocalar ve anlatım sekıllerı cıdden cok ıyı hakkımızda hayırlısı. Alnımızın akı ıle ıns cıkarız.
Hayırlı akşamlar kızlarrr ben geldimmmmm
hoşgeldiniz kuzulaaarrrMerhaba kızlarNasılsınız? Çağlam hayırlısı olsun. umarım alnının akıyla sınavdan başarıyla çıkarsın
ay demeehoşbulduk tatlım.
kızlar bugün birşey öğrendim. biraz canım sıkıldı. beyaz mobilya. özellikle yatak odası. beyaz mobilya kusurları daha çok gösterirmiş ve evlenenler 5-6 ay sonra sıkıntı şikayetle geri dönüyormuş. ya çok iyi malzemeden beyaz mobilya alacaksınız ki kusur olmasın yada beyaz tercih etmeyin diyorlar
Kedicigin mi var yoksa? :) Sen de mi asker yolu bekliyordun yoksa canim? Bu arada benim yatak odam da siyah beyaz: http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html bahsettigin sorunlar niye acaba beyazda daha sIk rastlaniyormus ki? InsaAllah benimkilerde bi sorun cikmaz bakacaz artik :S Cok begenerek aldim ama
vardır canım vardır, burda satılan 12 kişiliklerde hepsi oluyor,
rosaya söylediğimi sana da söyliyim şekerim,
günlük tatlı kaşığı kullanımın için misafir takımındakini kullanmak istemezsen, günlük takımına benzeyen veya tamamen düz birşey alabilirsin veya bahsettiğini alabilirsin :112:
evet canımıniçi bir kedim varben asker yolu beklemiyorum ama onun gibi birşey. uzakta çine gidiyor şimdi şubatta gelecek inşallah. bende öğrenince içim cız etti ama bilemedim iyi araştırmak lazım tabi yani iyi malzemeden kaliteli birşey almak lazım
evet canım bende beyaz istiyordum ama araştıracağız en iyisine karar vereceğiz artık:44:
hoşgeldiniz kuzulaaarrr
Hoşbulduk canımcım. Sende hoşgeldin
ay demee
ben yatak odamı beyaz almayı düşünüyodum ama neyse artık hepimiz daha çook araştırma yapıcaz, bakalım sonuç ne olucak
nidekkk kusursuz beyaz bulmaya çalışacaağız artıkınn
Desene sende benim gibi uzaktan seviyorsunAma Allahtan ben telefondan görüsebiliyorum. Tez zamanda kavusursunuz insaAllah canim :) Evet ya. Biz mobilya almaya gittigimizde her bir ürünü inceledik bayagi bir ablam bu konuda cok titizdir anlarda bu tür seylerden. Iyi ve kaliteli ürünler aldigimizi düsünüyorum simdilik ama tabi ki ancak kullandiktan sonra emin olabiliriz.
Kusuruz bisey de yok ki bu dünyada napalim ömrü yettigi kadar kullaniriz bizde
amin canım inşallahresmine baktım mobilyanın. gerçekten şık duruyor. hem bilen birisinin yanınızda olması da seçiminizde etkili olmuş. herşey güzel olur inşallah
Sagol canim amin insaAllah :)
Kizlar damatligi hangi renk düsünüyorsunuz damadiniz icin?
canım benim biz siyah tercih ettik ve öyle aldık
evet canım aldık. biraz pahalı. 1249 TL.Aldiniz mi bile? Ne kadara aldiniz acaba? Bende aslinda siyah hayal ediyorum cünkü gelinligimide bem beyaz olsun istiyorum
evet canım aldık. biraz pahalı. 1249 TL.
Olsun canim güle güle kullansin enistemiz insaAllahPeki damatlik icin nerelere bakmali? Bildiginiz isimler var mi kizlar? Gelinlik gelinlik diye kafayi yoruyorum ama bunun bir de damatligi var tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?