2012' de yazın evlenecekler

hadi yaaaa :S
Ben yatak odasını beyaz,salonumu siyah - beyaz dusunuyordum cnm:26:

kızlar malesef cıkmam gerek yenı aldıgım defterıme gecrıcegım notlar var bı yandanda İffeti izlerim gelirim yıne çok öpldnz

görüşürüz bitanesi.

nasıl kusurrr ayoll beyas alcam ben her şeyimiii

ya öyle canım işte bende beyaz düşünüyordum ama doğru mudur bilmiyorum offff insanın canı nasıl sıkılmasın

Kizlar herifimle konusuyordum simdi geldim. Hos geldiniz nasilsiniz?

hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür benim zilli bacağımda gerinip gerinip yatıyor onu seyrediyorum bir yandan iffete bakıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum ay ne şanslısın.

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlım iyiyim çok şükür benim zilli bacağımda gerinip gerinip yatıyor onu seyrediyorum bir yandan bir yandan iffete bakıyorum bir yandan da burayı takip ediyorum ay ne şanslısın.

Kedicigin mi var yoksa? :) Sen de mi asker yolu bekliyordun yoksa canim? Bu arada benim yatak odam da siyah beyaz: http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html bahsettigin sorunlar niye acaba beyazda daha sIk rastlaniyormus ki? InsaAllah benimkilerde bi sorun cikmaz bakacaz artik :S Cok begenerek aldim ama

vardır canım vardır, burda satılan 12 kişiliklerde hepsi oluyor,
rosaya söylediğimi sana da söyliyim şekerim,
günlük tatlı kaşığı kullanımın için misafir takımındakini kullanmak istemezsen, günlük takımına benzeyen veya tamamen düz birşey alabilirsin veya bahsettiğini alabilirsin :112:

Bugün dershanem basladı kızlaaaaaarrrrr bıraz yoruldum ama hocalar ve anlatım sekıllerı cıdden cok ıyı hakkımızda hayırlısı. Alnımızın akı ıle ıns cıkarız.
hayırlı olsun kuzuuumm, inşallah sonu da güzel ve hayırlı olur, Rabbim muvaffak etsiinn

Hayırlı akşamlar kızlarrr ben geldimmmmm

Merhaba kızlar Nasılsınız? Çağlam hayırlısı olsun. umarım alnının akıyla sınavdan başarıyla çıkarsın
hoşgeldiniz kuzulaaarrr

ay demee
ben yatak odamı beyaz almayı düşünüyodum ama neyse artık hepimiz daha çook araştırma yapıcaz, bakalım sonuç ne olucak

evet canımıniçi bir kedim var ben asker yolu beklemiyorum ama onun gibi birşey. uzakta çine gidiyor şimdi şubatta gelecek inşallah. bende öğrenince içim cız etti ama bilemedim iyi araştırmak lazım tabi yani iyi malzemeden kaliteli birşey almak lazım

Canim benim 8kisilik günlük takimim da cok sade ona yakisir yani bu resimde ki (almayi düsündüm de bu resimde ki gibi sade hehe). Yalniz 6kisilik günlük takimim hani alt taraflari kalin oluyor ya onlardan. O türk CKB hic sevmiyorum ama ablamin tavsiyesi üzerinde aldim bende.

Desene sende benim gibi uzaktan seviyorsun Ama Allahtan ben telefondan görüsebiliyorum. Tez zamanda kavusursunuz insaAllah canim :) Evet ya. Biz mobilya almaya gittigimizde her bir ürünü inceledik bayagi bir ablam bu konuda cok titizdir anlarda bu tür seylerden. Iyi ve kaliteli ürünler aldigimizi düsünüyorum simdilik ama tabi ki ancak kullandiktan sonra emin olabiliriz.

evet canım bende beyaz istiyordum ama araştıracağız en iyisine karar vereceğiz artık:44:

amin canım inşallah resmine baktım mobilyanın. gerçekten şık duruyor. hem bilen birisinin yanınızda olması da seçiminizde etkili olmuş. herşey güzel olur inşallah

Olsun canim güle güle kullansin enistemiz insaAllah Peki damatlik icin nerelere bakmali? Bildiginiz isimler var mi kizlar? Gelinlik gelinlik diye kafayi yoruyorum ama bunun bir de damatligi var tabi :)

canım ya damat ya cacharel yada vakko. biz cacharel.den aldık. ceket pantalon,kuşağı papyonu ata gömleği özel kol düğmeleri vs. ayrıca özel kundura ayakkabıaaaa beni sollayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…