Kizlar bindalli olarak su tarz bisey düsünüyorum ben. Yani pacalari asagdan dar olacak. Nasil sizce?
Eki Görüntüle 291359
Kizlar bindalli olarak su tarz bisey düsünüyorum ben. Yani pacalari asagdan dar olacak. Nasil sizce?
Eki Görüntüle 291359
balımmmm senin düğünün Eylülde deilmii neden bu kadar erken aldınısss
Eki Görüntüle 291359
Canlar aslinda bende fes düsünmüyorum tac olabilir hürrem taci ney bilmiyorum ama google'de bakabilirim :) renk olarakta emin degilim aslinda benim tenim kansizliktan dolayi hep solgundur o yüzden koyu mu daha iyi gider acik civil civil bir renki mi bilmiyorum.. Tavisyeleriniz var mi ? :)
balbtb canim bende 26 kasimda gidiyorum türkiyeye ve aklimda gelinlik alma düsüncesi var bakalim hayirlisi almasamda en azindan fikir edinmis olurum :)
Lamelif otellere baktin mi canim?
rosa senin dügünün ne zamandi canim?
canım zor bir durum olan çocuklara oluyor maalesef ama demekki bir umut var ki barışmışlar. umarım huzurlu ve mutlu olurlar inş.kızlar..iyi akşamlar..annemle babam ayrılacaktı bilenler vardır belki,dışarıdan geldiğimizde bi baktım evde halam var..konuştu barıştırdı..bakalım ne olucak..umarım annem artık mutlu olur..evden ilk defa kk ya giriyorum net açıldı bilginize kızlar..çok başım ağrıyo ağla ağla kötü oldumçıkıcam hepinizi öpüyorum...:2::2::2:
Canlar aslinda bende fes düsünmüyorum tac olabilir hürrem taci ney bilmiyorum ama google'de bakabilirim :) renk olarakta emin degilim aslinda benim tenim kansizliktan dolayi hep solgundur o yüzden koyu mu daha iyi gider acik civil civil bir renki mi bilmiyorum.. Tavisyeleriniz var mi ? :)
balbtb canim bende 26 kasimda gidiyorum türkiyeye ve aklimda gelinlik alma düsüncesi var bakalim hayirlisi almasamda en azindan fikir edinmis olurum :)
Lamelif otellere baktin mi canim?
hayırlısı olsun canım benim....Bugün dershanem basladı kızlaaaaaarrrrr bıraz yoruldum ama hocalar ve anlatım sekıllerı cıdden cok ıyı hakkımızda hayırlısı. Alnımızın akı ıle ıns cıkarız.
canım ya inşallah en iyisi olur annen ve sizler için...kızlar..iyi akşamlar..annemle babam ayrılacaktı bilenler vardır belki,dışarıdan geldiğimizde bi baktım evde halam var..konuştu barıştırdı..bakalım ne olucak..umarım annem artık mutlu olur..evden ilk defa kk ya giriyorum net açıldı bilginize kızlar..çok başım ağrıyo ağla ağla kötü oldumçıkıcam hepinizi öpüyorum...:2::2::2:
Lamelif canim oda bir fikir aslinda :) Benim ablalarim cok oldugu icin öyle bisey de olabilirdi aslinda :) Ama tesettürlü olman buna engel degil canim sende istedigin her seyi yapabilirsin o gün cünkü o gün o gece SENIN gecen
balbtb evet yanim ya o yüzden diyorum bende hazir gitmisken bi bakardim belki daha uguna alabilirdim eger ki gercekten üzerime oturadan ve icime sinen bir gelinlik bulabilirsem.. InsaAllah bulabilirim cünkü bir yükten daha kurtulmus olurdum :)
Lamelif canim oda bir fikir aslinda :) Benim ablalarim cok oldugu icin öyle bisey de olabilirdi aslinda :) Ama tesettürlü olman buna engel degil canim sende istedigin her seyi yapabilirsin o gün cünkü o gün o gece SENIN gecen
balbtb evet yanim ya o yüzden diyorum bende hazir gitmisken bi bakardim belki daha uguna alabilirdim eger ki gercekten üzerime oturadan ve icime sinen bir gelinlik bulabilirsem.. InsaAllah bulabilirim cünkü bir yükten daha kurtulmus olurdum :)
iyii yapmışsınıss valla canım benim hep mutlulukla anımsasın damat olduğu günleri damadınevet rosam eylül.de inşallah biz beğenmişken alalım dedik
canım ben bindallıda kırmızıyı seviyorum ve yakıştırıorum kırmızı giycem inşallahCanlar aslinda bende fes düsünmüyorum tac olabilir hürrem taci ney bilmiyorum ama google'de bakabilirim :) renk olarakta emin degilim aslinda benim tenim kansizliktan dolayi hep solgundur o yüzden koyu mu daha iyi gider acik civil civil bir renki mi bilmiyorum.. Tavisyeleriniz var mi ? :)
hayırlısı olsun canım benim....
canım ya inşallah en iyisi olur annen ve sizler için...
kızlar merhabalar...
Hos geldin canim nasilsin?
2-3 gününü ayırdın mı içine sinen en güzel modeli bulursun canım.
Ssedoshhum hoşgeldin nabersin:26:
hoşbulduk kızlar sağolun iyiyim...ders çalıştım bugün,şimdi de nete gireyim dedim.sizler nasılsınız? herkes iffeti izliyor herhaldeHoşşşgellldinnnnnnn
üzülme canım,herşey olacağına varıyor,inşallah güsel şeyler oluuuursağolun kızlar.. bu arada face deki adresimi verdiim kişiler ekleyebilir.açtım gizliliği bilginize..iyi akşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?