- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
balbtb canim insaAllah iki hafta kalicam bu sefer daha cok vaktim olacak cünkü ceyizimin büyük bi kismi tamam insaAllah gelinligi de hall ederim hatta kina gecesi icin gereken seyleri de almayi düsünüyorum ya hazir gitmisken dügün zamani cok stresli olacak zaten..
lamelif tamam canim gönder hemen bakiyorum faceime :)
rosa canim koyu kirmizimi düsünüyosun yoksa acik mi? mayista türkiyede havalar isiniyor zaten dimi :) hadi hayirlisi canim
Sade ve şık tatlım ama rengi biraz soluk mu geldi bana
renk bu olmucak canım çok tatlı bi krem rengi beğendim onu düşünüyorum yada bu olcak ama renk armut rengi çok tatlı model birebir bu masa vitrin ve konsol olarak yapılıyo
bubabur hos geldin canim :) hadi bakalim hayirli olsun simdiden tebrik ederimyemek odanizda afiyetle yemekleriniz yersiniz insaAllah cok hos canim güle güle kullanin insaAllah :)
lamelif canim cok sagol ben cok yaralanicam bunlardan fikir oldu bana da :)
bubaburcum hayırlı olsun hem mobilyalarınız hem de düğün tarihiniz
saol canım mayıs veya haziran düşünülüyodu 3 kuzenimin tarihleri o zamanlarda vazgeçtik sıkıştırmanın alemi yoktu
rosa canim koyu kirmizimi düsünüyosun yoksa acik mi? mayista türkiyede havalar isiniyor zaten dimi :) hadi hayirlisi canim[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Lamelif canim dogru kisiye gönderdin hehe :) Türkiyeye gidip bi bakicam ablamla eger ki begenemezsem bende burdan ismarlayabilirim belki :)
Bubabur amin canim insaAllahBak bu da bizim yatak odamiz
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html
Nisanlimla ben sadeyi sevdigimiz icin bunu cok begendik. Ay ben hep kendimi saunmak zorundaymisim gibi hiss ediyorum neden bu takimi sectim diyeHep daha abartili seyler alabilecegim söylenildi de bana 'sade seviyorum sade seviyorum' diye diye aliskanlik haline gelmis
senin koçiş çok düşkün sanaeğer ihmal ettiğini söylüyorsan ki ben öyle anlamadım bu zamana kadar anlattıklarından ihmal etmediği zamanları düşünemiyorum canımcım
kızlar..iyi akşamlar..annemle babam ayrılacaktı bilenler vardır belki,dışarıdan geldiğimizde bi baktım evde halam var..konuştu barıştırdı..bakalım ne olucak..umarım annem artık mutlu olur..evden ilk defa kk ya giriyorum net açıldı bilginize kızlar..çok başım ağrıyo ağla ağla kötü oldumçıkıcam hepinizi öpüyorum...:2::2::2:
kızlaaaaar bugün kaynanamlarlaydık veee düğün tarihimiz için 1veya 7 eylülde salon tutuluyo
ama düşkün olmamak elde değilki bizim için. biz 11 yıldır birikte gülüp ağlıyoruz herşeye. çok şey atlattık. öyle zor günler geçirdik ki alışkanlık oldu sürekli birbirimizden haberdar olmak
herşey iyi olur sizin için umarım tatlım
hayırlısı olsun hayatım. ne mutlu tarih de belli salon takımı da yapılıyor
saol canım yapılıp o zamana borçlar bitsin isteniyo cumartesi günüde marangoza yatak odamı sölicem..bugün yatak ,baza ve başlık sordum 1450 dedi bellona...onuda alıp evime götürces..yatak odam kurulu boş evde bizi beklicek
rosa canim birde normal elbise seklinde olanlardan mi istiyorsun? Resimdekiler cok hos :)
bubabur canim yüzük cok güzelcok sagol canim ve bende dedigin gibi satafattan hoslanmiyorum :)
havin canim Rabbim size daha nice nice 11 seneler nasip etsin insaAllahhepicigimize insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?