2012' de yazın evlenecekler

Kızlarr kına için belki fikir olur sizleree

Eklentiler

• $beyaz taç1.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $kına.webp
    58 KB · Görüntüleme: 31
  • $kırmızı taç.webp
    48 KB · Görüntüleme: 30
  • $mum1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $mumm.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 29
bubabur hos geldin canim :) hadi bakalim hayirli olsun simdiden tebrik ederim yemek odanizda afiyetle yemekleriniz yersiniz insaAllah cok hos canim güle güle kullanin insaAllah :)

lamelif canim cok sagol ben cok yaralanicam bunlardan fikir oldu bana da :)

Canım attım facene inş. doğru kişiye atmışımdır

hoşbulduk tatlım inş hepimiz hayallerimizdeki gibi yaşarıs

Lamelif canim dogru kisiye gönderdin hehe :) Türkiyeye gidip bi bakicam ablamla eger ki begenemezsem bende burdan ismarlayabilirim belki :)

Bubabur amin canim insaAllah Bak bu da bizim yatak odamiz

http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/484296-siyah-beyaz-sade-dunyamiz.html

Nisanlimla ben sadeyi sevdigimiz icin bunu cok begendik. Ay ben hep kendimi saunmak zorundaymisim gibi hiss ediyorum neden bu takimi sectim diye Hep daha abartili seyler alabilecegim söylenildi de bana 'sade seviyorum sade seviyorum' diye diye aliskanlik haline gelmis

bence gayet güzel canım bende sade seviyorum şatafattan hoşlanmıyorum:26:

senin koçiş çok düşkün sana eğer ihmal ettiğini söylüyorsan ki ben öyle anlamadım bu zamana kadar anlattıklarından ihmal etmediği zamanları düşünemiyorum canımcım

ama düşkün olmamak elde değilki bizim için. biz 11 yıldır birikte gülüp ağlıyoruz herşeye. çok şey atlattık. öyle zor günler geçirdik ki alışkanlık oldu sürekli birbirimizden haberdar olmak

herşey iyi olur sizin için umarım tatlım

kızlaaaaar bugün kaynanamlarlaydık veee düğün tarihimiz için 1veya 7 eylülde salon tutuluyo

hayırlısı olsun hayatım. ne mutlu tarih de belli salon takımı da yapılıyor

saol canım yapılıp o zamana borçlar bitsin isteniyo cumartesi günüde marangoza yatak odamı sölicem..bugün yatak ,baza ve başlık sordum 1450 dedi bellona...onuda alıp evime götürces..yatak odam kurulu boş evde bizi beklicek

rosa canim birde normal elbise seklinde olanlardan mi istiyorsun? Resimdekiler cok hos :)

bubabur canim yüzük cok güzel cok sagol canim ve bende dedigin gibi satafattan hoslanmiyorum :)

havin canim Rabbim size daha nice nice 11 seneler nasip etsin insaAllah hepicigimize insaAllah

en güzeli canım. borçsuz eksiksiz evlenmek en rahatı. düşünmezsiniz o sıkıntıları ne iyi

sağol canım hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…