2012' de yazın evlenecekler

selammmmm
nihayet yakalayabildim sizi heee
Bir sürü alıntı yaptım emek emek cvp yazdım sayfa görüntüleyemiyord dedi uyuz siteee

KIzlarrrrr bişi dicem yaaaaaaa

Şimdi düğünde gelinliğin içine iç çamaşırı evzusu varyaaa o nasıl olcelk beee??
E şimdi o kadar oynucaz etcez terlicez ,düğün bitince otele vs nereye gitceksek oraya gitcez yaa hurra yatağa mı gircez? o yüzden bence çok abartılı iç çamaşırına gerek yok,şahsen ben o gece duşumu almadan o yatağa girmem,duşu alırım mis gibi olurum ondan sonra özel iç çamaşırlarımı falan giyerim diye düşünüyorum
...
Bu arada size bir sır vereyim mi

Ben nişanda kabarık modellerden giydim ,sütyen takmadım,zaten adı neyse bilmiyorum valla kalıplıydı üst kısmı nişanlığımın,gerek duymadım,çok da güzel durdu yani.

Sözün özü sadece kilot giysek olmaz mı yaa cidden soruyorum dalga sanmayın.Duştan sonra giysek de öyle girsek yatağa??

hehehhee valla süpersiniz kızlar...

ten uyumu müthiş yaa Allahıma bin şükür ama iştee ne bileyim başı güsel olurda,sonu nasıl olur ona korkuom

tovbeeeeeee yarabbbiiiiiiiiibaşıı sonumu varr kısssss bu işinnn başıdaa güseldirr sonudaarahat olurr yawruşummmgasonunn dediği gibiii gellll yawrumm gelll

yetti tabi uleeeyynn
oy kıyamam yaaa, ben onu 5,5 ay yaşadım, şükür geçti bitti
1 haftayı zor ediyorum ben artık yaa, valla bildiğin tak etti canıma artık, öyle diyim sen anla
oyy bir taraftan msn de konuşuyorum ama valla burnumun direği sızladı şimdi
yarın olsun hemen yaaa

valla kuzenimde hiç iç çamaşırı giymedi gelinliğin içine,altına giydi bi tekgelinliğini ben giydirdiydim
bana gelinlikçi çamaşır alacaksın son provaya çamaşır ve ayakkabılarınla geleceksin dedi. korseli bustiyer alacakmışım magic form dedi..onu giyerim sonra tabi ki eve gelince çıkartırım,yıkanırız kesin aşkımda çok terler eminim çünkü çok oynuyor o da yıkanmadan olmaz,işte nasipse namazımızı falan kılarız duamızı ederiz sonrada

tovbeeeeeee yarabbbiiiiiiiiibaşıı sonumu varr kısssss bu işinnn başıdaa güseldirr sonudaarahat olurr yawruşummmgasonunn dediği gibiii gellll yawrumm gelll

kız başı olmaz olur mu hani ön ...... kısmı ama işte sonu da acı olmaz inşallah

geçen ay gittim jartiyerli siyah gecelik aldım ben çok güzel
Bazı gelin iç çamaşırları var ya ondan söylüyorum,neyse efendim geldim eve bi deniyim dedim ilk defa giyeceğim için heyecanlıydım
Yarım saati buldu o çorapları o minnak aletlere geçirebilmem ben takıyom b,i kıpırdıyom şak atıyo lap totoma değiyo
gelinliğin altına şartiyerli giysek oynarken çat çat atsa napcaz biz
Uleynn bir de tam soyunuyonn aksi gibi ayakkabı jartiyerli takımın çorabını kokutmuş oldu mu sana ilk gece şimdiden zehir

hoşgeldin cnm bende senın gb duusnuyorum rahat bırseyler gıymeyı dusunuyorum zaten duş alıcaz dantelli valan cicili bicili gıyerız bseler olmadı büstiyer falan gıyerız
içime girdiğin küçük kaygan deliğiiii yeni bir dünya mı sandıınnnnn

yarınnnnnnnn oldu bıle gasom sabır
19 gun btsn bzmde yaaaaaaa

Ins hc bı sorun yasamayız kzlr hc brımız neysekı bendn önce dugunu olucak hatunlar var anlattrırırım sıze

Son düzenleme:

hahahahah annem emekli kuaför olduğu için gelinleri giydiriyordu eskiden çalışırken,gerektiğinde saçı bozulmasın diye falan...jartiyer zor bişey ya gerçekten küçükken hep bende girerdim gelin giydirmeye meraktan...

canım ya ben gecelk aldım da jartıyer almdm henuz alırım daha bol bolllll doyamıyorum
gecenler kompedanda gördu fıyatı 3o tldi sanırım nasıl olur sutyen kısmı falan bılemedmkı yanı hesaplıya acaba guzel olmazmı kımının sungerden sungere de farkedıyor sanrm

canım iç çamaşırı giymeden ben giyemem heralde, yani üstte giyerim mutlaka

diğer dediğin de çok mantıklı, birçok arkadaş da diğer başlıklarda öyle öneriyolar zaten, eve gelince duş alırsınız, özel takımlarınızdan temiz temiz giyer çıkarsınız herifin karşısına diye
ama kimisi de diyo ki hiç böyle bişeye vaktiniz kalmicak bile diyo
demek ki herifine ve karısına göre değişiyo sanırım

evet canım yaaa, şükür bak seninkinde de bişey kalmadı, onları saymaya başladın bak

amaaaan çağlam süngeri iyi olsa ne olacak olmasa ne olacak zaten onlar şekil için 3-5 sn ha duracak üzerinde ha durmayacak erkeklerde sünger münger incelemez başka şeylere kanalize olurlar merak etme,beğendiysen al..ben ne görsem alıom valla deli gibi muhahahha

kuşum ama sütyen kısmı önemli ufak göstermesın anladınmı sole guzelce toplasın
öf utanıyorum bde annemn yanında alamıorm

evet cnm benm cok sukur
bende gelınlkte kesn sutyen gıyerm

benimde hiç aklımda yoktu başlarda,çeyiz işine girince annem bunlarda gerekiyor kızım dedi ayy biz mi bi tuhafız anne-kız bilmiorum ama seviorummm anacımııı hahahah hep arkadaşım gibi olduuuuu...

ha çok doğru dedin onu sedoşum. tabi göğüs kısmını da güzel ve düzgün göstersin ki adam baktığında bişeye benzesin ama al gitsin boşver
hatta bişey dicem, ben bi yakınım bir süre geçtikten sonra şey demişti gülerek, biz artık çıkaracağımız şeyleri giymiyoruz

al gülüm al utanma al evleniyosun artık, utanması mı kalmış yavrum al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…