2012' de yazın evlenecekler

anaaam harbici kudurmuşun gasom deme şöle kekler tatlılar falaaan ayyy burda rejimdeyiz di mi
eline sağlık kuzucuum...

ayy inşallaaaah yaaa...amiin amiiin amiiiin canım benim
hahah ben de hepsinden yemedim kızzz, bi gaza geldim yaptım işte ne bileyim, şuurumu kaybetmiştim galiba
neyse abim yer zaten, yarın da yavruşuma da götürürüm o da yesin

Teskere gecemde bol bol halay cekek gasom
bu arada a moment to remember ızledınmı cnmcm?
çekek kuzuuumm, ben pek bilmem ama olsun senin için halay da çekerim iki sağa bi sola yaparım işte bişeyler
izledim canım, gerçekten çok duygusaldııı, son 10-15 dk.sı çok fenaydııı

ben sana ögretırım bacı halk oyunlarında oynadım

kuzenimin 1.5 saat falan sürmüştü dış mekan çekimleri,sabah kuaförden beri sayarsam da ohoooo bütün gün işte
ohooo oooo fotoğrafçıyı sağdıçım yapayımm bariiii:ben nereyee o orayaa

bendee gelin almadan sonra kuaföre gitmeliyimm çünkümm biliyorum çok ağlayacağımmmgelin alma falan olmadan oluyo çekimler sanırım balo günü sabahıı kuaförden çıkınca çekimlerrr,,,,sonra baba evine damadımın beni bırakışııı ,,,sonraa gelin almaa ağla anammm ağlaaa,,,sonraaa gelin koymaayani damadımın baba eviiii,,,,sonraa az orda bozuk makyajla süzülmeee,,,,sonraa kuaförrre,,,,sonraaa damadımlaa yemeğee,,,sonraa baloyaaaabalodann sonradaaaaa

gasommmm hoşgeldinneline koluna sağlık yarın kocişin gelioo tabiiii dimiiiii

flormar nail enamel (246) bu ojeyı almalısınız harıka kızlarrrrr suruyorum şimdi

Son düzenleme:
örtmenimm beniiimmmm
örtmenim senin örtmenler günün de yaklaşıyo dimiiii

evet atanamamış öğrencileri olmayan bir öğretmenim,inşallah atanamamış olarak geçireceğim son öğretmenler günüm olur seneye öğrencilerimle kutlarım inşallah ohh ohhh

rosam emin ol o gün fotoğrafçı organın gibi oluyor

ben sana ögretırım bacı halk oyunlarında oynadım
aa hadi yaa, hobi olarak hep çok ilgimi çekmiştir de hiç oynamadım desem yeridir

sağol canımm, evet yavruşumla görüşcez, özledim valla

kız senin tempo beni şimdiden yorduu, bol bol vitamin al rosam o gün ya, doping olsun

düğünemi saklıyonnnnnn fazla yorulma sonra

flormar nail enamel (246) bu ojeyı almalısınız harıka kızlarrrrr suruyorum şimdi
hımm bakim bakim nasılmış, ben pek ojeden de anlamam makyajdan da olduğu gibi ama merak ettim
ojelerim açık renktir, sadece çok açık renkleri sürdüm bugüne kadar, hiç koyu renk oje sürmedim

inşallah canııımmm

cnm ama aksama kadarrrrrrrrrrrr yıpranma payı var o sacın makyajın bılemedım ben dıs cekım yaptrcksam ne zaman yaptrcm burdada zten cok fazla mekan yok 3,4 yerde cekıyoruz dedı bakıcam artık.
bende gelın almadan önce gıtmıycem ablam saclarımı maşalar bende sade bı makyaj yaparım o kadaaa.
balodan sonradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoooooooba

Eki Görüntüle 291568

işte bu kızlaaaaaaar bu tırnaklar bana aıt degıl googledan buldum alıntı=)
hahha ben de şuanda o resme bakıyodum bir blogdan
güzel, biraz pastel biraz mat tatlı bir renkmiş :114:

düğünemi saklıyonnnnnn fazla yorulma sonra
hahha ben ve düğün
kızlar ben arada düğün müğün diyorum ama klasik anlamda düğünüm olmaz heralde benim yaa
yani davul zurna kesinlikle olmaz, düşünemiyorum bile
ama müzik eşliğinde oynamaktı halay çekmekti ne bileyim, böyle bir düğün istiyor muyum çok emin değilim :26:
yaparsak fonda müzik yemekli bir düğün olacak (zaten nişanım öyleydi) ama oynama meselesinden de hiç emin değilim :26:
yani karar veremedik nasıl olacağına

evett çok güselll 40 küsur tane ojem varr ama en çok elimin altında duran renkk..açık rengi bana sevdiren renkk

hımmm evet hoşmuş rengi

evet kızlaaaaaaar bende cok begendım aldım surdum sımdı yarına hazırlk yapıyorum dershane cıkısı dogum gunune gecıcem ama hareketlı olmuyckms sanrm dogum gunu özsüt var orda toplanıcakmışız arkdsn erkek arkdsıyla problemı var ondan saklı yapıyorlar karısık iş anlıycns:S

gasom yaaa nasıl oyunlu olmaz düğünün yaaa,onca yıl bekle kocişe kavuştum diye oynama olur mu hiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…