benimde hiç aklımda yoktu başlarda,çeyiz işine girince annem bunlarda gerekiyor kızım dediayy biz mi bi tuhafız anne-kız bilmiorum ama seviorummm anacımııı hahahah hep arkadaşım gibi olduuuuu...
canım benim aldığım jartiyerli takım gecelikli,sünger filan yok komple tül çok da seksicanım ya ben gecelk aldım da jartıyer almdm henuz alırım daha bol bolllll doyamıyorum
gecenler kompedanda gördu fıyatı 3o tldi sanırım nasıl olur sutyen kısmı falan bılemedmkı yanı hesaplıya acaba guzel olmazmı kımının sungerden sungere de farkedıyor sanrm
canım iç çamaşırı giymeden ben giyemem heralde, yani üstte giyerim mutlaka
diğer dediğin de çok mantıklı, birçok arkadaş da diğer başlıklarda öyle öneriyolar zaten, eve gelince duş alırsınız, özel takımlarınızdan temiz temiz giyer çıkarsınız herifin karşısına diye
ama kimisi de diyo ki hiç böyle bişeye vaktiniz kalmicak bile diyo
demek ki herifine ve karısına göre değişiyo sanırım
evet canım yaaa, şükür bak seninkinde de bişey kalmadı, onları saymaya başladın bak
kuşum ama sütyen kısmı önemli ufak göstermesın anladınmı sole guzelce toplasın
öf utanıyorum bde annemn yanında alamıorm
alım dımı cok pis gaza geldımmmmmmmmmmmha çok doğru dedin onu sedoşum. tabi göğüs kısmını da güzel ve düzgün göstersin ki adam baktığında bişeye benzesin ama al gitsin boşver
hatta bişey dicem, ben bi yakınım bir süre geçtikten sonra şey demişti gülerek, biz artık çıkaracağımız şeyleri giymiyoruz
al gülüm al utanma alevleniyosun artık, utanması mı kalmış yavrum al
vallaa çokk fenaa cozuttunuzzzz söyliyeeemmm
bizde öleyız kuşumm ama jartıyere gelnce utanıyorum nedense
benimde hiç aklımda yoktu başlarda,çeyiz işine girince annem bunlarda gerekiyor kızım dediayy biz mi bi tuhafız anne-kız bilmiorum ama seviorummm anacımııı hahahah hep arkadaşım gibi olduuuuu...
benim annem bana bihter geceliği dikti dekolteli dantelli falan
biz de tuhafız dediğin gibi, hatta benim bi de teyzem var, onunla seksi gecelik alışverişine de çıkıcaz, hatta o teyzem benim evlenen kuzenlerime (kendileri utanıp alamıyolar diye) seksi çamaşır ve gecelik alışverişi yapar, çantaya doldurur, kimseye çaktırmadan kızın evinde bir dolaba yerleştirir, onlar da lazım derler annemle teyzem
ben annemle de alırım ayrıca, benim annem bayılır ben herşeyimi onunla alayım çok hoşuna gider
boş dantellerden babydolller dikicek o bana, evde var kumaş danteller
canım benim aldığım jartiyerli takım gecelikli,sünger filan yok komple tül çok da seksi
10 yıl bekledi ,5 dk da bekler heralde üstümüzze atlıcak değiller ya ayol duşsuz olmaz bee ben rahat edemem valla,önce duş sonra oynaş derim
ben hiiiç utanmam gel beraber alalım
al benden de o kadar, sen hele bizim 2 sene önceki çeyiz topiğini görücektin, oy anam ooyyyyoook kız en masum topiclerden biri bizimki
tabi canım yaa, duş almadan terli terli, hakkaten kötücanım benim aldığım jartiyerli takım gecelikli,sünger filan yok komple tül çok da seksi
10 yıl bekledi ,5 dk da bekler heralde üstümüzze atlıcak değiller ya ayol duşsuz olmaz bee ben rahat edemem valla,önce duş sonra oynaş derim
ben hiiiç utanmam gel beraber alalım
al tabiiiii, ne bulursan al, çekinmealım dımı cok pis gaza geldımmmmmmmmmmm
niye gı
ben uyuyayım kızlar zati bugün tam sayı,asal sayı,bölme-bölünebilme,büyük selçuklular,İlk türk beylikleri falan derken;kafamda sayılar gaza ve cihad anlayışıyla savaşa girişmiş durumdalar
kızlar sülemesiii ayıppppppppppppppppp bu cok seksı olanlar varya cılgın olanlar anladınız
onlrdanda alıcnz mı?
inşallah canumm mucckne güsel yaa..ohhh istediğin model diker gasocum
ah kıyamam yaa, onlar seni gazi etmeden sen git uyu bacım, dinlenben uyuyayım kızlar zati bugün tam sayı,asal sayı,bölme-bölünebilme,büyük selçuklular,İlk türk beylikleri falan derken;kafamda sayılar gaza ve cihad anlayışıyla savaşa girişmiş durumdalar
fantazik olanları mı diyosuun?kızlar sülemesiii ayıppppppppppppppppp bu cok seksı olanlar varya cılgın olanlar anladınız
onlrdanda alıcnz mı?
benn gidiorumm canlarımm bi sigaraaa içerr uyurummm huzurlu geceler ve uykularr hepiciğinizee
olsun jartiyeri slipi babydollü olmaz bu işin utanma
al benden de o kadar, sen hele bizim 2 sene önceki çeyiz topiğini görücektin, oy anam ooyyy
heleki ordaki hatunlarımızdan birinin alıp da resmini paylaştığı bir şey var, zincirli mincirli, ben burdan paylaşmiyim resmini saklarım hala -alıcam çünkü- anam anam diyim ben sana
hem ne muhabbet çeviriyoduk orda var yaaa
bunlar hiç bişe
hem sen bekle, şu düğünler bi yaklaşsın sen o zaman gör
tabi canım yaa, duş almadan terli terli, hakkaten kötü
al tabiiiii, ne bulursan al, çekinme
benım beynımın bı kosesındede sureklı ekberi-erşed 1.ahmet yatıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrsanırım delürüyoz sedoş ah kpss nelere kadirsin öpüyorum cnm senı yrn devaaaaaaam bende brazdn cıkıp test cozcem mucuka
benn gidiorumm canlarımm bi sigaraaa içerr uyurummm huzurlu geceler ve uykularr hepiciğinizee
ah kıyamam yaa, onlar seni gazi etmeden sen git uyu bacım, dinlen
ahhahahahhahahah mantıklı önce dıgerlerını tuket bacıçağlam ölee bir şey henüz almadım ama alırım yani
evlilikte hemencik giymem içimdeki kudurmuş karı hemen çıkmasın ahahahahahaa
ama bende ıstyoyoyummmmmmminşallah canumm mucck
ah kıyamam yaa, onlar seni gazi etmeden sen git uyu bacım, dinlen
fantazik olanları mı diyosuun?
tabisiiiiiiiiii
ay o zincirliden falan hıc alamam ben gasom utanırımmmmmm anamdan
offfffffffffff netsekkı alsamda saklasammı nasıl saklıycmkı hahah ama onlrda cokkkkk hareketli gecelikler şekerimmmm
sedoşum babydoll bayılrım aldım gecenlerde hatda fotosunu cekmeye calştm ama hc net olmdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?