2012' de yazın evlenecekler

benimde hiç aklımda yoktu başlarda,çeyiz işine girince annem bunlarda gerekiyor kızım dedi ayy biz mi bi tuhafız anne-kız bilmiorum ama seviorummm anacımııı hahahah hep arkadaşım gibi olduuuuu...

bizde öleyız kuşumm ama jartıyere gelnce utanıyorum nedense

canım benim aldığım jartiyerli takım gecelikli,sünger filan yok komple tül çok da seksi 10 yıl bekledi ,5 dk da bekler heralde üstümüzze atlıcak değiller ya ayol duşsuz olmaz bee ben rahat edemem valla,önce duş sonra oynaş derim
kuşum ama sütyen kısmı önemli ufak göstermesın anladınmı sole guzelce toplasın
öf utanıyorum bde annemn yanında alamıorm

ben hiiiç utanmam gel beraber alalım

alım dımı cok pis gaza geldımmmmmmmmmmm
vallaa çokk fenaa cozuttunuzzzz söyliyeeemmm

niye gı

benimde hiç aklımda yoktu başlarda,çeyiz işine girince annem bunlarda gerekiyor kızım dedi ayy biz mi bi tuhafız anne-kız bilmiorum ama seviorummm anacımııı hahahah hep arkadaşım gibi olduuuuu...

benim annem bana bihter geceliği dikti dekolteli dantelli falan
biz de tuhafız dediğin gibi, hatta benim bi de teyzem var, onunla seksi gecelik alışverişine de çıkıcaz, hatta o teyzem benim evlenen kuzenlerime (kendileri utanıp alamıyolar diye) seksi çamaşır ve gecelik alışverişi yapar, çantaya doldurur, kimseye çaktırmadan kızın evinde bir dolaba yerleştirir, onlar da lazım derler annemle teyzem
ben annemle de alırım ayrıca, benim annem bayılır ben herşeyimi onunla alayım çok hoşuna gider
boş dantellerden babydolller dikicek o bana, evde var kumaş danteller

ne güsel yaa..ohhh istediğin model diker gasocum

vaaaaaaay emınımkı cok seksüdür bacı gel alalımmmmmmmm. Gecenlerde adam karıcına alıyodu sanırım valla tek basınaydı

ben uyuyayım kızlar zati bugün tam sayı,asal sayı,bölme-bölünebilme,büyük selçuklular,İlk türk beylikleri falan derken;kafamda sayılar gaza ve cihad anlayışıyla savaşa girişmiş durumdalar

kızlar sülemesiii ayıppppppppppppppppp bu cok seksı olanlar varya cılgın olanlar anladınız
onlrdanda alıcnz mı?

yoook kız en masum topiclerden biri bizimki
al benden de o kadar, sen hele bizim 2 sene önceki çeyiz topiğini görücektin, oy anam ooyyy
heleki ordaki hatunlarımızdan birinin alıp da resmini paylaştığı bir şey var, zincirli mincirli, ben burdan paylaşmiyim resmini saklarım hala -alıcam çünkü- anam anam diyim ben sana
hem ne muhabbet çeviriyoduk orda var yaaa
bunlar hiç bişe
hem sen bekle, şu düğünler bi yaklaşsın sen o zaman gör

tabi canım yaa, duş almadan terli terli, hakkaten kötü

alım dımı cok pis gaza geldımmmmmmmmmmm

niye gı
al tabiiiii, ne bulursan al, çekinme

ben uyuyayım kızlar zati bugün tam sayı,asal sayı,bölme-bölünebilme,büyük selçuklular,İlk türk beylikleri falan derken;kafamda sayılar gaza ve cihad anlayışıyla savaşa girişmiş durumdalar

benım beynımın bı kosesındede sureklı ekberi-erşed 1.ahmet yatıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım delürüyoz sedoş ah kpss nelere kadirsin öpüyorum cnm senı yrn devaaaaaaam bende brazdn cıkıp test cozcem mucuka

ne güsel yaa..ohhh istediğin model diker gasocum
inşallah canumm mucck

ah kıyamam yaa, onlar seni gazi etmeden sen git uyu bacım, dinlen

kızlar sülemesiii ayıppppppppppppppppp bu cok seksı olanlar varya cılgın olanlar anladınız
onlrdanda alıcnz mı?
fantazik olanları mı diyosuun?
tabisiiiiiiiiii

çağlam ölee bir şey henüz almadım ama alırım yani

evlilikte hemencik giymem içimdeki kudurmuş karı hemen çıkmasın ahahahahahaa

olsun jartiyeri slipi babydollü olmaz bu işin utanma

ay o zincirliden falan hıc alamam ben gasom utanırımmmmmm anamdan
offfffffffffff netsekkı alsamda saklasammı nasıl saklıycmkı hahah ama onlrda cokkkkk hareketli gecelikler şekerimmmm
sedoşum babydoll bayılrım aldım gecenlerde hatda fotosunu cekmeye calştm ama hc net olmdı

benn gidiorumm canlarımm bi sigaraaa içerr uyurummm huzurlu geceler ve uykularr hepiciğinizee

iyi geceler canlaaaar.... öpüyorum hepiniziiiii

çağlam ölee bir şey henüz almadım ama alırım yani

evlilikte hemencik giymem içimdeki kudurmuş karı hemen çıkmasın ahahahahahaa
ahhahahahhahahah mantıklı önce dıgerlerını tuket bacı
inşallah canumm mucck

fantazik olanları mı diyosuun?
tabisiiiiiiiiii
ama bende ıstyoyoyummmmmmm
benn gidiorumm canlarımm bi sigaraaa içerr uyurummm huzurlu geceler ve uykularr hepiciğinizee

ıyı geceler cnmmm

canım benim saklamakla ilgili sıkıntın olursa şayet, düğüne çok yakın zamanda al, hani bikaç hafta kala gibi
o zaman çok sorun olmaz, zaten eşyalarını toplamaya başlicaksın o zamanlar, araya sıkışıverir aldıkların da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…