2012' de yazın evlenecekler

yavrular malum yarın flörtümle randevum var
sizi çook öpüyorum ve iyi geceler diliyoruumm

istanbula gelirsen gider aluruk beraber
sen yalnız da utanıcan belli

alak yavriiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben gecen gun yalnız gırdım bakıyorum oyle arkds belınden hastneye gtdı bulscz braz gecıktı öle gezıyrm ıste of utandm kı o bıcım cnm smdı oralar buyuk olnca cok sorun olmz

yatanlara iyi geceler dileriiiiimm öpüyorummm
ben de kitap okuyum bari...
Bu arada sedoss alacağın olsun 14 gün oldu sigarayı bırakalı zaten canım istiyo bi de giderken cigara demez miiiii

vaay gecelik muhabbeti olmuş benim çeyize annem alıyo dantelli güzel şeylerden :) o alıyo ben utanıyorum allahım yaa..

Merhaba kizlar, nasilisiniz? Alemsiniz ya iyi kaynatmissiniz gece Simdi sirasiyla yazayim bende

Ben dügün günü babet tarzi bisey düsünüyorum. Yani mümkün oldugu kadar düz taban olmasi lazim. Nisanlimla aramizda 5cm var en fazla. Üstelik yüksek topuklu ayakkabilarla yürüyemiyorum Rosanin paylastigi buket cok hosuma gitti o renk bir buket yaptirirsam o renkte ayakkabi alabilirm yani abes kacmaz dimi kizlar? Birde o buketlerin fiyatlari ne kadar ki acaba? Ucuk kacik fiyatlar degildir umarim?

Gelin alma konusunu konusmusunuz. Bende aslinda kuaförden önce olmasini isterdim cünkü cok fazla aglasicaz biz. Evin en kücük kizi birde ailesinden taa uzaklara gidecek. Muhtesem bir sel akintisi olacak sanirim Ama nasil olur bilemem. 1 saat mesafe var aramizda. Kuaföre bir kac kisi gidicez. Zaman olarak güzelcene ayarlamak lazim. Birde fotografciyla anlastim ben simdilik kararimi ondan yana verdim. Üstelik 2 saat cekim icerisinde akrabalarimizlada fotograf cekilebiliyoruz. Ablamlar enistemler yegenlerim kayinlarim eltim ve insaAllah annelerimiz ve babalarimizda geliler cekime. Nasil organize edilecek bilemiyorum kizlar.

Gelinligin atlina ic camasirindan bahs edilmis. Ben nisanligim altina destekli sütyen giydim. Ama butikten bana cok kück bi sütyen vermisler yahu. Cok rahatsiz olmustum Hic ic camasiri giymeden ben yapamam. Ama bu sefer kendim gider deneyipte alirim.

Korkulardan da bahs edilis Bende azicik ürkenler grubuna dahilim Her ne kadar tenlerimiz uyussada korkuyorum biraz

Geceliklerimi de kendim aldim ama cok asortik seyler degil yani

Cagla canim yatak odamizi begenmene sevindim cok tesekkür ederim :)

balım peteğim

ya üşenmesem şu esteworldden randevu alıp gidelim yaa,ama gözümde büyüyor yol 3 gün geliyorum ya o tarafa 4.gün zulüm gibi hehehehhe

bende de bir üşengeçlik varki anlatamam canımcım. kuaföre gideceğim saçlarımı boyatmam gerekiyor dip boyası gelmiş sabahtan beri kırk kere düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…