2012' de yazın evlenecekler

anaam gizemli gizemli diyosuunn, hımm doğum gününün gizemli ruhuna da uygun bir renk olmuş çağlam o zaman

deme yaaaa tabıkı oyanamdan dugun olmazzzzzzzzz ben coşacam o bıcım atcm streslerı ustumden sonraaaa da zıngır zıngır tıtreyecem

gasom yaaa nasıl oyunlu olmaz düğünün yaaa,onca yıl bekle kocişe kavuştum diye oynama olur mu hiçççç

ay ne bilem kıızz, ben hiç alışık değilim öyle düğünlereee :26:
benimkiyle dans etmeyi istiyorum aslında düğünde
oynamak dersen, son birkaç aydır sanki böyle bi hevesleniyorum gibi ama ne bileyim, bilemedim bizde de pek yok ya, ondan emin olamıyorum

aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa

oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk ol
hahahhahahahhaha
önce dershneye gtcm ya ck suslenmıyeyım hatun
öle diosan hatunum peki

şaka bi tarafa, bu adamla ten uyumun var mı yok mu biliyosun, adamı seviyosun, adam da seni seviyo, seni incitecek türde bir davranışın içine girmez merak etme sen, rahat ol, cool ol kıızzzzz
gel yavrum de, gel de

oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk ol

öle diosan hatunum peki

diyosuunn, e görcez bakalım, ya bana kalsa ben nikah sarayında bi nikah istiyorum sadece ama aşkım ailenin tek erkek çocuğu
o yüzden onların isteklerine de önem veririm, bakalım şu 1 ay içinde belli olur benim sonumun ne zaman ve nasıl olacağı

aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa

hiiiç amaaa hiiiççç korkmuyoruummmmmmm

şaka bi tarafa, bu adamla ten uyumun var mı yok mu biliyosun, adamı seviyosun, adam da seni seviyo, seni incitecek türde bir davranışın içine girmez merak etme sen, rahat ol, cool ol kıızzzzz
gel yavrum de, gel de

hehehhee valla süpersiniz kızlar...

ten uyumu müthiş yaa Allahıma bin şükür ama iştee ne bileyim başı güsel olurda,sonu nasıl olur ona korkuom

canına tak etdı kızın al işte
yiter dımı gasom beeeeeeeeen napıyom hııııııııııııııııııııııııııııııııııııı 14 bucuk aydır elini tutamıyorum, öpücük veremıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…