evet kızlaaaaaaar bende cok begendım aldım surdum sımdı yarına hazırlk yapıyorum dershane cıkısı dogum gunune gecıcem ama hareketlı olmuyckms sanrm dogum gunu özsüt var orda toplanıcakmışız arkdsn erkek arkdsıyla problemı var ondan saklı yapıyorlar karısık iş anlıycns:S
hahha ben de şuanda o resme bakıyodum bir blogdan
güzel, biraz pastel biraz mat tatlı bir renkmiş :114:
hahha ben ve düğün
kızlar ben arada düğün müğün diyorum ama klasik anlamda düğünüm olmaz heralde benim yaa
yani davul zurna kesinlikle olmaz, düşünemiyorum bile
ama müzik eşliğinde oynamaktı halay çekmekti ne bileyim, böyle bir düğün istiyor muyum çok emin değilim :26:
yaparsak fonda müzik yemekli bir düğün olacak (zaten nişanım öyleydi) ama oynama meselesinden de hiç emin değilim :26:
yani karar veremedik nasıl olacağına
anaam gizemli gizemli diyosuunn, hımm doğum gününün gizemli ruhuna da uygun bir renk olmuş çağlam o zaman
ne gıycegımede karar veremedım ama elbise gıymem heralde bılemedım gasom
ayy deme kız titreme falan
kız korkudaan
aman ne korkcm sankııııııııııııııııı kormyrm ya sadece sacma sacma yazıyorlr ya şöyle oluyor böyle oluyor dıye onlrdn ıster ıstemez etkılenıyrm
gasom yaaa nasıl oyunlu olmaz düğünün yaaa,onca yıl bekle kocişe kavuştum diye oynama olur mu hiçççç
çok gizemli bir doğum günü olduğu için pelerin giymelisin mutlaka kuzum,sedosh demedi deme
evet bende etkileniyorum üfff
oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk olay ne bilem kıızz, ben hiç alışık değilim öyle düğünlereee :26:
benimkiyle dans etmeyi istiyorum aslında düğünde
oynamak dersen, son birkaç aydır sanki böyle bi hevesleniyorum gibi ama ne bileyim, bilemedim bizde de pek yok ya, ondan emin olamıyorum
öle diosan hatunum pekihahahhahahahhaha
önce dershneye gtcm ya ck suslenmıyeyım hatun
oynamalı olsun seninki değişik olsun işte sizin ailede bir ilk ol
öle diosan hatunum peki
aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa
hiiiç amaaa hiiiççç korkmuyoruummmmmmm
aaaa ne korkcam kıııııızzzz, o korksun benden, 12 yıldır bekliyorum kızıımmm, yeter daaa
hiiiç amaaa hiiiççç korkmuyoruummmmmmm
şaka bi tarafa, bu adamla ten uyumun var mı yok mu biliyosun, adamı seviyosun, adam da seni seviyo, seni incitecek türde bir davranışın içine girmez merak etme sen, rahat ol, cool ol kıızzzzz
gel yavrum de, gel de
güzel olur güzeeelllhehehhee valla süpersiniz kızlar...
ten uyumu müthiş yaa Allahıma bin şükürama iştee ne bileyim başı güsel olurda,sonu nasıl olur ona korkuom
diyosuunn, e görcez bakalım, ya bana kalsa ben nikah sarayında bi nikah istiyorum sadece ama aşkım ailenin tek erkek çocuğu
o yüzden onların isteklerine de önem veririm, bakalım şu 1 ay içinde belli olur benim sonumun ne zaman ve nasıl olacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?