KIZLAR klas düğün salonunu beğendim ben inşallah orda bize uygun tarih vardırda orası olur yoksa eğer 28 nisanda olucak düğünüm yağmur düğün salonunda...nişanlımla konuştum erken falan dedim genelde tam tersi olmuyormu ya kızlar hadi evlenelim diye baskı kurması gerekmiyormu diyor bizde bi terslik var yoksa sen evlenmek istemiyormusun diyor..hazır değilmisin dedi bende cvp vermedim ..aşkım cvp versene hazırım desene diyor annemler babanneye gittiler aradım söyledim çok erken benim verecek kızım yok diyor bende daha ne istiyorsun kurtuluyorsun dedim lavanta yapma deme öyle yüreğim cızz ediyor dedi:26::26::26:cnm anam geç oldu ama anladı kıymetimi
Selam kızlaaarrrr
çok teişekkür ederiminişanlım iyiymiş çok şükür,geçiş hakkı bununken adam geçmiş bu da arabanın otra yerinden vurmuş,daha 1 ay bile olmadı arabayı alalı valla masraf çıktı durduk yere,canına bir şy olmasın da amannnnn...
bu arada sedosss ayrıntıların çok güzel ben beğendimm,çiçek seçimimiz aynı olcak sanırım, ben pudra yada fuşya düşnüüyorumfacedeki canlı yapay buketçiden sanırım fotolsr, bende ordan düşünüyorum..
Off üstümde garip bişi var tadım tuzum yok benim
Selam kızlaaarrrr
çok teişekkür ederiminişanlım iyiymiş çok şükür,geçiş hakkı bununken adam geçmiş bu da arabanın otra yerinden vurmuş,daha 1 ay bile olmadı arabayı alalı valla masraf çıktı durduk yere,canına bir şy olmasın da amannnnn...
bu arada sedosss ayrıntıların çok güzel ben beğendimm,çiçek seçimimiz aynı olcak sanırım, ben pudra yada fuşya düşnüüyorumfacedeki canlı yapay buketçiden sanırım fotolsr, bende ordan düşünüyorum..
inşallah pınarcım, yaz gelsin, kocişim gelsin, kavgalar bitsin, evlenelim mutlu olalım:103::103:Selam kızlarrr
Dağıtın bakıyım kafanızdaki kara bulutları ne bu böle bi karamsarlık
Yazı düşünün kızlar ne kadar mutlu olacağımızı düşünün kimse mutsuz olmucak silin bu düşünceleri hemen bakiiiimmmm :103::103::103:
doğru söylüosun canım:103:Selamm kızlarrrbu ne karamsarlıkkkk böyleeee olur arada takmayın kafanızaaa nişanlı olmanın sevdiğiniz ve seveninizin olmasının tadını çıkarın
Pozitif düşününn hayat paylaşınca güzelll
off ben bilmiyorum artık mervecim yaa, yakında da olsa biz bu problemi biraz zor çözeriz, çünkü problemi hayatımızdan çıkartamıyoruz... Çünkü problem askerimin en yakın arkadaşları:26:Deryaw cım cnm benim illaki olucaktır kavgalar üzülme ne olur güzel günlerinizi düşün..uzakta olduğun zaman daha da zor iletişime geçmek emin ol seni kırmak istememiştir. Yanında olsaydı bunu daha yakından hissederdin karamsarlığa mutsuzluğa kapılma cnm benim
çok geçmiş olsun canımSelam kızlaaarrrr
Selam kızlaaarrrr
kızlar pazartesi sendromu mu var neden kimse konuşmuyor..
buarada:26::26: ben nişanlandım ya havalanmışım değişmişim sizde farkettiniz mi kızlar??
kızlar pazartesi sendromu mu var neden kimse konuşmuyor..
buarada:26::26: ben nişanlandım ya havalanmışım değişmişim sizde farkettiniz mi kızlar??
canım dün akşam resmini koyduğum jakuzili odaları olan otelden bahsediosun sanırım.Ağvada o otel.
Rosa & Sedosh o dediginiz otel nerede?
Hayırlısı canım saol.düzelir,düzelmezz bende bilmiorum artık ne olur? ve ne olmalııı?...............
Rosa nisanlinla aran hemencik düzelir insaAllah. Olur böyle seyler :):
hahhha yeni mi gördün rosam yaa, o gece görmüştüm, ben severim twitter ı, adam paylaştıktan yarım saat sonra ortalık yıkıldı
çiçek açtı, fotosenteze bağladı, saksıyı çalıştırdı falan diye geyikler dönmeye başladı
bilmiyorummm canım ya..umutlarım,ümitlerim, hayallerim hepsi düşmanım bugünlerde..canımm sana da gelince görülmek üzere şimdiden benden sana kocamaaann günaydıınn
düzelir yavrum düzeliiirr, dün biz de tartıştık, hatta ağlattı beni ama işte ne bileyim yaa, geçecek bir şekilde geçiyo, her nimetin bir külfeti var sanırım :114:
canım dün akşam resmini koyduğum jakuzili odaları olan otelden bahsediosun sanırım.Ağvada o otel.
Hayırlısı canım saol.düzelir,düzelmezz bende bilmiorum artık ne olur? ve ne olmalııı?...............
[/B]
yok canım ya yeni qörmedim.bende takip ediorum twiti seviyorumdaa..dün onu yazdığımda magazinde gösterioduda o yüzden yazdım görünce bi daha
bilmiyorummm canım ya..umutlarım,ümitlerim, hayallerim hepsi düşmanım bugünlerde..
iki satır başlığın altına hayallerini,sevinçlerini,üzüntülerini,sevmediklerini,sevdikleriniii sığdırmaya çalışan herkese selammlarr....
Selam tatlım hoşgeldin herkes bugün yasta
Canım kimseyi takma sonunda üzülen sen olursun bende sorunlar yaşadım böyle kuafördü bilmem neydi
Kociş 1.000 TL kuaför parası ödedi düşün yani ama düğünde nolcak sadece ben gitcem bide yanıma bana yardımcı olsun dıye bi arkadasımı alcam
Sakın ama sakın üzme kendını hiçbişi için havalandı diyenlere de aldırma sen sadece kendi mutluluğunu düşün ve ona sahip çık
Evettt ya bugün nie hiç kimse yokaayy bu insanları anlamıyorum çok komikler gül geç bence değmez üzülmeye aç müziği duyma kimseyi oyna ohhh kıskananlar çatlasında patlasın
inşallah canım benim...kızlar deryaw rosa gaso üzülüyorum bende ya inş..çok üüzlmeden atlatırsınız..
inşallah canım benim...
sen de takma konuşulanları...
ben başkalarını hiç takmıyorum artık, bu nişan benim çok gözümü açtı, akıllandım..
Benim tek derdim nişanlım şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?