2012' de yazın evlenecekler

Deryaw cım cnm benim illaki olucaktır kavgalar üzülme ne olur güzel günlerinizi düşün..uzakta olduğun zaman daha da zor iletişime geçmek emin ol seni kırmak istememiştir. Yanında olsaydı bunu daha yakından hissederdin karamsarlığa mutsuzluğa kapılma cnm benim

KIZLAR klas düğün salonunu beğendim ben inşallah orda bize uygun tarih vardırda orası olur yoksa eğer 28 nisanda olucak düğünüm yağmur düğün salonunda...nişanlımla konuştum erken falan dedim genelde tam tersi olmuyormu ya kızlar hadi evlenelim diye baskı kurması gerekmiyormu diyor bizde bi terslik var yoksa sen evlenmek istemiyormusun diyor..hazır değilmisin dedi bende cvp vermedim ..aşkım cvp versene hazırım desene diyorannemler babanneye gittiler aradım söyledim çok erken benim verecek kızım yok diyor bende daha ne istiyorsun kurtuluyorsun dedim lavanta yapma deme öyle yüreğim cızz ediyor dedi:26::26::26:cnm anam geç oldu ama anladı kıymetimi

Hehehe bi alemsin yaa burda ne hayaller kuruluyo enişte bey bi bilse

Selam kızlaaarrrr
çok teişekkür ederiminişanlım iyiymiş çok şükür,geçiş hakkı bununken adam geçmiş bu da arabanın otra yerinden vurmuş,daha 1 ay bile olmadı arabayı alalı valla masraf çıktı durduk yere,canına bir şy olmasın da amannnnn...

bu arada sedosss ayrıntıların çok güzel ben beğendimm,çiçek seçimimiz aynı olcak sanırım, ben pudra yada fuşya düşnüüyorumfacedeki canlı yapay buketçiden sanırım fotolsr, bende ordan düşünüyorum..

Off üstümde garip bişi var tadım tuzum yok benim

Çok geçmiş olsun tatlım ya cana geliceğine mala gelsin.. Bugün nie herkes böyle

cnm benim kazamı oldu benim haberim yok çok geçmiş olsun..sağlık olsun cana gelmemişya önemli olan o

inşallah pınarcım, yaz gelsin, kocişim gelsin, kavgalar bitsin, evlenelim mutlu olalım:103::103:

doğru söylüosun canım:103:

off ben bilmiyorum artık mervecim yaa, yakında da olsa biz bu problemi biraz zor çözeriz, çünkü problemi hayatımızdan çıkartamıyoruz... Çünkü problem askerimin en yakın arkadaşları:26:
atsan atılmıyo, satsan satılmıyo

çok geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin...

Çok geçmiş olsun canım benimm

kızlar pazartesi sendromu mu var neden kimse konuşmuyor..

buarada:26::26: ben nişanlandım ya havalanmışım değişmişim sizde farkettiniz mi kızlar??

buarada:26::26: ben nişanlandım ya havalanmışım değişmişim sizde farkettiniz mi kızlar??

Canım kimseyi takma sonunda üzülen sen olursun bende sorunlar yaşadım böyle kuafördü bilmem neydi
Kociş 1.000 TL kuaför parası ödedi düşün yani ama düğünde nolcak sadece ben gitcem bide yanıma bana yardımcı olsun dıye bi arkadasımı alcam
Sakın ama sakın üzme kendını hiçbişi için havalandı diyenlere de aldırma sen sadece kendi mutluluğunu düşün ve ona sahip çık

Son düzenleme:

Evettt ya bugün nie hiç kimse yok aayy bu insanları anlamıyorum çok komikler gül geç bence değmez üzülmeye aç müziği duyma kimseyi oyna ohhh kıskananlar çatlasında patlasın

Rosa & Sedosh o dediginiz otel nerede?
canım dün akşam resmini koyduğum jakuzili odaları olan otelden bahsediosun sanırım.Ağvada o otel.

Rosa nisanlinla aran hemencik düzelir insaAllah. Olur böyle seyler :):
Hayırlısı canım saol.düzelir,düzelmezz bende bilmiorum artık ne olur? ve ne olmalııı?...............

yok canım ya yeni qörmedim.bende takip ediorum twiti seviyorumdaa..dün onu yazdığımda magazinde gösterioduda o yüzden yazdım görünce bi daha

bilmiyorummm canım ya..umutlarım,ümitlerim, hayallerim hepsi düşmanım bugünlerde..

iki satır başlığın altına hayallerini,sevinçlerini,üzüntülerini,sevmediklerini,sevdikleriniii sığdırmaya çalışan herkese selammlarr....

Son düzenleme:

Selam tatlım hoşgeldin herkes bugün yasta

oyyy kıyamam yaa, gasom da rosam da aynı benim gibi nişanlılarıyla kavga etmişlerrrr
İnşallah hepimiz hallederiz sorunumuzu kızlar ve bir an önce sevdiceklerimizle barışıp eskisinden de mutlu oluruz... Bir daha kavga etmemek üzere...

cnm benim illaki denir ama bunu teyzemden kızlarından duymak üzüntü veriyor beni en çok tanıyan onlar nasıl üzülmeyeyim..sen şimdi bizi anlamıyorsun evlenince anlarsın yazmış birde

kızlar deryaw rosa gaso üzülüyorum bende ya inş..çok üüzlmeden atlatırsınız..
inşallah canım benim...
sen de takma konuşulanları...
ben başkalarını hiç takmıyorum artık, bu nişan benim çok gözümü açtı, akıllandım..
Benim tek derdim nişanlım şimdi...

inşallah canım benim...
sen de takma konuşulanları...
ben başkalarını hiç takmıyorum artık, bu nişan benim çok gözümü açtı, akıllandım..
Benim tek derdim nişanlım şimdi...

AYNEN iyiki olmuş bu nişan bende çok akıllandım görmeyen gözlerim gördü..inşallah nişanlım ile ilgilide kör olduğum noktolar varsa onlardan evlenmeden önce açılsında görebileyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…