2012' de yazın evlenecekler

kuzuuum ya sende de var benim gibi fazla duygusallar demek
benimkilerde çeyiz düzmeyi felan daa şimdiden kafalarına koydular diyorum ben karar verip ben çaarcam die..
allah yardımcımız olsun sen duymamazlıktan gel.ama şunu anladımki evlilik stresi denen şey bu akrabalardanmış...

Günaydin kizlar, nasilsiniz? Gecmisi okumadan hemen su üc gelinligi paylasmak istiyorum. Facebookta görenler görmüstür bir albüm paylastim gelinliklerle.

Nisanlimin en cok hosuna giden bu gelinlik oldu:

Benim de en cok hosuma giden iki gelinlik bunlar:

kızlar günaydın nasılsınız bkalım.
lavantacım düğün salonunu umaım istediğin gibi bir yerde tutarsın. Düğün tarihleri arasında 16 hazirn yazmışsın ama o gün 2012 de kandil ve o yüzden kimse tarafından tutulmuyor. Sadece bir uyarı yapıyım çünkü birçok kişi kandilde düğüne felan gitmiyor.

evet cnm kesinlikle çok üzüldüm akrabalar bi kuaföre çağrılmadılar diye arka dönüyor ..tüm stres onların kendilerni çok beğenmiş olmaları zehir ettiler bana llahtan annem doğru yolu bulduda artık beni üzmüyor ..şimdi bi güzel duygu ve düşüncelerimi anlatayım da rahatlayayım..geliyorum

yolcu cnm ilk gelinlik güzel diğerleri kabarık olmadığı için gelinlikte düzü sevmediğimden pek hoşuma gitmedi

Kizlar gecmisi okudum topluca cevap vereyim :)

Cagla canim simdi senin nisanlinin ikiz kardesi var hem kaynin oluyor hem enisten oluyor yani kiz kardesin yada ablanla mi evli kaynin anlamadim Hadi bakalim Allah kavustursun cok az kalmis

Rosa & Sedosh o dediginiz otel nerede?

Rosa nisanlinla aran hemencik düzelir insaAllah. Olur böyle seyler :)

Sedosh cok güzel seyler begenmissin benden tam not cünkü lilaya bayiliyorum

Lavanta canim kuzenleri takma kafana. Bizim de ceyizlik alis verisine onlari neden götürmemisim diye bayagi bir tantana oldu. Amaaan cokta tinn Salon isine gelince bende cok merak ediyorum nasil bir salon olacak diye. Malesef ben göremiycem :)

fatovas hos geldin canim nasilsin? Seni cok nadir görüyorum buralarda

Lavanta sagol canim evet o diger ikisinin alt taraflarinda biraz oynanmasi gerekirdi diye düsünüyorum bende :)

Herkese tekrar günaydinlar

Son düzenleme:
yavruşum genelde aileler kızların söylediği çözümü uygulamayı tercih eder
yani ilk düğünde takılanlar ikinci düğünde tekrar takılıyor
ister sadece kızın ailesi taksın, isterse de iki aile de ilk düğünde takmış olsun, ikinci de aynılarını tekrar takıyorlar
hani her iki tarafın da akrabalarımız görsün isteğiyle yapılıyor
herhalde siz de öyle yaparsınız, benim de aklıma başka bi çözüm gelmiyor kuzucum yaa :26:

ayyy doğuşş doğuşş gözün körolmasın seninnn
hahhha yeni mi gördün rosam yaa, o gece görmüştüm, ben severim twitter ı, adam paylaştıktan yarım saat sonra ortalık yıkıldı
çiçek açtı, fotosenteze bağladı, saksıyı çalıştırdı falan diye geyikler dönmeye başladı

buqün pek bi sakin ortalık kaçtım bende..gelip görenlere huzurlu geceler..sabah ekibinee günaydıınnn,huzurluu haftalarr herkesee.
canımm sana da gelince görülmek üzere şimdiden benden sana kocamaaann günaydıınn
düzelir yavrum düzeliiirr, dün biz de tartıştık, hatta ağlattı beni ama işte ne bileyim yaa, geçecek bir şekilde geçiyo, her nimetin bir külfeti var sanırım :114:

cümleten günaydıınn, hayırlı sabahlaarr, bugün güneş vaaarrr

canım ben birinciden hoşlanmadım, yani ne işi ne işlemesi ne kumaşı ne de modeli çok özenli ve şık
daha güzel gelinlikler bulacaksın canım bence, nasılsa gelince gezeceksin ya gelinlikçileri :114:

Gasoline evet öyle olacak zaten Nisanimda da bir sürü elbiseler bakiyordum netten ama sonunda bam baska bi elbise aldim :) Ama sade bisey istedigim kesin.

ayy tatlım iyiki söyledin nisan için istiyor benimki ben soğuk diye istemiyordum ama 2 tanede daha var onlardanda bi boş tarih alsınlar ona göre artık tarihe göre düğün salonu olucak..allahım yarabbim çok heyecanlandım ya evleniyor olmam bi tuhafıma gidiyor

Günaydin gasoline :) Burda hava sisli ve soguk
hımm burda da soğuk ama en azından güneşi görünce mutlu oluyorum ben, kışı sevmem de

bugün hava gerçekten çok güzel ama sevdiceğim iş gezisine gitti, güneş falan görecek halim yok:)
hımm çok uzun sürmeyecekse sabret güzelcim, özlemek de güzeldir, tabi haftalar aylar sürmeyecekse

benim de kalkıp nüfus müdürlüğüne gitmem lazıımm, ordan da ptt'ye geçip e-devlet şifresi alıcaamm
ppooofff
hiç devlet dairesi çekecek halim yok yaaa

yok sadece 4 gün:) kısa süreli özlemler gerçekten güzel:)
sana da kolay gelsin şeker.

Gasoline evet öyle olacak zaten Nisanimda da bir sürü elbiseler bakiyordum netten ama sonunda bam baska bi elbise aldim :) Ama sade bisey istedigim kesin.
sade ve şık diyosuunn, bence de canım :112:

en uygun tarihi bulursun canım inşallah :112:

hakakten ya bir de şu kandil tarihlerine de bakalım, ama tahminimce beni çok engellemicek, mayısa gelen bir kandil yoktu sanırım ama bakayım yine de :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…