- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
günaydın kızlar naıslsını bakalım..
dün akşam nişanlım düğn solanu için bi araştırmaya girmiş sefaköyde yağmur düğün salonunda bizim istediğimiz tarihler arasında 16 haziran birde 28 nisan varmış nisan erken haziran iyi ama aşkımda herkes tatile gidicek olmaz geç diyor..bakalım klas düğün salonuna ve şölen2 mi ne varmış onlara bakıcaklar arıcaklar bugün ayy allahım yaa heyecanlandım..açıkcası çok abartılı biyer olmasına gerek yok temiz ferah olsun yeterli sonuçta 4 saat durucaz yada durmucaz.ama çok heyecanladım birde kızlar moralim çok bozuk ya kuzenlerimle konuşmuyorum nişanımdan beri konu ise kuaföre çağırmamış arayıp sormamış olmam annem cumartesi akşamı aramış işte konuşmuşlar ben çok hatalımışım ve nişanlanınca havalanmışım..şimdi faceboktan uzun bi yazı yazmayı düşünüyorum ama biyandanda boşver ne halleri varsa görsünler diyorum çok kararsızım neyse temizlik yapayımda geliyorum canım arkadaşlarım benim.
günaydın kızlar naıslsını bakalım..
dün akşam nişanlım düğn solanu için bi araştırmaya girmiş sefaköyde yağmur düğün salonunda bizim istediğimiz tarihler arasında 16 haziran birde 28 nisan varmış nisan erken haziran iyi ama aşkımda herkes tatile gidicek olmaz geç diyor..bakalım klas düğün salonuna ve şölen2 mi ne varmış onlara bakıcaklar arıcaklar bugün ayy allahım yaa heyecanlandım..açıkcası çok abartılı biyer olmasına gerek yok temiz ferah olsun yeterli sonuçta 4 saat durucaz yada durmucaz.ama çok heyecanladım birde kızlar moralim çok bozuk ya kuzenlerimle konuşmuyorum nişanımdan beri konu ise kuaföre çağırmamış arayıp sormamış olmam annem cumartesi akşamı aramış işte konuşmuşlar ben çok hatalımışım ve nişanlanınca havalanmışım..şimdi faceboktan uzun bi yazı yazmayı düşünüyorum ama biyandanda boşver ne halleri varsa görsünler diyorum çok kararsızım neyse temizlik yapayımda geliyorum canım arkadaşlarım benim.
kuzuuum ya sende de var benim gibi fazla duygusallar demek
benimkilerde çeyiz düzmeyi felan daa şimdiden kafalarına koydular diyorum ben karar verip ben çaarcam die..
allah yardımcımız olsun sen duymamazlıktan gel.ama şunu anladımki evlilik stresi denen şey bu akrabalardanmış...
Günaydin kizlar, nasilsiniz? Gecmisi okumadan hemen su üc gelinligi paylasmak istiyorum. Facebookta görenler görmüstür bir albüm paylastim gelinliklerle.
Nisanlimin en cok hosuna giden bu gelinlik oldu:
Eki Görüntüle 292302
Benim de en cok hosuma giden iki gelinlik bunlar:
Eki Görüntüle 292303
Eki Görüntüle 292304
Canım bence senin beğendiğin 2. gelinlik daha zarif.
nişanlının beğendiği bana biraz kalitesiz gibi göründü.
yavruşum genelde aileler kızların söylediği çözümü uygulamayı tercih ederiyi geceler kızlar...
gecenin ilerleyen saatlerinde ya da sabahtopice girecek hatunlara da mesajım olsun
1)mor kombinlerim (nikah şekeri-gelin buketi-ayakkabı vs.) hakkında yorum bekliyorum
2)şu 2 düğün ve takı olayıma bir çözüm ya da fikir bekliyorum
şimdiden teşekkür ediyorum hepicinizi öpüyoruuuuum
hahhha yeni mi gördün rosam yaa, o gece görmüştüm, ben severim twitter ı, adam paylaştıktan yarım saat sonra ortalık yıkıldıayyy doğuşş doğuşş gözün körolmasın seninnn
canımm sana da gelince görülmek üzere şimdiden benden sana kocamaaann günaydıınnbuqün pek bi sakin ortalık kaçtım bende..gelip görenlere huzurlu geceler.. sabah ekibinee günaydıınnn,huzurluu haftalarr herkesee.
canım ben birinciden hoşlanmadım, yani ne işi ne işlemesi ne kumaşı ne de modeli çok özenli ve şıkGünaydin kizlar, nasilsiniz? Gecmisi okumadan hemen su üc gelinligi paylasmak istiyorum. Facebookta görenler görmüstür bir albüm paylastim gelinliklerle.
Nisanlimin en cok hosuna giden bu gelinlik oldu:
Eki Görüntüle 292302
Benim de en cok hosuma giden iki gelinlik bunlar:
Eki Görüntüle 292303
Eki Görüntüle 292304
kızlar günaydın nasılsınız bkalım.
lavantacım düğün salonunu umaım istediğin gibi bir yerde tutarsın. Düğün tarihleri arasında 16 hazirn yazmışsın ama o gün 2012 de kandil ve o yüzden kimse tarafından tutulmuyor. Sadece bir uyarı yapıyım çünkü birçok kişi kandilde düğüne felan gitmiyor.
hımm burda da soğuk ama en azından güneşi görünce mutlu oluyorum ben, kışı sevmem deGünaydin gasoline :) Burda hava sisli ve soguk
hımm çok uzun sürmeyecekse sabret güzelcim, özlemek de güzeldir, tabi haftalar aylar sürmeyeceksebugün hava gerçekten çok güzel ama sevdiceğim iş gezisine gitti, güneş falan görecek halim yok:)
hımm burda da soğuk ama en azından güneşi görünce mutlu oluyorum ben, kışı sevmem de
hımm çok uzun sürmeyecekse sabret güzelcim, özlemek de güzeldir, tabi haftalar aylar sürmeyecekse
benim de kalkıp nüfus müdürlüğüne gitmem lazıımm, ordan da ptt'ye geçip e-devlet şifresi alıcaamm
ppooofff
hiç devlet dairesi çekecek halim yok yaaa
sade ve şık diyosuunn, bence de canım :112:Gasoline evet öyle olacak zatenNisanimda da bir sürü elbiseler bakiyordum netten ama sonunda bam baska bi elbise aldim :) Ama sade bisey istedigim kesin.
en uygun tarihi bulursun canım inşallah :112:ayy tatlım iyiki söyledin nisan için istiyor benimki ben soğuk diye istemiyordum ama 2 tanede daha var onlardanda bi boş tarih alsınlar ona göre artık tarihe göre düğün salonu olucak..allahım yarabbim çok heyecanlandım ya evleniyor olmam bi tuhafıma gidiyor
yok sadece 4 gün:) kısa süreli özlemler gerçekten güzel:)
sana da kolay gelsin şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?