evet cnm yaaaaaaaa heycangünaydıınnnn bacılar :) çağla çok az kaldı kıssne güzell :98::98:,rosam günaydın
Günaydin kizlar, nasilsiniz? Gecmisi okumadan hemen su üc gelinligi paylasmak istiyorum. Facebookta görenler görmüstür bir albüm paylastim gelinliklerle.
Nisanlimin en cok hosuna giden bu gelinlik oldu:
Eki Görüntüle 292302
Benim de en cok hosuma giden iki gelinlik bunlar:
Eki Görüntüle 292303
Eki Görüntüle 292304
Selam kızlaaarrrr
çok teişekkür ederiminişanlım iyiymiş çok şükür,geçiş hakkı bununken adam geçmiş bu da arabanın otra yerinden vurmuş,daha 1 ay bile olmadı arabayı alalı valla masraf çıktı durduk yere,canına bir şy olmasın da amannnnn...
bu arada sedosss ayrıntıların çok güzel ben beğendimm,çiçek seçimimiz aynı olcak sanırım, ben pudra yada fuşya düşnüüyorumfacedeki canlı yapay buketçiden sanırım fotolsr, bende ordan düşünüyorum..
Off üstümde garip bişi var tadım tuzum yok benim
Tünaydın kızLarrr....Geçmişi okuyamadım yaa çok fazLa sayfa vardı üşendim
Bu araLar çok keyifsizim yaa...geLiorum arada bir bakıorum size çıkıorum yazmadan :S 2 gündür nişanLımLa beraberiz...Geç kaLkıorum , geziyorum ama cıkk bi mutsuzLuk var üzerimde
Çeyizime ufak tefek bişeyLer aLdım çeyiz topiğime ekLiicem resimLerini buLup...
Bir de bi arkadaşım evLendi geLinLiği tam benim istediğim gibiydi ama bana yakışır mı biLemiorum =)
Eki Görüntüle 292343
Amin camin insaAllah :) Nerde yasiyosun peki? Evlenince ayni yerde mi kalacaksin? :)
hayırlı olsun şekercim :112:
oyy sizin gibi uzak olanların da işi hakkaten zor canım yaa
canım 28nisan çok da erken değil ki, mayısın 2.haftasına göre yani
ne farkeder ki arada 15 gün oynuyo sadece
siz bilirsiniz tabi hayırlısı olsun :114:
selam kızlar napıyosunuz bakim,ben paydosu bekliyorum pazartesi işe gelmek hiiç çekilmiyorbizim müdür bugün öldürdü beni yaa :) o ses türkiyeye katılcam diyo tüm gün geyiğini yaptı durdu,şirket hatlarıyla sms atarsınız ben birinci olurum diyo keşke hep böyle espirili karakterde olsa,bazı zamanlarda nefesi ile 5 kişiyi toz ediyo da ondan
kızlar birde ben kına gegesinde göçmen kınalığı giymek istiyorum izmir de kemer altında bile bulamadım dikim de 2000 tl yi bulur diyorlar satan yerler varmı bildiğiniz?
selam cnm. Maşallah keyfı yerınde müdürünün
arkdsm izmrde otryo kına elbsesıne bayılmştm
kızlar birde ben kına gegesinde göçmen kınalığı giymek istiyorum izmir de kemer altında bile bulamadım dikim de 2000 tl yi bulur diyorlar satan yerler varmı bildiğiniz?
Şalvar mı istiyosun canım
hıı nerden almışki canım?göçmen kına kıyafetimi?
Eki Görüntüle 292633
Eki Görüntüle 292634
Ben Şalvar gecemde giycem canım
Öğreneyim bakalım kaça dikiyolarmış burda komşulardan benımkı hazır var çünkü gelmişti dışardan
fotosunu koydum dediğin gb mi bılmıyorum nerden aldıgını öğrenırım
bu da çok güzelmiş canım :) ben üstü yelekli istiyorum ama bunun satıldığı yerde belki öyle de vardır öğrenirsen çook sevinirim yaa çok mutlu oldum sağolun kızlar
Hos geldin canim :) Ay ne sanslisin ya nisanlin yaninda keyfini cikar niye mutsuzsun kiBakayim ceyiz konuna keyfili oluyomus bu ceyiz topiclerinde dolasmak Arkadasini tebrik ederim darisi basimiza
lilapause gelinkl çok güzel üst kısmı özellikle ama alt tarafındaki tülde hafif simli olsa pırıltılı sanki daha hoş olucak gibi bende böyle gelinlik istiyorum bakalım..
gasoline evet 15 gün oynuyor ama 6 mayıs hıdırellez ve hıdırellezde hava soğuk oluyor bilmiyorum çok erken geldi gözüme ben mayısın son haftaları düşünmüştüm çünkü martta işten çıksam yine soğuk olucak hava ve ben soğukta ev düzücem çok üşengecim ve garip düşüncelerim var biliyorum işte
lilam arkadaşın prenses olmuş :) Allah onu da mutlu etsin
oluyo canım bazen benim de üstüme çöküyo böyle keyifsizlik mutsuzluk, bu aralar mesela var bende de
bakmayın burda cozutuyorum ama son zamanlarda kafamda soru işaretleri, acabalar, mutlu olacağıma dair şüpheler..
ay ne bileyim
geçecek inşallah diye bekliyorum
lilam seninki de geçecektir :114:
selam kızlarr, çok özledim sizleri, gelemiyorum bugünlerde pek, gelsem de bakıp gidiyorum yazamıyorum...
o mutsuzluk hali bende de var... bakıyorum siz mutlu mutlu yazışıosunuz, bozmiyim deyip çıkıyorum..
kim der ki taze nişanlı bu kız, mutludur fln die.. ama değilim
dün nişan fotolarımızı ekleyecektim mesela, ama canım hiç istemedi
ben begendım cnm bıraz daha kabarıklıgı hafif olablr.
at ustnden o mutsuzlugu olumlu seyler dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?