2012' de yazın evlenecekler

günaydıınnnn bacılar :) çağla çok az kaldı kıss ne güzell :98::98:,rosam günaydın
evet cnm yaaaaaaaa heycan

3.gelınlık hoş cnm

çok çok geçmiş olsun cnm

ben begendım cnm bıraz daha kabarıklıgı hafif olablr.
at ustnden o mutsuzlugu olumlu seyler dusun

selam kızlar napıyosunuz bakim,ben paydosu bekliyorum pazartesi işe gelmek hiiç çekilmiyor bizim müdür bugün öldürdü beni yaa :) o ses türkiyeye katılcam diyo tüm gün geyiğini yaptı durdu,şirket hatlarıyla sms atarsınız ben birinci olurum diyo keşke hep böyle espirili karakterde olsa,bazı zamanlarda nefesi ile 5 kişiyi toz ediyo da ondan

Amin camin insaAllah :) Nerde yasiyosun peki? Evlenince ayni yerde mi kalacaksin? :)

ben normalde izmirde oturuyorum ailemle
okul nedeni ile sinoptayım
istanbula gelin gideceğim

saol canım

kızlar birde ben kına gegesinde göçmen kınalığı giymek istiyorum izmir de kemer altında bile bulamadım dikim de 2000 tl yi bulur diyorlar satan yerler varmı bildiğiniz?

kızlar birde ben kına gegesinde göçmen kınalığı giymek istiyorum izmir de kemer altında bile bulamadım dikim de 2000 tl yi bulur diyorlar satan yerler varmı bildiğiniz?

selam cnm. Maşallah keyfı yerınde müdürünün
arkdsm izmrde otryo kına elbsesıne bayılmştm

Ben Şalvar gecemde giycem canım
Öğreneyim bakalım kaça dikiyolarmış burda komşulardan benımkı hazır var çünkü gelmişti dışardan

daha önce koymstm ama sanrm ozamanlr sen yoktn topikte cnm bak bu sekıldeydı bende kırmızı,mürdüm,bordo bu tonlarda istiyorum taç alna kesnlkle olmalı

ayy çok güzelmiş pınarcımm yaa öyle istiyorum işte,sorarsan çok sevinirim yaaa :) çağlacım evet vebde taç takıcam ama muhteşem yüzyıldaki gibi,bi model beğendim çook sade çok küçük ama çok güzel alında küçük bi inci vardı öyle bişy düşünüyorum :)

fotosunu koydum dediğin gb mi bılmıyorum nerden aldıgını öğrenırım

bu da çok güzelmiş canım :) ben üstü yelekli istiyorum ama bunun satıldığı yerde belki öyle de vardır öğrenirsen çook sevinirim yaa çok mutlu oldum sağolun kızlar

bu da çok güzelmiş canım :) ben üstü yelekli istiyorum ama bunun satıldığı yerde belki öyle de vardır öğrenirsen çook sevinirim yaa çok mutlu oldum sağolun kızlar

tmm cnm yrn bn sana haber edmye clşcm smdı yazdm faceden ama cvap yok eşiyle ortk face sanrm eşi. rica ederim.

Hos geldin canim :) Ay ne sanslisin ya nisanlin yaninda keyfini cikar niye mutsuzsun ki Bakayim ceyiz konuna keyfili oluyomus bu ceyiz topiclerinde dolasmak Arkadasini tebrik ederim darisi basimiza

Çok şansLıyım nişanLımı istediğim an görebiLiorum sürekLi gidip geLinio ama işte biLmıorum yaa , işsizLik de canımı sıkıo oLabiLir , gerçi evde oturmanın tadı başka ama puffff biLmıorum :S
Çeyizimi yarın düzenLiiicem hepsinin fotosunu cekıp koyucam canım..

evet canım bende etegı pırıLtıLı oLsun isterım ama o zaman da çok mu ışıLtıLı oLur biLemedım :44:

Aynen gasomm yaa aynen vaLLa bende öLeyimm...nişanLımLa tartışıoruz bazen oLur böLe şeLer dıorum ama sevgiLi oLduğumuzdaki kavgaLarımız daha gürüLtüLü oLurdu biz neLer atLattık 5 sene içinde ama hiç ayrıLmadık , haLa iLk gün gibi sevgimiz devam edio , hergün görüştüğümüz haLde 2 gun ara versek arayıp özLedim dio fLn fLn ama artık ikimizin de beyin yorgunLugu evLiLik stresi midir nedir LafLar çok koyuyo , sonradan pişmanLıkLar gözardı ediLemio.. Ama 2 dkka sonra hiçbişey oLmamış gibi sarıLıoruz çok garip yaa anLatamıorum...aşık oLdugum , bana gözbebeği gibi bakan adamLa acaba mutLu oLucak mıyım evLenince die düşünmek çok üzüo benii..aiLemi düşünüorum..anLamadım yaa...çok mutsuzum bu araLar..sizi de daraLttım özür diLerimm

Canımm benimmm inşş düzeLir hepimiz için yaa vaLLa...

ben begendım cnm bıraz daha kabarıklıgı hafif olablr.
at ustnden o mutsuzlugu olumlu seyler dusun

İnşş geçer bu durumLarrr yaaa Allah'ım hepimizi mutLu etsinnnn çok içten söyLüorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…