airlikfeer aramiza hos geldin :) Yakinda belli olur tarihiniz insaAllah. Allah tamamina erdirsin tebrikler canim
Aiisssh bende nisanlimi cok özledim ya kac haftadir cam'de bile görüsemedik
hoşbulduk canımhepimizi inşallah
hayırlı olsun şekercim :112:bizde bu sene evlenmeyi düşünüyoruz eylül gibi
ama daha aileler arasında konuşulmadı bu durum 6 yıldır svgili 5 aydır nişanlıyız
oyy sizin gibi uzak olanların da işi hakkaten zor canım yaaairlikfeer aramiza hos geldin :) Yakinda belli olur tarihiniz insaAllah. Allah tamamina erdirsin tebrikler canim
Aiisssh bende nisanlimi cok özledim ya kac haftadir cam'de bile görüsemedik
canım 28nisan çok da erken değil ki, mayısın 2.haftasına göre yanigasoline cnm bende mayıs ayının 2, haftası 3, haftası falan istiyordum ama nisan 28 de çok erken geldi ben erken dedim aşkımda yoksa sen evlenmek istemiyormusun diyor 1-2 haftada atsa sanki nisan çok yakın mayıs daha uzakmış gibi geliyor nasıl bi psikolojiyse allahım ya inanamıyorum tarih belirlicez sizede böyle oluyormu inanama durumu
oyy sizin gibi uzak olanların da işi hakkaten zor canım yaa
Tünaydın kızLarrr....Geçmişi okuyamadım yaa çok fazLa sayfa vardı üşendim
Bu araLar çok keyifsizim yaa...geLiorum arada bir bakıorum size çıkıorum yazmadan :S 2 gündür nişanLımLa beraberiz...Geç kaLkıorum , geziyorum ama cıkk bi mutsuzLuk var üzerimde
Çeyizime ufak tefek bişeyLer aLdım çeyiz topiğime ekLiicem resimLerini buLup...
Bir de bi arkadaşım evLendi geLinLiği tam benim istediğim gibiydi ama bana yakışır mı biLemiorum =)
Eki Görüntüle 292343
lilam arkadaşın prenses olmuş :) Allah onu da mutlu etsinTünaydın kızLarrr....Geçmişi okuyamadım yaa çok fazLa sayfa vardı üşendim
Bu araLar çok keyifsizim yaa...geLiorum arada bir bakıorum size çıkıorum yazmadan :S 2 gündür nişanLımLa beraberiz...Geç kaLkıorum , geziyorum ama cıkk bi mutsuzLuk var üzerimde
Çeyizime ufak tefek bişeyLer aLdım çeyiz topiğime ekLiicem resimLerini buLup...
Bir de bi arkadaşım evLendi geLinLiği tam benim istediğim gibiydi ama bana yakışır mı biLemiorum =)
Eki Görüntüle 292343
selam kızlarr, çok özledim sizleri, gelemiyorum bugünlerde pek, gelsem de bakıp gidiyorum yazamıyorum...
o mutsuzluk hali bende de var... bakıyorum siz mutlu mutlu yazışıosunuz, bozmiyim deyip çıkıyorum..
kim der ki taze nişanlı bu kız, mutludur fln die.. ama değilim
dün nişan fotolarımızı ekleyecektim mesela, ama canım hiç istemedi
Müstakbel nişanlımla ilk kavgamızı ettik de, kırgınım o yüzden canımHos geldin canim. Haydir insaAllah ama niye moralin bozuk?
Müstakbel nişanlımla ilk kavgamızı ettik de, kırgınım o yüzden canım
sağol canım, uzaktan uzağa bile kalbimi kırmaya yetiyor yani...Ah canim beniimOlur böyle seyler nisanlilik döneminde. Gelir gecer merak etme bi kac güne düzelir yine :) Nisanlilik döneminde daha hassas oluyor ciftler. Ama gecer canim sen o tatli canini sIkma emi
sağol canım, uzaktan uzağa bile kalbimi kırmaya yetiyor yani...
Neyse geçecek bu da inşallah...
Biz daha ne kavgalar geçirdik ki
Aminn canım, hepimizin inşallahGececek tabi ki canim :) Ayni seyleri hepimiz yasiyoruz. Kavgalar, tartismalar, azicik huzursuzluklar bunlara da ihtiyacimiz oluyor arada sirada dengeyi koruyabilmek icin :) Hersey gönlünce olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?