Tamam canım öğrenip haber vercem sanaa
tmm cnm yrn bn sana haber edmye clşcm smdı yazdm faceden ama cvap yok eşiyle ortk face sanrm eşi. rica ederim.
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
çoook tebrikler bubacuummkızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
Huhu ben geldim kizlar kim var kim yok? :)
Annem bana nevresim takimi almis bugün cok sevindim ben evde yoktum süpriz oldu
mutlu,huzurlu anlarda kullan canımcım..varmı yeni şeyler çeyiz topiğinde
Çok geçmiş olsun tatlım ya cana geliceğine mala gelsin.. Bugün nie herkes böyle
cnm benim kazamı oldu benim haberim yok çok geçmiş olsun..sağlık olsun cana gelmemişya önemli olan o
inşallah pınarcım, yaz gelsin, kocişim gelsin, kavgalar bitsin, evlenelim mutlu olalım:103::103:
doğru söylüosun canım:103:
off ben bilmiyorum artık mervecim yaa, yakında da olsa biz bu problemi biraz zor çözeriz, çünkü problemi hayatımızdan çıkartamıyoruz... Çünkü problem askerimin en yakın arkadaşları:26:
atsan atılmıyo, satsan satılmıyo
çok geçmiş olsun canımcana geleceğine mala gelsin...
Çok geçmiş olsun canım benimm
çok çok geçmiş olsun cnm
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
Çok şansLıyım nişanLımı istediğim an görebiLiorum sürekLi gidip geLinio ama işte biLmıorum yaa , işsizLik de canımı sıkıo oLabiLir , gerçi evde oturmanın tadı başka ama puffff biLmıorum :S
Çeyizimi yarın düzenLiiicem hepsinin fotosunu cekıp koyucam canım..
evet canım bende etegı pırıLtıLı oLsun isterım ama o zaman da çok mu ışıLtıLı oLur biLemedım :44:
Aynen gasomm yaa aynen vaLLa bende öLeyimm...nişanLımLa tartışıoruz bazen oLur böLe şeLer dıorum ama sevgiLi oLduğumuzdaki kavgaLarımız daha gürüLtüLü oLurdu biz neLer atLattık 5 sene içinde ama hiç ayrıLmadık , haLa iLk gün gibi sevgimiz devam edio , hergün görüştüğümüz haLde 2 gun ara versek arayıp özLedim dio fLn fLn ama artık ikimizin de beyin yorgunLugu evLiLik stresi midir nedir LafLar çok koyuyo , sonradan pişmanLıkLar gözardı ediLemio.. Ama 2 dkka sonra hiçbişey oLmamış gibi sarıLıoruz çok garip yaa anLatamıorum...aşık oLdugum , bana gözbebeği gibi bakan adamLa acaba mutLu oLucak mıyım evLenince die düşünmek çok üzüo benii..aiLemi düşünüorum..anLamadım yaa...çok mutsuzum bu araLar..sizi de daraLttım özür diLerimm
Canımm benimmm inşş düzeLir hepimiz için yaa vaLLa...
İnşş geçer bu durumLarrr yaaa Allah'ım hepimizi mutLu etsinnnn çok içten söyLüorum...
yosun hos geldin canim.. bi gün at kendini carsi pazara bi kac bisey al heveslenirsin devami gelir :) bende öyle olmustu yani :)
yolcu yaaaa gezıyorum ole bakıyotrum ama ya daha guzelını bulursam bunu almayayım dıyorum.sonra kaldıca kalıyo..
Hmm o zaman farkli sekilde yaklasmalisin olaya. 'Bunu alayim daha güzelini bulursam onu da alirim'diye düsün. Dügün tarihin tam ne zaman bilmiyorum canim ama yavas yavas basla sende.
9 hazıraaann
bazen cok panık oluyorum bazende ammaaaan napıııyım evlenınce de tamamlarım dıyorum..allah huzur versın gecım versın ya..
Amin canim benim cok sagol insaAllah :) Bi o nevresim takimin benzerini paylastim bugün. Sende listeni bitirdin mi? :)
valla canım senin listendekilerden almıcaklarımı ve aldıklarımı çıkardım güp güsell bi listemm oluştuuu
korunma konusundada kesinlikle hap ve iğne kullanmayı düşünmüorum sen bilirsin ama bi araştır bence çok zararlı diolar.. hap konusunda geçenlerde burdaki hatunlarlada konuştuk bi çok hatun hapı önermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?