2012' de yazın evlenecekler

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm

Çok geçmiş olsun tatlım ya cana geliceğine mala gelsin.. Bugün nie herkes böyle

cnm benim kazamı oldu benim haberim yok çok geçmiş olsun..sağlık olsun cana gelmemişya önemli olan o

Çok geçmiş olsun canım benimm

çok çok geçmiş olsun cnm

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm

çok teşekkürler kızlarrrrrrr
baburcum hayırlı olsunnn

Ay gecekusu babur canlar kusura bakmayin unuttum ya
Gecekusu cok gecmis olsun canim Allah bir daha yasatmasin böylesi korkulari.
Babur senide tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsin insaAllah.

sealm herkeseeee ben geldııııım :)))

bılgısayarımda bısıy var yaaa kk ya gıremedım kac zamandır..nasıl gectı bakalım haftasonunuz?? ben gezdım gezdım gezdım :)) cok bosa gezıyomusum gıbı gelıyo ama ...sıkıntı basmaya basladı artık yıne lıstelerden falan bahsetmıssınız bıttımı lısten falan dıye ben ne bekledıgımı cok merak edıyorum yaaaaa uffff

kızlaaar yaaaa su hıssettıklerınızın hepsını bende hıssedıyoruuuuum

yolcu yaaaa gezıyorum ole bakıyotrum ama ya daha guzelını bulursam bunu almayayım dıyorum.sonra kaldıca kalıyo..

Hmm o zaman farkli sekilde yaklasmalisin olaya. 'Bunu alayim daha güzelini bulursam onu da alirim' diye düsün. Dügün tarihin tam ne zaman bilmiyorum canim ama yavas yavas basla sende.

Hmm o zaman farkli sekilde yaklasmalisin olaya. 'Bunu alayim daha güzelini bulursam onu da alirim' diye düsün. Dügün tarihin tam ne zaman bilmiyorum canim ama yavas yavas basla sende.

9 hazıraaann
bazen cok panık oluyorum bazende ammaaaan napıııyım evlenınce de tamamlarım dıyorum..allah huzur versın gecım versın ya..

9 hazıraaann
bazen cok panık oluyorum bazende ammaaaan napıııyım evlenınce de tamamlarım dıyorum..allah huzur versın gecım versın ya..

Benden tam bir ay önce Amiin insaAllah. Kisa sürede de aliniyor hersey ya alinmiyo diye degil bende öyle yaptim. 10 gün icine ceyiz alis verisini sigdirmak zorundaydim. Stresli oluyor tek fark o :)

Kizlar sorucam soramiyorum ama siz neyle korunmayi düsünüyorsunuz? Birde kadin doktorunda muayeneye ne zaman gitmek lazim?

Ben mart - nisan gibi dokotra gidip 3 aylik hap yazdirmayi düsünüyorum. Hatta bir arkadas suan hamile 3 aylik MIDANE hapi var bana hediye etti. Bende doktora gidince bana göre en uygun hap hangisi diye sorarim diye düsündüm ama sonra igne de varmis diye ögrendim.

Simdi igne mi hap mi kararsizim. :44: Bir de kac ay öncesinden korunmaya baslamak lazim bilen var mi?

Amin canim benim cok sagol insaAllah :) Bi o nevresim takimin benzerini paylastim bugün. Sende listeni bitirdin mi? :)

valla canım senin listendekilerden almıcaklarımı ve aldıklarımı çıkardım güp güsell bi listemm oluştuuu

korunma konusundada kesinlikle hap ve iğne kullanmayı düşünmüorum sen bilirsin ama bi araştır bence çok zararlı diolar.. hap konusunda geçenlerde burdaki hatunlarlada konuştuk bi çok hatun hapı önermiyo

kızlRR hapların çok yan etkileri var,tüylenme ,kilo vs...Ayrıca uzun süreli kullanımlarda gebeliği çok geciktirebiliyormuş..
iğneden de oldum olası korkarım zaten...

Her şeyi bayan üstlenmek zorunda mı Allah aşkına???Bırakın paşalar düşünsün o kadarını,siz keyfinize bakın....

Hadi gözün aydin Hap olmaz igne olmaz? Ne var kine baska :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…