2012' de yazın evlenecekler

Ciddimisiniz kizlar ya? :44: Ya simdi ayiptir söylemesi ama rahatsizlik vermez mi o ya?

Her şeyi kadın üstleniyor,her acıyı kadın çekiyor,bu kadarı yeter diye düşünüyorum ben valla.Paşam kendi korunsun umrumda değil
İğne yaptırıp niye canım acısın,hap içip aaa unuttum diye evhamlanmaya gerek yok,tak takıştır sür sürüştür

rahatsızlık verse kaç milyon insan kullanmaz bence,hem bür sürü çeşitleri var marketlerde görüyoruz da hep merak ettiğim bir şey var,kokuluların amacı ne ki

he heeeee hiç fikrim yok. ama haklısın hep kadınmı uğraşacak. hem onların yan etkisi oluyo erkeklerde bişey olmuyo

Havin insaAllah bu rüyanda gerceklesir :) Ikiz bebek annesi olmak bi ayricaliktir. InsaAllah sana nasip olur.

Gecekusu vallahi bende bilmiyorum kokularin ne ise yaradigini.

Havin insaAllah bu rüyanda gerceklesir :) Ikiz bebek annesi olmak bi ayricaliktir. InsaAllah sana nasip olur.

Gecekusu vallahi bende bilmiyorum kokularin ne ise yaradigini.

benim abimin de ikizleri var. o yüzden genlerde mevcut. inşallah olur. çünkü zaten zor olacak hamile kalmam. o yüzden ikiz olmasını çok isterim. birinci hamilelikten olsa bile ikinci hamilelik şansım yok denecek kadar az. o yüzden inşallah ikiz olur

amin cnm inşallah

Bu aralar akşam ne konuştuysam rüyama giriyo,sabaha kadar dallas gibi şerepsizim
Bu gece konuşulanlar girmesin rüyama Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kesınlıkle katılıyorum cnm

Ciddimisiniz kizlar ya? :44: Ya simdi ayiptir söylemesi ama rahatsizlik vermez mi o ya?
yok canım yaa, o kadar insan kullanıyo, o anlamda bir rahatsızlığı olacağını sanmıyorum da ben sadece arada s veriyosun ya o sebepten ikinci plana atıyorum ben onu ama evde illaki bulundururum ben :114:

inşallah canıımmm amiinn

kızlaaaaar bu arada ben rüyamda ikiz bebek gördüm kucağımda. bir kız bir erkek. dua edin inşallah olur. çok istiyorum ikiz
hadi inşalllah cnm

kuşum acaba ıcınden kac tane cıkıyorrrrrrrr sureklı alıcaklarmı kafam karısıyor o konuda

Kizlar bilmiyorum ya ben hala igne yada hap diye düsünüyorum...

Bu arada hayat devam ediyor dizisini izleyenler var mi aramizda?

Ben hic dizi izlemem hic birini de takip etmem. Ama bu dizinin fragmanlari o kadar etkiledi ki beni.. Simdi izliycem bastan sona. Yani nereye kadar dayanabilirsem. Malum bende cok duygusal ve sulu göz biriyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…