kızlaaaaar bu arada ben rüyamda ikiz bebek gördüm kucağımda. bir kız bir erkek. dua edin inşallah olur. çok istiyorum ikiz
Ay insaAllah rüyan gerceklesir
hahha o vakit genel kanaat üzerine, condom ve hap olarak seçenekleri 2 ye düşürmüş bulunuyoruzcondommmmmcondommmmm condommmmm
Ciddimisiniz kizlar ya? :44: Ya simdi ayiptir söylemesi ama rahatsizlik vermez mi o ya?
Her şeyi kadın üstleniyor,her acıyı kadın çekiyor,bu kadarı yeter diye düşünüyorum ben valla.Paşam kendi korunsun umrumda değil
İğne yaptırıp niye canım acısın,hap içip aaa unuttum diye evhamlanmaya gerek yok,tak takıştır sür sürüştür
rahatsızlık verse kaç milyon insan kullanmaz bence,hem bür sürü çeşitleri var marketlerde görüyoruz da hep merak ettiğim bir şey var,kokuluların amacı ne ki
Havin insaAllah bu rüyanda gerceklesir :) Ikiz bebek annesi olmak bi ayricaliktir. InsaAllah sana nasip olur.
Gecekusuvallahi bende bilmiyorum kokularin ne ise yaradigini.
Çok şansLıyım nişanLımı istediğim an görebiLiorum sürekLi gidip geLinio ama işte biLmıorum yaa , işsizLik de canımı sıkıo oLabiLir , gerçi evde oturmanın tadı başka ama puffff biLmıorum :S
Çeyizimi yarın düzenLiiicem hepsinin fotosunu cekıp koyucam canım..
evet canım bende etegı pırıLtıLı oLsun isterım ama o zaman da çok mu ışıLtıLı oLur biLemedım :44:
Aynen gasomm yaa aynen vaLLa bende öLeyimm...nişanLımLa tartışıoruz bazen oLur böLe şeLer dıorum ama sevgiLi oLduğumuzdaki kavgaLarımız daha gürüLtüLü oLurdu biz neLer atLattık 5 sene içinde ama hiç ayrıLmadık , haLa iLk gün gibi sevgimiz devam edio , hergün görüştüğümüz haLde 2 gun ara versek arayıp özLedim dio fLn fLn ama artık ikimizin de beyin yorgunLugu evLiLik stresi midir nedir LafLar çok koyuyo , sonradan pişmanLıkLar gözardı ediLemio.. Ama 2 dkka sonra hiçbişey oLmamış gibi sarıLıoruz çok garip yaa anLatamıorum...aşık oLdugum , bana gözbebeği gibi bakan adamLa acaba mutLu oLucak mıyım evLenince die düşünmek çok üzüo benii..aiLemi düşünüorum..anLamadım yaa...çok mutsuzum bu araLar..sizi de daraLttım özür diLerimm
Canımm benimmm inşş düzeLir hepimiz için yaa vaLLa...
İnşş geçer bu durumLarrr yaaa Allah'ım hepimizi mutLu etsinnnn çok içten söyLüorum...
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
Her şeyi kadın üstleniyor,her acıyı kadın çekiyor,bu kadarı yeter diye düşünüyorum ben valla.Paşam kendi korunsun umrumda değil
İğne yaptırıp niye canım acısın,hap içip aaa unuttum diye evhamlanmaya gerek yok,tak takıştır sür sürüştür
rahatsızlık verse kaç milyon insan kullanmaz bence,hem bür sürü çeşitleri var marketlerde görüyoruz da hep merak ettiğim bir şey var,kokuluların amacı ne ki
Bu aralar akşam ne konuştuysam rüyama giriyo,sabaha kadar dallas gibi şerepsizim
Bu gece konuşulanlar girmesin rüyama Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kesınlıkle katılıyorum cnm
yok canım yaa, o kadar insan kullanıyo, o anlamda bir rahatsızlığı olacağını sanmıyorum da ben sadece arada s veriyosun ya o sebepten ikinci plana atıyorum ben onu ama evde illaki bulundururum ben :114:Ciddimisiniz kizlar ya? :44: Ya simdi ayiptir söylemesi ama rahatsizlik vermez mi o ya?
inşallah canıımmm amiinnbenim abimin de ikizleri var. o yüzden genlerde mevcut. inşallah olur. çünkü zaten zor olacak hamile kalmam. o yüzden ikiz olmasını çok isterim. birinci hamilelikten olsa bile ikinci hamilelik şansım yok denecek kadar az. o yüzden inşallah ikiz olur
hadi inşalllah cnmkızlaaaaar bu arada ben rüyamda ikiz bebek gördüm kucağımda. bir kız bir erkek. dua edin inşallah olur. çok istiyorum ikiz
Ben şimdiden tembihledim valla bir şey unutma sakın diye
o telaşla ya unutursam dedi,ben de o telaşlaa senin kim olduğunu unutup kardeş kardeş yatarız dedim
alacakları tek çeyiz bence,onu da unutmasınlar yani
hadi inşalllah cnm
kuşum acaba ıcınden kac tane cıkıyorrrrrrrr sureklı alıcaklarmı kafam karısıyor o konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?