2012' de yazın evlenecekler

Evet ignenin de hapinda biraktiktan sonra 9ay gibi bir süre etkisi sürüyormus.

bak şimdi ben de merak ettim, neyi bekliyosun kız

eğer hap kullanıcaksan 1,5-2ay öncesinden gitmen yeterli (min. 1ay) ama istersen 3 ay önce de gidersin tabi
en az 1 ay olmasının sebebi şu, hap kullanmaya başladığında koruma işlevi başlıyor ama yine de tam bir işlev görmesi için 1 ay geçmesi iyi olur dedikleri için, o ilk 1 ayın içinde eğer ilişki olacaksa ikinci bir koruma yöntemini mutlaka kullanın diyorlar
o yüzden 1,5 ay en uygunu sanırım

son aylarda hatta yıllarda en çok duyduğum haplar, yasmin ve yazz, hepsi değil tabi ama genelde bunları yazıyomuş doktor
gerçi bunları da yaptıkları kan ve hormon tahlillerine göre sana en uygunu yazıyolarmış

iğne ile hap aynı, yani birini her gün alıyosun, diğeri hapların aylık veya 3 aylık şırıngaya doldurulmuş şekli gibi düşün, etkisi de aynıymış zaten

benim ne yapacağım ile ilgili ise hala karar verebilmiş değilim, daha önce hormonal bir sıkıntım olmuştu
o yüzden d.k.hapından biraz tırsıyorum, gebelik durumunu çok öteler mi diye
ama başka yönteme de ben sıcak bakmıyorum
çocuğu yaklaşık 8ay-1yıl sonra gibi düşünüyoruz, o yüzden ilk 6ay kullanırım sonra bırakırım, o zamana kadar da biz dikkat ederiz diye düşünüyorum-geleneksel yöntem olarak-
benimki bana bırakıyor, sen nasıl istersen diyor, o yüzden doktor ve ben karar vericem sanırım

Evet ignenin de hapinda biraktiktan sonra 9ay gibi bir süre etkisi sürüyormus.

bu etkiler kişiden kişiye göre değişiyo canım, hiç şikayeti olmayan yakınlarım var, bıraktıktan yaklaşık 1-2 ay sonra hamiş kalan kuzenim de var
kullanıp hemen bırakan da var
değişiyo işte

kızlar cok guzel bı konuya degınmıssınız yaaa...bende dusunuyorum bıray oncesınden doktora gıdıp hap kullanmayamı baslasam dıye sonrada banane o korunsun dıyorum hapların yan etkılerıde olabılıyo cunku ama yınede en etkılı korunma yontemı hap..bırde uzun sure etkısınden kurtulamadıgı gıbı bısey yazılmıs doktorunuza sormadan ınanmayın bu tarz seylere zıra etrafımda hapı bırakıp bır ay ıkı ay ıcınde hamıle kalan ınsanlar var

işte benim tek korkum, uzun süreli kullanımda gebeliği geciktirmesi, ki bunu doktorlar da kabul ediyo malesef

Ay sagol canim aciklama icin :)

Ben iki yöntem bi arada kullanmak istemiyorum. O yüzden 2 ay öncesinden baslarim garantiye alirim kendimi dimi :)

Hap ve igne disinda hangi yöntemler var gasoline?

Ayyy biz de en gec 1 sene sonra calismalarina baslamayi düsünüyoruz

Yasmin ve Yazz burda var mi diye bi arastirmam lazim. Türkiyede midane var mi acaba?

Yani sorun orda basliyor ki burada kullandigim hapin aynisini türkiyede bulamayabilirim. :44:

condomm herkese condoommmmmm

canım geleneksel yöntem olan geri çekilme var
condom var
iğne ve hap var işte bi de
şimdilik aklıma gelenler bunlar
spiral var ama onu doğum yapmış hatunlar kullanabiliyor sadece

selam canlar.biz şimdilik korunmayı düşünmüyoruz benim zaten problemli çünkü olmama ihtimali yüksek. ama bilmiyorum kii

Kizlar benim ablamda hapla korunuyordu hapi birakti ve hemen hamile kaldi. Sanirim gercekten herkeste farkli oluyo hapin etkisi.

Ama ben prezervatif kullanmasini istemiyorum herifimin Ne bileyim yabanci bi madde ay ne bileyim ya istemiyorum galiba sanirsam

şimdi zırt pırt yazmiyim adını da, geleneksel yöntem diyim ona güvenemem ilk aylar da
ya hamile kalırsam yok ilk aylarda istemeemm
o yüzden ya condom ya hap kalıyo bana
condomla da uğraşalım istemem, bi de onun içerde kalması falan var ilk zamanların acemiliğiyle hepten korkarım ondan
o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yaaa
herşey çok doğal olsun istiyorum, yani tam hadi derken aaaa bi dkkk deyip mola vermek olur mu ki, ay ne bilem, bayılazaaaammmm

en mantıklısını ben yapıyorum o zaman

Geleneksel yöntemi yöntem olarak saymiyorum bile bana cok sacma geliyor yani o anin büyüsünü bozar bence.

Sanirim ben tüm olumsuz düsüncelere ragmen ya hap ya igne deniycem. Spiral mi ne onu da istemiyorum :)

Buarada mesela 'yara bandi' diye gecen bisey de varmis. Ama o türkiyede varmi bilmiyorum.

Var mi kizlar?

kızlar yaa facede cok koyu bı sohbet var bızım dugunu falan bıraktık falcı olaylarına gırdık hem oraya hem buraya yetısmeye calısıyorum heeee :)))

en mantıklısını ben yapıyorum o zaman
hahha öle görünüyo canım :)

ben bilmiyorum onu canım :26:
bu arada spirali sen istesen de takamazlar, doğum yapmış olman gerekiyo :112:
o anın büyüsü açısından ben de sanırım hap kullanıcam, bikaç ay sonra bakarım büyüye falan gerek yok condom da olur, o zaman geçerim ona

kızlar yaa facede cok koyu bı sohbet var bızım dugunu falan bıraktık falcı olaylarına gırdık hem oraya hem buraya yetısmeye calısıyorum heeee :)))
ay sorma hem oraya hem buraya, parmaklarım kırılacak :)))

kızlaaaaar bu arada ben rüyamda ikiz bebek gördüm kucağımda. bir kız bir erkek. dua edin inşallah olur. çok istiyorum ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…