ben deee :26:
var vaar, çileklisi muzlusu tırtıklısı ultra incesi ooooo :))
Ay kizlar
cagla sagol canim insaAllah güle güle kullanmak nasip olur annecimden hatira saklarim :)
Bende sabirsizlikla kadin doktoruna gidecegim günü bekliyorum. Gerci muayeneye gerek kalmaz dimi? Sadece korunma yöntemleri ile ilgili bilgi alicam?
Yada kontrol sart mi?
canım sanırım kımı zarın yapısını falan merak edıyor muane oluyor ama ben dusunmuyorum ole bısey hadı kalın falan dıycek bu sefer dugun agzımdan gelcek
fiziki muayene şart değil canım, istersen doktor muayene ediyo, onun haricinde testlerin yapılıyo :114:Ay kizlar
cagla sagol canim insaAllah güle güle kullanmak nasip olur annecimden hatira saklarim :)
Bende sabirsizlikla kadin doktoruna gidecegim günü bekliyorum. Gerci muayeneye gerek kalmaz dimi? Sadece korunma yöntemleri ile ilgili bilgi alicam?
Yada kontrol sart mi?
ağızdan değil burundan gelir o kızlütfen amaaaa Türkçe öğretmeninin yanında bari yapmayınnnnn
hahhha dimi ama
aaa ne gezıyor tuvaletlerde condom kızyaa biz taksimde bir cafe bara gidiyorduk bi ara arkadaşlarla,wcsinde prezervatif kutusu vardı,kola kutuları oluyor ya onun gibi para atıon alıosuntırtıklısı,çileklisi zartlısı zurtlusu falan vardı her wcye gidişimde okuyordum yeni çeşitleri gelmiş mi diye
Şimdi şöylekiağızdan değil burundan gelir o kızlütfen amaaaa Türkçe öğretmeninin yanında bari yapmayınnnnn
evet yaa bende gitmeyi düşünüyordum doktora muayene için ama hiç böle düşünmemiştim çağlam yaa
fiziki muayene şart değil canım, istersen doktor muayene ediyo, onun haricinde testlerin yapılıyo :114:
pınaaarr hoşgeldin, geç kaldın
hem ne kurumakağız burun karıştı ,dil damak kurudu,konu değişssin bence
hahha dönderdin sen ama kuşum yemezaaa ne gezıyor tuvaletlerde condom kız
Şimdi şöyleki
doktorum kalın derse benım dugunumde heycanımmmmmmm daha bi artarrrrrrrrrr heycanım artıncada mıdem cok bulanır mıdem bulanıncada............. anladın sennnn
nasıldaaaaaaaaaaaa dönderdim ama by kuş
cnm ben dusunmuyorum vala ters gıden hıc bısey olmasın
fiziki muayene şart değil canım, istersen doktor muayene ediyo, onun haricinde testlerin yapılıyo :114:
pınaaarr hoşgeldin, geç kaldın
Ama bu muayene sart degil dimi kizlar? Malumunuz uzak illerde doktora gidecem biraz canim sIkIliyor bunu düsününce
Ama bu muayene sart degil dimi kizlar? Malumunuz uzak illerde doktora gidecem biraz canim sIkIliyor bunu düsününce
hem ne kurumak
hahha dönderdin sen ama kuşum yemez
hem ne kurumak
hahha dönderdin sen ama kuşum yemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?