2012' de yazın evlenecekler

Ultrason oluyomuyomus kii? Ay bunu bilmiyodum ben. Hiii o zaman tamam yaptiririm :)
ben kist ameliyatı olduğum için doktor kontrol ol demişti ondan canım...ultrasonla zaten üstten bakıyorlar ama sadece yumurtlaıklara dair bilgi veriyor..

Ben biraz çıkıyorum canlarrrr
Spor yapıcam bir saat
Sonra kitap okuyup zıbarcam
hepinizi öpüyoreeeeeeee

iyi geceler canım...

kan uyuşmazlığı zaten kan grubuna bağlı, bizde var mesela :18:
hormon testleri canım evet :114:

ama çözümü var dmı cnm nasılsa.
Hormon testını kadın doğum yapıyor dımı sımdı ben carsmba hastaneye gıdıcem cnm kan testımde tsh m bıraz yuksk cıkmstı hap kullandm btnce gel demstı tsh ya bakck dahılıye uzmanı dgerlerınedemı baktrsam ama o zaman kadın dogumada gtmem icab edcek

dahiliyeci de bakar canım özellikle endokrinoloji uzmanı varsa hastanede ona gösterirsin sonuçlarını canım.. illa kadın doğumcu gerekmez yani..

Son düzenleme:

tabi canım var çözümü, beniim annem babamda da varmış
ilk bebekten yani ilk doğumdan hemen sonra o an iğne oluyosun bi iki saat içinde sanırım, o kadar, başka bişey yapmıyosun bi daha

evet canım hormon testini kadın doğuma gideceğin zaman yaptırırsın ki hamilelik korunma vs ile ilgili onunla görüşürsün en iyisi, hem güncel olmuş olur, yani bence :114:

Son düzenleme:
varyaaaaaaa şuan çok pisss üzüldümmm şu sohbetiiiii kaçırdığımaaaa

yüzüme gözümeee bakım derdindeydimmmm

gasoommmmmmm araaaadaaa ssssssssssssssss

yani canım benim, hayatın güzel akışlarına şimdi nasıl s verelim dimi amaaa, 3 sn 3 sn'dir, 5 sn 5 sn'dir, 10sn 10 sn'dir yaniiiiii şimdiiii

tühhh yaa
sen bu saaaaaaaatte uyrmydn gece kşummmm
iyi geceler
yok bence hemen uyumaz zaten,1 e kadar spor,3 e kadar kitap,3 te işi bitince nete göz atar ve yatar

Kizlar peki hormon testi yaptirmak istedigimi ayrieten mi söylemem gerekiyo? Ve ben bu hormon testinden ne anliyorum bunu bana birisi kisaca aciklayabilirmi acaba? :)

oh ıyıyms ozaman evet cnm olmadı öyle yaptırıyım ılaclarım bıtdı acaba dustumu bakalım cok meraklardym
dahiliyeci de bakar canım özellikle endokrinoloji uzmanı varsa hastanede ona gösterirsin sonuçlarını canım.. illa kadın doğumcu gerekmez yani..

yokkı cnm endokrinoloji bölümü.
ama ne dıycemkı neden demezmi? ee dugunede var.
adetlerımde duzenlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…