hormon testlerınımı kasttetdın cnm yoksa kan uyuşmazlıgı falanmı
he yuuuuuuuuuuuuu ziyolar sizlerde kımlersınız3 ziyaretçi
yemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii örtmenım gazo
yimed,m vallaaaa
Ben biraz çıkıyorum canlarrrr
Spor yapıcam bir saat
Sonra kitap okuyup zıbarcam
hepinizi öpüyoreeeeeeee
ben kist ameliyatı olduğum için doktor kontrol ol demişti ondan canım...ultrasonla zaten üstten bakıyorlar ama sadece yumurtlaıklara dair bilgi veriyor..Ultrason oluyomuyomus kii? Ay bunu bilmiyodum ben.Hiii o zaman tamam yaptiririm :)
Spor yapıcam bir saat
hepinizi öpüyoreeeeeeee
Spor yapıcam bir saat
hepinizi öpüyoreeeeeeee
kan uyuşmazlığı zaten kan grubuna bağlı, bizde var mesela :18:
hormon testleri canım evet :114:
Ultrason oluyomuyomus kii? Ay bunu bilmiyodum ben.Hiii o zaman tamam yaptiririm :)
ama çözümü var dmı cnm nasılsa.
Hormon testını kadın doğum yapıyor dımı sımdı ben carsmba hastaneye gıdıcem cnm kan testımde tsh m bıraz yuksk cıkmstı hap kullandm btnce gel demstı tsh ya bakck dahılıye uzmanı dgerlerınedemı baktrsam ama o zaman kadın dogumada gtmem icab edcek
ama çözümü var dmı cnm nasılsa.
Hormon testını kadın doğum yapıyor dımı sımdı ben carsmba hastaneye gıdıcem cnm kan testımde tsh m bıraz yuksk cıkmstı hap kullandm btnce gel demstı tsh ya bakck dahılıye uzmanı dgerlerınedemı baktrsam ama o zaman kadın dogumada gtmem icab edcek
Gecmis olsun sedosh ya.
Spor yapıcam bir saat
hepinizi öpüyoreeeeeeee
varyaaaaaaa şuan çok pisss üzüldümmm şu sohbetiiiii kaçırdığımaaaa
yüzüme gözümeee bakım derdindeydimmmm
gasoommmmmmm araaaadaaa ssssssssssssssss
tühhh yaavaryaaaaaaa şuan çok pisss üzüldümmm şu sohbetiiiii kaçırdığımaaaa
yüzüme gözümeee bakım derdindeydimmmm
gasoommmmmmm araaaadaaa ssssssssssssssss
yok bence hemen uyumaz zaten,1 e kadar spor,3 e kadar kitap,3 te işi bitince nete göz atar ve yatarsen bu saaaaaaaatte uyrmydn gece kşummmm
iyi geceler
oh ıyıyms ozaman evet cnm olmadı öyle yaptırıyım ılaclarım bıtdı acaba dustumu bakalım cok meraklardymtabi canım var çözümü, beniim annem babamda da varmış
ilk bebekten yani ilk doğumdan hemen sonra o an iğne oluyosun bi iki saat içinde sanırım, o kadar, başka bişey yapmıyosun bi daha
evet canım hormon testini kadın doğuma gideceğin zaman yaptırırsın ki hamilelik korunma vs ile ilgili onunla görüşürsün en iyisi, hem güncel olmuş olur, yani bence :114:
dahiliyeci de bakar canım özellikle endokrinoloji uzmanı varsa hastanede ona gösterirsin sonuçlarını canım.. illa kadın doğumcu gerekmez yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?