2012' de yazın evlenecekler

arada s vermek ne gasom kafam karıstı

biz zaten korunmayı düşünmüyoruz hmen çocuk düşündüğümüz için nasipse,sonrada eskilerin taktiklerini uygularız ninemiz dedemiz kondomla hap mı kullanıyordu,takvim tutcan gerçi çekilecek erkekte oldu bitti

valla kaç tane bilmiyorum canım yarın alışverişe çıkıcam mrketten bakarım unutmazsam
heeeeeeeeeee tamam kuzummm banada haber et evde depomu yapcaz

canım arastırsan bır cok ınsan dilimi hap ve iğneden dolayı bebek sorunu yasıyor bana kalırsa bı kez daha dusun. Bu arada nevresım takımını gulerek kulllan cnm.

hadi bakım sedoşum Gerı cekılme bı korunma yöntemi degılmış cnm
Hehe orayi bende anlamamistim

hahahahhaha

kuşum şimdi netden baktım 2olisi ve 1olusu varms sanrm
bı cok özelkkklerı var abowwwwwwwwwwwwwww koptum yok şöylesi,yok böylesi .

Bu aralar akşam ne konuştuysam rüyama giriyo,sabaha kadar dallas gibi şerepsizim
Bu gece konuşulanlar girmesin rüyama Allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

arada s vermek ne gasom kafam karıstı

benimki karşı kondoma,çiçeğin kokusunu paketle alamazsın ki diyor

gasom arada es veririz dinleniriz diyor galiba hahahha

kız hani tam iş üstündeyken, aa dur aşkım ben bi takiyim dicek adam, aç çekmeceyi al paketi, aç paketi tak takkeyi, oooooo

işin ortasında paketi açacağıa önceden hazırlık yapsın ayol
evet çok şeçitleri var ben çaktırmadan bakıyorum hep
tırtıklı filan
hissset var

kuşum şimdi netden baktım 2olisi ve 1olusu varms sanrm
bı cok özelkkklerı var abowwwwwwwwwwwwwww koptum yok şöylesi,yok böylesi .

yaa biz taksimde bir cafe bara gidiyorduk bi ara arkadaşlarla,wcsinde prezervatif kutusu vardı,kola kutuları oluyor ya onun gibi para atıon alıosun tırtıklısı,çileklisi zartlısı zurtlusu falan vardı her wcye gidişimde okuyordum yeni çeşitleri gelmiş mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…