biz hepsini bosch aldık
buzdolabı
çamaşır
bulaşık
ankastre set
boy kilo ve ölçülerini bilmeden bişey diyemem canım. modeller güzel ama sana uygunmu böyle anlayamam:44: yazarsan yardımcı olurum. özelden de yazabilirsin istersen. ayrıntılı bilgi verirsen daha rahat yardımcı olabiliyorum. burda bazı arkadaşlara öyle yardımcı olmaya çalıştım
Eki Görüntüle 293188
Eki Görüntüle 293191
Eki Görüntüle 293193
Eki Görüntüle 293194
Aldıklarımız bunlar
ama tabi bizim eylül de düğünümüz o zamana kadar mağaza da kalıcak o zaman istersek değiştirme şansımız olacak
Eki Görüntüle 293188
Eki Görüntüle 293191
Eki Görüntüle 293193
Eki Görüntüle 293194
Aldıklarımız bunlar
ama tabi bizim eylül de düğünümüz o zamana kadar mağaza da kalıcak o zaman istersek değiştirme şansımız olacak
Hayırlı olsun hepsi cok güzel nekadar tuttu peki hepsi?? çok soru soruyoruum ama
ben özel msj gönderemiyorum burada yeni oldugum için nisan fotomu koysam boyum 158Eki Görüntüle 293198 Eki Görüntüle 293199 Eki Görüntüle 293200
suan57 kiloyum dügüne kadar diyetle 52-50 olacagım:)) insallah
:) Fiyatıda güzelmiş Güle güle kullan canımbir iki extra malzeme de dahil 6250 tl verdik :)
Hayırlı olsun zeynep abla güle güle kullan benim eşyalarımda mağazada inş. yeni bişe çıkmazda değişmeyis masrafa girmeyelim durduk yerde dimi
:) Fiyatıda güzelmiş Güle güle kullan canım
Merhaba benim nacizane tavsiyem gelinliğin çok kabarık olmasın çan şeklinde olsun daha uzun ve güzel durur..
zaten gelinlikçi de sana çok kabarık bir gelinlik tavsiye etmez...
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza haziranın kaçı düğünün benmde 24 haziran kısmtse
Sağol elifim benimkiler de mağazada :) yeni bişi çıkmsa da ben sevdim aldıklarımı
çok araştırdık aslında ama aldık en cazip geleni :)) sağol canım
Ben biraz uygun şeylere bakıyorum acıkcası dügün sonrasına cok borç kalsın İstemiyorum nasiyse dügünden hemen sonra evalmak istiyoruz
İnsallah bukadar sıkmamıza degerde alabiliriz:))
biz de herşeyimizi almaya başladık o yüzden düğün zamanı ödememiz olmayacak allaha şükür..
Allah kalbinize gönlünüze göre versin
ben özel msj gönderemiyorum burada yeni oldugum için nisan fotomu koysam boyum 158Eki Görüntüle 293198 Eki Görüntüle 293199 Eki Görüntüle 293200
suan57 kiloyum dügüne kadar diyetle 52-50 olacagım:)) insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?