2012' de yazın evlenecekler

ben özel msj gönderemiyorum burada yeni oldugum için nisan fotomu koysam boyum 158
suan57 kiloyum dügüne kadar diyetle 52-50 olacagım:)) insallah

çok araştırdık aslında ama aldık en cazip geleni :)) sağol canım

Ben biraz uygun şeylere bakıyorum acıkcası dügün sonrasına cok borç kalsın İstemiyorum nasiyse dügünden hemen sonra evalmak istiyoruz
İnsallah bukadar sıkmamıza degerde alabiliriz:))

Ben biraz uygun şeylere bakıyorum acıkcası dügün sonrasına cok borç kalsın İstemiyorum nasiyse dügünden hemen sonra evalmak istiyoruz
İnsallah bukadar sıkmamıza degerde alabiliriz:))

biz de herşeyimizi almaya başladık o yüzden düğün zamanı ödememiz olmayacak allaha şükür..
Allah kalbinize gönlünüze göre versin

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Sabah cayini kacirdim ama öglen yemegini kimin elinden yicez :)

Sabah annemle kalb doktoruna gittik. Yarim saat önce ancak döndük.

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz :)

Son düzenleme:

canım yapacağın ve kesinlikle gözden kaçırmaman gereken iki şey var. bunları yap geri kalanı istediğin gbi tercih et sorun olmaz:
1)kesinlikle robadan denen göğüs altından bollaşan modeller ya da yüksek bel modeller tercih etmelisin ve eteğin çok kabarık olmamalı.
2)işlemelerin üst kısımda göğüste göğüs altında falan olmalı. etekte çok az olmalı. heleki etek uçlarında hiç olamalı çünkü kısa gösterir.

bunları yaptığında bacak boyun uzun duracak ve boyun uzun görünecek, gelinlikte üzerinde çok dengeli ve şık duracaktır ve tabiki de ince gösterecektir seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…