2012' de yazın evlenecekler

Merhaba kizlar, nasilsiniz? Sabah cayini kacirdim ama öglen yemegini kimin elinden yicez :)

Sabah annemle kalb doktoruna gittik. Yarim saat önce ancak döndük.

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz :)

Hoşgedin canım hayırdır geçmiş olsun .. bende diyorum noldu bizim kızlara

Sagolun canlar ama gececek gibi degil. Benim annecim benim dogumumdan beri kalp ve tansiyon hastasi. Anneannemin vefatinden sonra beyin kanamasi geciriyordu nerdeyse hastaneye zor yetismisti. O gün de kanin cok kati oldugunun ve kalbine iyi pompalanmadiginin farkina varildi. Yaklasik 7-8 senedir de kan inceltici hap kullaniyor. Ayrica her hapi kullanamiyor bir cok hap yan etkisini gösteriyor annemde. Anlayacaginiz annem uzun yillardir devamli doktor kontrolu altinda. Kalb doktoruna 3 ay önce gitmisti. Kalbinin artik genc olmadigini ve düzensiz attigini söylediler bu yüzden bugün tekrar gittik. Normalde senede bir kez gidilmesi gerekiyor. Ve her iki yada üc haftada bir normal ev doktorumuza kontrole gidiyoruz. Allahim onu basimizdan eksik etmesin insaAllah. Bu arada annem 61 yasinda.

Ve kizlar annemin tüm bu doktor isyleriyle 3 senedir ben ilgileniyorum. Yazin evlenecek olmam bu yüzden beni ne derece etkiledigini düsünebilirsiniz sanirim...

Tekrar sagolun kizlar.

Allah annene uzun ömürler versin canım benimmm ...

çok iyi anlıyorum. bende çok uğraştım öyle. üzülme canım hallolur herşey

Canımmm Allaha cil şifalar versin,benim de babam kalp hastası bilirimmm..
canım benim yaaa allah annene babana ailene uzun ömürler versin canım benim
çok geçmiş olsun

Allah annene uzun ömürler versin canım benimmm ...

Amin camin benim amin insaAllah. Yasimiz kac olursa olsun konu annemiz babamiz oldumu ufacik cocuklar oluyoruz iste.

Ve annemin bana muhtac oldugunu bildigim icin evlenip ondan cok uzaklara gidecegimi düsünmek beni cok üzüyor. Ayrilik hatta gözümü korkutuyor.

Havin Zeynep canlar ceken bilir demisler ya, sizde yasadiginiz icin eminim beni iyi anliyorsunuzdur. Allah hepimizin annesini babasini bizlere bagislasin insaAllah.

Evet canım haklısın onlar için hala birer çocuğuz ben annemden en fazla 1 ay ayrı kaldım ama hergün ağlayarak geçti dayanamamştım hasretine
Canım sen türkiyeye gelin geliyosun dimi annen nerde ?

Cok teşekkür Ederim kasinlikle söylediklerini dikkate alacagım:))

Havin benim boyum 164 demistim ve topuklu giymicem bu yazdiklarini bende mi dikkate alsam acaba :)

yolcu cnm allah yardımcın olsun bende 3 saat uzağa gidiyorum hadi 4 saat olsun ama üzülmüyorum allaha şükür annemin bi hastalığı yok olsaydı bende öyle düşünürdüm heralde ama şuan öyle düşünmüyorum çünkü bana çok yaptı yani içinden gelerek söylememiştir anne sonuçta bütün dertleri bizim için katlandı ama bana kocaya git kocaya kaç evlen artık evde kaldın gibi çok kırıcı sözler kullandı ve bende gerçekten derin yaralar oluşturdu akrabalarımda iyiler ama hepsi çok mana buluyor bi elbise için bile dünyanın lafı olmuştu annem sayesinde tabiki ama herkes en mutlu günlerimi küçümseyerek ziyan ettiler o yüzden hiç üzülmüyorum belki nişanlımın aileside bizimkinler gibidir bilemiyorum ama üzülmüyorum inş.gittiğim yerde mutlu olurum ve oluruz

Havin benim boyum 164 demistim ve topuklu giymicem bu yazdiklarini bende mi dikkate alsam acaba :)

aynı boydayız ben ya 163 yada 164 üm bilemiyorum her ölçüşte değişik çıkıyor =) düğünde hafif topuklu düşünüyorum ama gelinlikte kabarık istediğimden bayağı topuklu olur heralde ..

gerçi hala aramadık birbirimizi belliki oda çok kızmış

Ben annemden de babamdan da ciddi hastalıkları gördüğüm ve yıllardır çektiğim için seni çok iyi anlıyorum yolcu...
çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin..
Allah'ım annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin, hepsine şifa versin...

mervecim ben de benimkine ciddi bi konu hakkında msj attım, yani atmak zorunda kaldım, mecburen bu gece tlfda konuşacağız yani, o mesajı görünce kesin arar beni...:26: üff bu konu da tam çıkacak zamanı buldu yaa, olmayaydı msj atmak zorunda kalmayacaktım

Canım anladığım kadarıyla aranızdaki sorun çok büyük değil çözersiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…