selam canlar
bugün sürpriz bir iş çıktı, kuzenimin düğün tarihi belli oldu, annesi uğradı bize sabah, annemle falan kalktık çarşıya eminönüne gittik
pikesi için kumaş alınacaktı, klozet takımı vs. bişeyler alınacakmış, onları hallettik
ben aslında kendime bişey almıyodum da annem çok beğendiğim bir iki parça şeyi aldı ufak tefek
öyle işte, ordan da onlara gittik bi çay içtik geldik eve
şimdi de leyla ile mecnun u seyrediyim accuk
1 yeni mesaj..Oku
gönderen:en kıymetlim
Napıosun.
10 yılda neler yaşandııııı anlatsamm ooooo..o yaşananların yanında bu yaşadığımız devede kulak bile deil,ama işte o sorunlardan kolayca sıyrıldık en fazla 2 gün küs kaldık,böyle bi olay bizi bu kadar uzaklaştırdı..korkuyorum..aynen cnm bizim ya 13 mayıs ya 20 mayıs ama aşkım 13 mayıs istiyor onu düşün diyor bakalım aksilik çıkmaz inşallah ben tickerımı yaptım bile
cnm ya dile kolay 10 sene emek var allah yardımcınız olsun herşey geçer büyük derdiniz olmasın konuyu bilmiyorum ama ..seneler önce ben liseye giderken tanıştık ve ben onu kednimce çok haklı sebeblerden sadece bir msjla bıraktım 3 yıl görüşmedik daha doğrusu çok nadir konuştuk sonra o askerdeyken aradı ve geçen tam 1 yıl olmuş barışalı onu bile kutlayamadık tekrar başladık yani ortada imkansız gibi bi sorun vardı ama o yılmadı bende sonra istedim ve ailelerinde isteği ile evlilik yolunda ilerliyoruz şimdi ki bizim imkansız sebeblerden barıştıkda ilerliyorsak sizde barışırsınız kötü düşünme ne olur herşey geçiyor o aşk o sevgi herşeyin üstesinden geliyor valla sen gönlünü ferah tut
Tatlım zaten o on yıl hatrına ufak adınlar yakışmamışş .. Düzelirsiniz bence dile kolay on yıl ayrılığı düşünme ve bence hiç bişeyi gurur haline getirme derim bende yaşadım inatlaştık bazı sebeplerden dolayı ayrıldık ve 2 sene sonra yeniden barıştık bence çözülmicek hiçbi sorun yok birbirini seven iki insan arasında olamamlıda zaten ..
Selam kızlarr
Burdaki hava hala melankolik
Kızlar yapmayın yaa herşey girer yoluna lütfen yaaa
hoşgeldin canımm..aşkla kullan yeni aldıklarını
gasommmm hoşqeldinnn
Sağol canımmm..
Nasılsın iyimisinnn rosammm
iyiyiim canım saoll sen nasılsınn
İyiyim bende canımcım nolsun azcık dışarı çıktım bugun hava çok güzeldi dolandım geldim
evetttt ya bugün hava çok güseldii sürüş eğitimim vardı benimde o zaman çıktım eve dönesim gelmediii..kordon keyfi yapmalıktı valla tam
Kizlar moralim cok bozuk.Az önce nisanlimla konustuk.
Kaynimdan kaynaklanan bir sorun yüzünden cocugu olmuyormus. Nisanlimi nasil teselli edecegimi bilemedim. Ve suan kendim de korkular icerisindeyim.
Iyi ki kk var. Nisanlima dedim kadinlar kulubünde bu sorunlarla ilgilenen bir doktor var hemen ona sorucam arastiricam dedim.
Kizlar lütfen dua edin kaynim icin olur mu. InsaAllah hemen tedavi olabilir. InsaAllah onlarda bir bebek sahibi olurlar. Nolur dua edin kizlar. :26:
Kaynimdan kaynaklanan bir sorun yüzünden cocugu olmuyormus. Nisanlimi nasil teselli edecegimi bilemedim. Ve suan kendim de korkular icerisindeyim.
Iyi ki kk var. Nisanlima dedim kadinlar kulubünde bu sorunlarla ilgilenen bir doktor var hemen ona sorucam arastiricam dedim.
Kizlar lütfen dua edin kaynim icin olur mu. InsaAllah hemen tedavi olabilir. InsaAllah onlarda bir bebek sahibi olurlar. Nolur dua edin kizlar. :26:
Kizlar tam net bilgilere sahip degilim. Nisanliminda morali cok bozuldu. Irsi bisey sey olamaz diyor ama ya onda da ayni sorun olursa? Elimde ki bilgiler sadece 700 olmasi gereken bir deger 400müs (sperm hücreleri heralde) birde %20 islev gören spermler. Cocukken kaynim menecit hastaligi gecirmis cok fazla igne vurulmus kaynanam acaba bu yüzden mi diye üzülüyormus. InsaAllah bir yolu bulunur kizlar. Evet tip cok ilerledi ve %20 sperm islevi de bir umut demektir dimi kizlar. Hic islev görmiyor da olabilirdi. Of.. Allahim insaAllah ona baba olmayi nasip eder. Görseniz o kadar cana yakin o kadar samimi o kadar iyi bir insan ki. :26: Nisanlima internetten arastiricam dedim ama kendimi toparlayamiyorum nerden baslamali nereye bakmali kime sormali bilmiyorum. Nisanlima tembihledim abine destek ol ona moral ver dedim. Bi kac doktora hastanelere gidin dedim. Bi taneyle kalmayin dedim. InsaAllah tez zamanda iyi haberlerini alirim.
canım anladığım kadarıyla sperm yetersizliği tarzında bi sorun var.sperm dondurma diye bişey var aşılama yöntemiyle hamile kalıyo kadın.yada Azospermiden bahsediosun oda mikro tese yöntemiyle halledilebilioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?