2012' de yazın evlenecekler

Selam tatlım hoşgeldin baya gezmişin bugün ohhh kebap

10 yılda neler yaşandııııı anlatsamm ooooo..o yaşananların yanında bu yaşadığımız devede kulak bile deil,ama işte o sorunlardan kolayca sıyrıldık en fazla 2 gün küs kaldık,böyle bi olay bizi bu kadar uzaklaştırdı..korkuyorum..
herkes için hayırlısı olsun canım hepimizz için...benim içindee..bensiz nasıl bu kadar dayanabildiğini düşünüorum daha çok kızıyorum aramak istemiyorum.

Bugün Ykm'den bi kaç parça bişi aldım puanlarımla
Tantitonide kampanya var kızlar ilgilenen olursa baksın 30 Kasıma kadarmış

evetttt ya bugün hava çok güseldii sürüş eğitimim vardı benimde o zaman çıktım eve dönesim gelmediii..kordon keyfi yapmalıktı valla tam

Harikaydı yaaa gezdim bende Konak'taydım Ykm'de falan gezdim yürüdüm bol bol. Eylem vardı Büyükşehir Belediyesinin orda kaçtım

Kizlar moralim cok bozuk. Az önce nisanlimla konustuk.

Kaynimdan kaynaklanan bir sorun yüzünden cocugu olmuyormus. Nisanlimi nasil teselli edecegimi bilemedim. Ve suan kendim de korkular icerisindeyim.

Iyi ki kk var. Nisanlima dedim kadinlar kulubünde bu sorunlarla ilgilenen bir doktor var hemen ona sorucam arastiricam dedim.

Kizlar lütfen dua edin kaynim icin olur mu. InsaAllah hemen tedavi olabilir. InsaAllah onlarda bir bebek sahibi olurlar. Nolur dua edin kizlar. :26:

ınsallah canım..sorun neymıs yanı tedavısı olmayan bıseymı? allah acıl sıfasını verırı ınsallah

canımm bence hiç telaşlanma tıp artık bu konuda inanılmaz ilerledii.çevremde o kadar çokki bebekle ilgili sorun yaşayan arkadaşlarım ve hepsi sabırla tedavi oluo bebeklerini kucaklayanlar,şuan hamile olanlarr var..bunların içinde eşinde sorun olanda vardı şuan hamile o arkadaşımda.öncee Allah sonraa gerçektenn tıpa güven canım.

Canım benım umutsuz olmayın artık herşeyin tedavisi var. Allahım sağlıkla sıhhatle bı evlat nasip etsin inşallah.
Çevremde o kadar çok var ki tedaviyle şu an bebek sahibi olanlar. O yüzden sakın karamsar olmayın canım Allahım onlara nasip eder hayırlı bi evlat

Kizlar tam net bilgilere sahip degilim. Nisanliminda morali cok bozuldu. Irsi bisey sey olamaz diyor ama ya onda da ayni sorun olursa? Elimde ki bilgiler sadece 700 olmasi gereken bir deger 400müs (sperm hücreleri heralde) birde %20 islev gören spermler. Cocukken kaynim menecit hastaligi gecirmis cok fazla igne vurulmus kaynanam acaba bu yüzden mi diye üzülüyormus. InsaAllah bir yolu bulunur kizlar. Evet tip cok ilerledi ve %20 sperm islevi de bir umut demektir dimi kizlar. Hic islev görmiyor da olabilirdi. Of.. Allahim insaAllah ona baba olmayi nasip eder. Görseniz o kadar cana yakin o kadar samimi o kadar iyi bir insan ki. :26: Nisanlima internetten arastiricam dedim ama kendimi toparlayamiyorum nerden baslamali nereye bakmali kime sormali bilmiyorum. Nisanlima tembihledim abine destek ol ona moral ver dedim. Bi kac doktora hastanelere gidin dedim. Bi taneyle kalmayin dedim. InsaAllah tez zamanda iyi haberlerini alirim.

canım anladığım kadarıyla sperm yetersizliği tarzında bi sorun var.sperm dondurma diye bişey var aşılama yöntemiyle hamile kalıyo kadın.yada Azospermiden bahsediosun oda mikro tese yöntemiyle halledilebilioo

canım anladığım kadarıyla sperm yetersizliği tarzında bi sorun var.sperm dondurma diye bişey var aşılama yöntemiyle hamile kalıyo kadın.yada Azospermiden bahsediosun oda mikro tese yöntemiyle halledilebilioo

Ah canim bende sorunun tam ne oldugunu bilmiyorum nisanlimda üzüntüsünden kaynanami tam dinlememis o kadar bilgi verebildi. Eltimde bir sorun yokmus. Tüp bebek yöntemi uygulanabilir diyorsun yani öyle mi? InsaAllah öyledir insaAllah. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…