2012' de yazın evlenecekler

Canımm çok geçmişş oLsunn...

BeLki sebep oLur barışmanıza oLsun

yolcumm canım annene acil şifalarr..
Lavantam limoniler kervanına hoşgeldinn..inşallaahh hemencik düzelir aranızz..biz çooook uzattıkk malesef..artık ne olacağı hakkında hiçbi fikrim yok..!

cümletende selam olsun..

SeLam rosam hoşgeLdin...Biz de 1 gunLuk küsLükten snra bugun barıştık ama bende ki Limoni durum devam edio haLa kendi içimde..

rosacım siz de mi barışmadınız hala yaa:26:
üff bizde

Konuşurken işte fırsat oLur o da özür diLer inşş canımmm
inşallah diler canım, yoksa sadece mevcut konuyu konuşacağım ve tlf kapatacağım, başka bişey konuşmam
Alttan da almayacağım bu sefer

SeLam rosam hoşgeLdin...Biz de 1 gunLuk küsLükten snra bugun barıştık ama bende ki Limoni durum devam edio haLa kendi içimde..
hoşqördüm canım.biz 10 qündür kötüyüz...........bu süre içinde bir kere görüştük ama düzelmedik.
rosacım siz de mi barışmadınız hala yaa:26:
üff bizde

inşallah diler canım, yoksa sadece mevcut konuyu konuşacağım ve tlf kapatacağım, başka bişey konuşmam
Alttan da almayacağım bu sefer

yook canım..bugün bende önemli bi konu yüzünden msj attım az biraz soğuk soğuk msjlaştık konuyala ilgili o kadar..

Tatlım ayrı geçirdiğiniz hergün dahada uzaklaşırsınız birbirinzden inatlaşmayın yaaa sende oda bi adım atsın

İnşş sabırLarımız tükenmeden herşey yoLuna girer hepimiz için..Allah'ım sen şu kocişLere az biraz mantık , anLayış ver Yarabbim hepimiz mutLu oLaLım amiiiiiiiiiiin...

oo rosam yaa sizin aranız bayağı limoniymiş..

benimki aradı biraz önce alttan aldı sakindi bende sakindim neden aramadın dedi neyse öp dedi öptüm barıştık
düğün salonu için aramış o beğendiğim salon 6,5 milyarmış o yüzden orası olmucak ilk sordukları yer olucak 2,5 milyar fena değil olsun 4 saat için dünyanın parasını vermeye gerek yok eksikleri alırız arada 4 milyar varbuarada benim düğün tarihim 13 mayıs kızlar konuşmaya gidicekler kısmetse 13 mayısta evlenmiş olucam iyi havalar anca ısınır 28 nisan çok erkendi arada 15 gün olsada nisan başka mayıs başka

İnşş sabırLarımız tükenmeden herşey yoLuna girer hepimiz için..Allah'ım sen şu kocişLere az biraz mantık , anLayış ver Yarabbim hepimiz mutLu oLaLım amiiiiiiiiiiin...

Aminn canımm aminnnn ama az biraz olayını abartalım baya baya çok çok fazla fazla akıl ve mantık versinnn aminnnnnnnnn

deryawcım cnm iyi etmissin boşver benimkide özür dilemedi bende özür dilemedim öyle barıştık işte başım ağrıyor keyfim yok uyuz kız özledim seni falan filan dedi ki zaten ben pek tavır alamadım oda haklıydı hakkını yemem..

Lavantacımmm hayırLısı oLsuuun sende mayıs geLinLerinden oLucaksın hadi bakaLımm canım =)

Lavantacımmm hayırLısı oLsuuun sende mayıs geLinLerinden oLucaksın hadi bakaLımm canım =)

saol cnm hemen hemen herkesin belli heralde dimi düğün tarihleri..benimde belli oldu çok şükür eve yemeğe gidene kadar düğün tarihimi sormuşlardı çok iyi oldu artık derim 13 mayıs diye tabiki kesin değil buakşam görüşüceklermiş.

Tatlım ayrı geçirdiğiniz hergün dahada uzaklaşırsınız birbirinzden inatlaşmayın yaaa sende oda bi adım atsın
ufak adımlar attık bi ben bi o ama düzelemedik..

10 senedir ilk kez bu kadar kırgın kaldık birbirimize içimde çok garip bi his var sanki hiç düzelemicekmişiz qibi.Lavantamm hayırlı olsun tarihin eğer bizde düzeltirsek aramızı ve evlenirsek %90 13 Mayıs.belkide tutmuştur salonu.salon belliydi zaten sadece ya 13 ya 20 si hangi gün mÜsaitse o gün tutucaktık.

aynen cnm bizim ya 13 mayıs ya 20 mayıs ama aşkım 13 mayıs istiyor onu düşün diyor bakalım aksilik çıkmaz inşallah ben tickerımı yaptım bile

cnm ya dile kolay 10 sene emek var allah yardımcınız olsun herşey geçer büyük derdiniz olmasın konuyu bilmiyorum ama ..seneler önce ben liseye giderken tanıştık ve ben onu kednimce çok haklı sebeblerden sadece bir msjla bıraktım 3 yıl görüşmedik daha doğrusu çok nadir konuştuk sonra o askerdeyken aradı ve geçen tam 1 yıl olmuş barışalı onu bile kutlayamadık tekrar başladık yani ortada imkansız gibi bi sorun vardı ama o yılmadı bende sonra istedim ve ailelerinde isteği ile evlilik yolunda ilerliyoruz şimdi ki bizim imkansız sebeblerden barıştıkda ilerliyorsak sizde barışırsınız kötü düşünme ne olur herşey geçiyor o aşk o sevgi herşeyin üstesinden geliyor valla sen gönlünü ferah tut

selam canlar

bugün sürpriz bir iş çıktı, kuzenimin düğün tarihi belli oldu, annesi uğradı bize sabah, annemle falan kalktık çarşıya eminönüne gittik
pikesi için kumaş alınacaktı, klozet takımı vs. bişeyler alınacakmış, onları hallettik
ben aslında kendime bişey almıyodum da annem çok beğendiğim bir iki parça şeyi aldı ufak tefek
öyle işte, ordan da onlara gittik bi çay içtik geldik eve
şimdi de leyla ile mecnun u seyrediyim accuk

Tatlım zaten o on yıl hatrına ufak adınlar yakışmamışş .. Düzelirsiniz bence dile kolay on yıl ayrılığı düşünme ve bence hiç bişeyi gurur haline getirme derim bende yaşadım inatlaştık bazı sebeplerden dolayı ayrıldık ve 2 sene sonra yeniden barıştık bence çözülmicek hiçbi sorun yok birbirini seven iki insan arasında olamamlıda zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…