Sagolun canlar ama gececek gibi degil. Benim annecim benim dogumumdan beri kalp ve tansiyon hastasi. Anneannemin vefatinden sonra beyin kanamasi geciriyordu nerdeyse hastaneye zor yetismisti. O gün de kanin cok kati oldugunun ve kalbine iyi pompalanmadiginin farkina varildi. Yaklasik 7-8 senedir de kan inceltici hap kullaniyor. Ayrica her hapi kullanamiyor bir cok hap yan etkisini gösteriyor annemde. Anlayacaginiz annem uzun yillardir devamli doktor kontrolu altinda. Kalb doktoruna 3 ay önce gitmisti. Kalbinin artik genc olmadigini ve düzensiz attigini söylediler bu yüzden bugün tekrar gittik. Normalde senede bir kez gidilmesi gerekiyor. Ve her iki yada üc haftada bir normal ev doktorumuza kontrole gidiyoruz. Allahim onu basimizdan eksik etmesin insaAllah. Bu arada annem 61 yasinda.
Ve kizlar annemin tüm bu doktor isyleriyle 3 senedir ben ilgileniyorum. Yazin evlenecek olmam bu yüzden beni ne derece etkiledigini düsünebilirsiniz sanirim...
Tekrar sagolun kizlar.
Ben annemden de babamdan da ciddi hastalıkları gördüğüm ve yıllardır çektiğim için seni çok iyi anlıyorum yolcu...
çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, sabırlar versin..
Allah'ım annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin, hepsine şifa versin...
mervecim ben de benimkine ciddi bi konu hakkında msj attım, yani atmak zorunda kaldım, mecburen bu gece tlfda konuşacağız yani, o mesajı görünce kesin arar beni...:26: üff bu konu da tam çıkacak zamanı buldu yaa, olmayaydı msj atmak zorunda kalmayacaktım
Ama ben bu şekilde barışmak istemiyorum ki, benden özür dilemesini istiyorum liloşumCanımm çok geçmişş oLsunn...
BeLki sebep oLur barışmanıza oLsun
Ama ben bu şekilde barışmak istemiyorum ki, benden özür dilemesini istiyorum liloşum
yolcumm canım annene acil şifalarr..
Lavantam limoniler kervanına hoşgeldinn..inşallaahh hemencik düzelir aranızz..biz çooook uzattıkk malesef..artık ne olacağı hakkında hiçbi fikrim yok..!
cümletende selam olsun..
rosacım siz de mi barışmadınız hala yaa:26:yolcumm canım annene acil şifalarr..
Lavantam limoniler kervanına hoşgeldinn..inşallaahh hemencik düzelir aranızz..biz çooook uzattıkk malesef..artık ne olacağı hakkında hiçbi fikrim yok..!
cümletende selam olsun..
inşallah diler canım, yoksa sadece mevcut konuyu konuşacağım ve tlf kapatacağım, başka bişey konuşmamKonuşurken işte fırsat oLur o da özür diLer inşş canımmm
hoşqördüm canım.biz 10 qündür kötüyüz...........bu süre içinde bir kere görüştük ama düzelmedik.SeLam rosam hoşgeLdin...Biz de 1 gunLuk küsLükten snra bugun barıştık ama bende ki Limoni durum devam edio haLa kendi içimde..
rosacım siz de mi barışmadınız hala yaa:26:
üff bizde
inşallah diler canım, yoksa sadece mevcut konuyu konuşacağım ve tlf kapatacağım, başka bişey konuşmam
Alttan da almayacağım bu sefer
hoşqördüm canım.biz 10 qündür kötüyüz...........bu süre içinde bir kere görüştük ama düzelmedik.
yook canım..bugün bende önemli bi konu yüzünden msj attım az biraz soğuk soğuk msjlaştık konuyala ilgili o kadar..
yolcumm canım annene acil şifalarr..
cümletende selam olsun..
İnşş sabırLarımız tükenmeden herşey yoLuna girer hepimiz için..Allah'ım sen şu kocişLere az biraz mantık , anLayış ver Yarabbim hepimiz mutLu oLaLım amiiiiiiiiiiin...
Havin benim boyum 164 demistim ve topuklu giymicem bu yazdiklarini bende mi dikkate alsam acaba :)
oo rosam yaa sizin aranız bayağı limoniymiş..
benimki aradı biraz önce alttan aldı sakindi bende sakindim neden aramadın dedi neyse öp dedi öptüm barıştık
düğün salonu için aramış o beğendiğim salon 6,5 milyarmış o yüzden orası olmucak ilk sordukları yer olucak 2,5 milyar fena değil olsun 4 saat için dünyanın parasını vermeye gerek yok eksikleri alırız arada 4 milyar varbuarada benim düğün tarihim 13 mayıs kızlar konuşmaya gidicekler kısmetse 13 mayısta evlenmiş olucam iyi havalar anca ısınır 28 nisan çok erkendi arada 15 gün olsada nisan başka mayıs başka
Lavantacımmm hayırLısı oLsuuun sende mayıs geLinLerinden oLucaksın hadi bakaLımm canım =)
ufak adımlar attık bi ben bi o ama düzelemedik..Tatlım ayrı geçirdiğiniz hergün dahada uzaklaşırsınız birbirinzden inatlaşmayın yaaa sende oda bi adım atsın
oo rosam yaa sizin aranız bayağı limoniymiş..
benimki aradı biraz önce alttan aldı sakindi bende sakindim neden aramadın dedi neyse öp dedi öptüm barıştık
düğün salonu için aramış o beğendiğim salon 6,5 milyarmış o yüzden orası olmucak ilk sordukları yer olucak 2,5 milyar fena değil olsun 4 saat için dünyanın parasını vermeye gerek yok eksikleri alırız arada 4 milyar varbuarada benim düğün tarihim 13 mayıs kızlar konuşmaya gidicekler kısmetse 13 mayısta evlenmiş olucam iyi havalar anca ısınır 28 nisan çok erkendi arada 15 gün olsada nisan başka mayıs başka
ufak adımlar attık bi ben bi o ama düzelemedik..
10 senedir ilk kez bu kadar kırgın kaldık birbirimize içimde çok garip bi his var sanki hiç düzelemicekmişiz qibi.Lavantamm hayırlı olsun tarihin eğer bizde düzeltirsek aramızı ve evlenirsek %90 13 Mayıs.belkide tutmuştur salonu.salon belliydi zaten sadece ya 13 ya 20 si hangi gün mÜsaitse o gün tutucaktık.
ufak adımlar attık bi ben bi o ama düzelemedik..
10 senedir ilk kez bu kadar kırgın kaldık birbirimize içimde çok garip bi his var sanki hiç düzelemicekmişiz qibi.Lavantamm hayırlı olsun tarihin eğer bizde düzeltirsek aramızı ve evlenirsek %90 13 Mayıs.belkide tutmuştur salonu.salon belliydi zaten sadece ya 13 ya 20 si hangi gün mÜsaitse o gün tutucaktık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?