Tünaydınnnnn canlarrrrrrrrrr gününüz güzel geçsinnnn
sabahtan beri kayınvalide sorunlarını okuyorum, içim karardı, inşallah bizlerde sıkıntı olmaz dicemde benimki şimdiden hep ben hep ben diyo, ooooof off
süpermişşşş, becerebilirsem iki tanede ben ekliyim onlarada bakın
sabahtan beri kayınvalide sorunlarını okuyorum, içim karardı, inşallah bizlerde sıkıntı olmaz dicemde benimki şimdiden hep ben hep ben diyo, ooooof off
Gelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa
Tünaydın abla hoşgeldinnnzeynep abla ne sorucam senin facen varmı senide ekliyem
Ben bu oğlunu kıskanan kayınvalide leri anlamıyorum yaa paylaşamıyorlar oğullarını.....
Gelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa
bende anlamıyorum hemde hiiiççbirde oğulları bebek gibi davranıyorar örnek:yemek yerken ağzına veriyo oğğluşummm ye ye diyorlar bak yine çok sinir oldummmm
bazı kızlar şanslı da bende şanssızların içindeyim valla yclozl cum bizimkide öyle,,ne yapcam bilmiyorum ama ben saygımdan ödün vermemeye çalışıyorum,,ne yapcan sonuçta kocişlerimizin anneleri..
çok güzelmiş sanım,saç modeli ile de gitmiş kuğu gibi,çok zarifdeneyince kararlar çok değişiyo,nişanlıkta ben bunu anladım kuzuşum
hiç sanmıyorum bu yolda kendilerini adamışlar gibi
çok fazla sade bu da cıkk olmaz
Tatalım ben türbanlıyımhaklısın canım deneyince farklı oluyo
kızlar bu arada adım özlem, nişanlımın adı yücel, o yüzden nick olarak yclzol dedim çünkü seçtiğim hiçbir ad kabul edilmedi :)
gelinlik seçimindede mekan çok önemli, açık hava, kır düğünü, salon düğünü ya da kokteyl tarzı olması gelinliği etkilemeli bence, salon düğünlerine kabarık modelleri çok yakıştırıyorum ama kır düğünü için biraz daha sade uçuş uçuş modellere bakıyorum ama daha aylar var düğüne fikrim değişebilir :)
sende hoş geldin elifcimmmm
veriim face
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?