merhaba kızlar direk mevzuya giriyorum
7 nisan nişan 8 eylülde düğün tarihlerimizi aldığımız gün merdivenlerden yuvarlandım totomun sağ kıtası mor diil bildiğiniz simsiyah ve 2.bi toto oluştu
sola doru oturmaktan belim ağrıdı
düşerkende askere giderkn taktığı yüzük fırladı parmağımdan
sizde ne var ne yok
istediğim tip gelinlik buldum akayda... bir de bi model daha sizlerede göstertiiim sonracıma çıkayım
Eki Görüntüle 293559 Eki Görüntüle 293560 kolları ve eteği daha güsel olacak inşallah ama budur işte
bu da diğeri
Eki Görüntüle 293561 Eki Görüntüle 293562
bu arada benimkile 2 gündür konuşmuyom
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım
dün akşam eve gittim annem benim çeyizleri dökmüş dikilcekleri dikicek yıkancakları yıkıcak ütüleme ve poşetleme işide var dün patikleri falan ayırdım 30 ad patikim var yarısı hediyelik yarısı kendime evde giyerim yaşlanınca falan diye seçtim içlerinde kardeşimede bıraktık falan sonra çemberleri yani yazmaları ütülücez buakşam ben geceliklerimi falan bi koliye topladım elimde olanların listesini yaptım ki unutulursa ne var ne yok bilinir diye.mutfak için almışım bikaç bişey anneme ev hediyesi gelenlerden borcam salata kasesi kase fln ayırdım kendime öyle abartılı çeyizim yok ki zaten çeyiz serme olmucak bizde istanbuldada yapmıcaz heralde kayınvalidem birşey dermi bilmiyorum ama annem bayağı içlendi üzülüyor canm ya efkarlandı bayağı
buarada salonda tutuldu şimdi sizinle fotoları paylaşıcam..nişanlımlada aram çok iyi eskisi gibi arada kavga edelim adrenalin olsun aşkımı daha fazla hissediyorum diyor deli yaa
Eki Görüntüle 293623 Eki Görüntüle 293624 Eki Görüntüle 293625 Eki Görüntüle 293626
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım
dün akşam eve gittim annem benim çeyizleri dökmüş dikilcekleri dikicek yıkancakları yıkıcak ütüleme ve poşetleme işide var dün patikleri falan ayırdım 30 ad patikim var yarısı hediyelik yarısı kendime evde giyerim yaşlanınca falan diye seçtim içlerinde kardeşimede bıraktık falan sonra çemberleri yani yazmaları ütülücez buakşam ben geceliklerimi falan bi koliye topladım elimde olanların listesini yaptım ki unutulursa ne var ne yok bilinir diye.mutfak için almışım bikaç bişey anneme ev hediyesi gelenlerden borcam salata kasesi kase fln ayırdım kendime öyle abartılı çeyizim yok ki zaten çeyiz serme olmucak bizde istanbuldada yapmıcaz heralde kayınvalidem birşey dermi bilmiyorum ama annem bayağı içlendi üzülüyor canm ya efkarlandı bayağı
buarada salonda tutuldu şimdi sizinle fotoları paylaşıcam..nişanlımlada aram çok iyi eskisi gibi arada kavga edelim adrenalin olsun aşkımı daha fazla hissediyorum diyor deli yaa
Eki Görüntüle 293623 Eki Görüntüle 293624 Eki Görüntüle 293625 Eki Görüntüle 293626
16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa
hayırlısı olsun canım :)
günaydın kızlar...
nasılsınız bakalım
sağol güzelim hakkımızda hayırlısı :)
Tünaydınnnnn canlarrrrrrrrrr gününüz güzel geçsinnnn
Eki Görüntüle 293572
burada dısardan görunumunun bı kısmı
amin canımyenisin sanırım yaşın kaç?
sağol zeynepcim seninde
26 oldum eylülde :) dün katıldım aranıza ama daha öncesinde de takip ediyodum yorum yazmadan
hoş geldinnn
26 oldum eylülde :) dün katıldım aranıza ama daha öncesinde de takip ediyodum yorum yazmadan
hoşbuldum :) insan çatlıcak gibi oluyo içini dökmezse ve rahatlıyo yalnız olmadığını anlayınca...
ayynen öyle bacım,yalnız değilsin
Gelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa
hoşbuldum :) insan çatlıcak gibi oluyo içini dökmezse ve rahatlıyo yalnız olmadığını anlayınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?