Kızzz abla yoksun bulamadım hem bulsamda nasıl tanıcam kısss du ben sana mail verem
Tatalım ben türbanlıyımhaklısın canım deneyince farklı oluyo
Doğru diyorsun valla suyuna mı gitmek lazım ki
kızlar bu arada adım özlem, nişanlımın adı yücel, o yüzden nick olarak yclzol dedim çünkü seçtiğim hiçbir ad kabul edilmedi :)
gelinlik seçimindede mekan çok önemli, açık hava, kır düğünü, salon düğünü ya da kokteyl tarzı olması gelinliği etkilemeli bence, salon düğünlerine kabarık modelleri çok yakıştırıyorum ama kır düğünü için biraz daha sade uçuş uçuş modellere bakıyorum ama daha aylar var düğüne fikrim değişebilir :)
haklısın canım doğru unutmuşum
valla bence öyle,çünkü ben mesela ailesi ile iyi anlaştığımda bizimki de çok mutlu oluyo,hoşuna gidiyo onlarla iyi geçinmem..
evet cnm bak doğru söylüyosun,bende çok doğal ve zarif bişey istiyorum makyaj ve saçımı bile abartılı yaptırmıcam :) öyle hayalimmbenimde kır düğünü olucak nasipse
İşte asıl can alıcı nokta sen ne kadar iyi geçinirsen eşin seviniyor seni daha çok koruyor gözetiyor,bence ne olursa olsun hiç zıt gitmeye gerek yok kayınvalide iler sen iyi oldukça eşin bunu gördükçe kayınvaliden de cayar kendine gelir benim düşüncem bu....
Benim kaynanamlar şükür iyiler şimdi inş. hep öle olurlar ilk gelinleriyim 5 görümceciğim var saolsunlar üstüme düşüyolar nişanımda herbişeymle tek tek ilgilendiler
Benim kaynanamlar şükür iyiler şimdi inş. hep öle olurlar ilk gelinleriyim 5 görümceciğim var saolsunlar üstüme düşüyolar nişanımda herbişeymle tek tek ilgilendiler
Kızzz zeynoş abla halen bulamadın mı kızz anladık aşuksunn
Bu model nasıl peki kızlarrr ?
ne güzel canım,bizimki de ilk ve tek çocukları,insanın içinden gelmesi gerekli işte,onlar heves etmiyorlar,bizim nişanda bile misafir gibiydiler 16 kişi geldiler ve gittiler...
Ohh süper valla çok sevindim senin adına
Benim de sorunum yok çok şükür ben çok seviyorum kayınvalidemi...
görümcem 1 tane onunla da sorunum yok nişanlımla zaten sorunum yok böyle yani...
Saol ablam bnde senin adına sevindim ...
Ama ben seni aradığım zaman hiç çıkmıyosun aramaya kapalı olabilir misin ?
olabilirmişim kapalıymışım şimdi açığım
Buldum arkadaşı ekle yok ama ben msj attom sana
çok teşekkür ederim canlarımm iyi salon yeter bize..
buarada çapadaki fotocuya gidicez büyük ihtimal ve sizden çapada çok iyi bir kuaför istiyorum :44::44:varmı bildiğiniz biyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?