2012' de yazın evlenecekler

Tatalım ben türbanlıyım haklısın canım deneyince farklı oluyo

haklısın canım doğru unutmuşum

Doğru diyorsun valla suyuna mı gitmek lazım ki

valla bence öyle,çünkü ben mesela ailesi ile iyi anlaştığımda bizimki de çok mutlu oluyo,hoşuna gidiyo onlarla iyi geçinmem..

evet cnm bak doğru söylüyosun,bende çok doğal ve zarif bişey istiyorum makyaj ve saçımı bile abartılı yaptırmıcam :) öyle hayalimm benimde kır düğünü olucak nasipse

bende çok memnun oldum :) ankaradan katılıyorum gelin adaylarına bol şans dilerim :)
gelinlik işinden başka saç ve makyaj da sorun, bide davetiye, bide nikah şekerleri ... diye gidiyo :)

İşte asıl can alıcı nokta sen ne kadar iyi geçinirsen eşin seviniyor seni daha çok koruyor gözetiyor,bence ne olursa olsun hiç zıt gitmeye gerek yok kayınvalide iler sen iyi oldukça eşin bunu gördükçe kayınvaliden de cayar kendine gelir benim düşüncem bu....

Benim kaynanamlar şükür iyiler şimdi inş. hep öle olurlar ilk gelinleriyim 5 görümceciğim var saolsunlar üstüme düşüyolar nişanımda herbişeymle tek tek ilgilendiler

inşallah canım yaa..öyle davranıyorum zaten sonuca bakıcam zamanla

Benim kaynanamlar şükür iyiler şimdi inş. hep öle olurlar ilk gelinleriyim 5 görümceciğim var saolsunlar üstüme düşüyolar nişanımda herbişeymle tek tek ilgilendiler

ne güzel canım,bizimki de ilk ve tek çocukları,insanın içinden gelmesi gerekli işte,onlar heves etmiyorlar,bizim nişanda bile misafir gibiydiler 16 kişi geldiler ve gittiler...

Kızzz zeynoş abla halen bulamadın mı kızz anladık aşuksunn

Bu model nasıl peki kızlarrr ?

Eklentiler

• $53401_robe_de_mariee_osuna-b.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25

Ohh süper valla çok sevindim senin adına
Benim de sorunum yok çok şükür ben çok seviyorum kayınvalidemi...
görümcem 1 tane onunla da sorunum yok nişanlımla zaten sorunum yok böyle yani...

ne güzel canım,bizimki de ilk ve tek çocukları,insanın içinden gelmesi gerekli işte,onlar heves etmiyorlar,bizim nişanda bile misafir gibiydiler 16 kişi geldiler ve gittiler...

Evet canım yapmacık insanları bnde sevmiyorum ya
beni istemeye bile on kişi geldiler nişandada saolsun herkes çok üstüme düştü nişanlım tarafından hatta bazen ondan çok beni savunurlar bişe olduğunda haklarını yiyemem

Ohh süper valla çok sevindim senin adına
Benim de sorunum yok çok şükür ben çok seviyorum kayınvalidemi...
görümcem 1 tane onunla da sorunum yok nişanlımla zaten sorunum yok böyle yani...

Saol ablam bnde senin adına sevindim ...
Ama ben seni aradığım zaman hiç çıkmıyosun aramaya kapalı olabilir misin ?

çok teşekkür ederim canlarımm iyi salon yeter bize..

buarada çapadaki fotocuya gidicez büyük ihtimal ve sizden çapada çok iyi bir kuaför istiyorum :44::44:varmı bildiğiniz biyer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…