sonunda ekledik zor oldu temiz oldu ama :)
Evet ablacım çok güzelsin kıs
Benim için yemek vaktikarnımm zil çalıyoooo
canım benim çookk sağol, bugün gittim ankaraya postayla göndermemi istediler evrakları, ben de gönderdim, bir iki gün daha bekliyim, o zaman belki danışabilirm, çok tenk yuCanım dıkkat et kendıne annm sgkda yardm edlck bse vrsa yrdmcı olur telle . Öpyrm cnm senı çok.
salondan pek anlamam canım ama gelin masasının olduğu bölüm çok şık göründü gözüme, sen de salonu beğendiysen süper olmuş işte ne güzel bak herşey güzel gidiyo senin içingünaydın kızlar...
nasılsınız bakalım
dün akşam eve gittim annem benim çeyizleri dökmüş dikilcekleri dikicek yıkancakları yıkıcak ütüleme ve poşetleme işide var dün patikleri falan ayırdım 30 ad patikim var yarısı hediyelik yarısı kendime evde giyerim yaşlanınca falan diye seçtim içlerinde kardeşimede bıraktık falan sonra çemberleri yani yazmaları ütülücez buakşam ben geceliklerimi falan bi koliye topladım elimde olanların listesini yaptım ki unutulursa ne var ne yok bilinir diye.mutfak için almışım bikaç bişey anneme ev hediyesi gelenlerden borcam salata kasesi kase fln ayırdım kendime öyle abartılı çeyizim yok ki zaten çeyiz serme olmucak bizde istanbuldada yapmıcaz heralde kayınvalidem birşey dermi bilmiyorum ama annem bayağı içlendi üzülüyor canm ya efkarlandı bayağı
buarada salonda tutuldu şimdi sizinle fotoları paylaşıcam..nişanlımlada aram çok iyi eskisi gibi arada kavga edelim adrenalin olsun aşkımı daha fazla hissediyorum diyor deli yaa
Eki Görüntüle 293623 Eki Görüntüle 293624 Eki Görüntüle 293625 Eki Görüntüle 293626
hoşgeldin şeker16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa
elifcim eklediğin iki gelinlik arasından ilkini ben çok beğendim, daha şık daha zarif, ikincisi sanki daha böyle gelinlik olsun diye işlenmiş pullanmış bişeye benziyo sankiGelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa
canım link vermek yasak, resim ekle istersen :112:
evet gülşengom, bir iki gündür msn de var ama buraya uğrayamıyor sanırım :26:kızlar nyu cum yok kaç gündür yada biz mi denk gelemedik göremiyorum kaç gündür?
evet gülşengom, bir iki gündür msn de var ama buraya uğrayamıyor sanırım :26:
Herkese merhabalarrrr ben cok hastayım dünden beri kızsal durumlardan ötürü fenayım anlıcagınızz hiç keyfim yk dün biara okuyayım dedim kacırdıgım sayfaları okuyamadan kapattım yine bugünde aralarda fırsat buldukca okuyayaım bari baya birikmiş yine bende inş. biran önce toparlarım kendimide yine katılırım aranıza kuzularımm kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
kızlar nyu cum yok kaç gündür yada biz mi denk gelemedik göremiyorum kaç gündür?
Dün akşam konuştuk kızlar daha iyimiş enişteyle gezceklerdi
Nasılsınız kızlarrr
Börek içi hazırlamıştım gidim sariiimm gelimm
Dün akşam konuştuk kızlar daha iyimiş enişteyle gezceklerdi
Nasılsınız kızlarrr
Börek içi hazırlamıştım gidim sariiimm gelimm
o senin güzelliğin canım sen de çok güzelliğin ve nişanlığın çok güzelmiş valla çok beğendim ...Allah tamamına erdirsin canım...
bubaburcum cnm çok tebrik ederim hadi gözün aydın ve çokkk geçmiş olsun dikkatli ol
kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:
kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:
çok saol kuzucum...baktınmı fotolara
bu arada senide tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?