2012' de yazın evlenecekler

kızlar nyu cum yok kaç gündür yada biz mi denk gelemedik göremiyorum kaç gündür?

Canım dıkkat et kendıne annm sgkda yardm edlck bse vrsa yrdmcı olur telle . Öpyrm cnm senı çok.
canım benim çookk sağol, bugün gittim ankaraya postayla göndermemi istediler evrakları, ben de gönderdim, bir iki gün daha bekliyim, o zaman belki danışabilirm, çok tenk yu

salondan pek anlamam canım ama gelin masasının olduğu bölüm çok şık göründü gözüme, sen de salonu beğendiysen süper olmuş işte ne güzel bak herşey güzel gidiyo senin için

16 Temmuz 2012'de evleniyorum kısmetse, kır düğünü istiyorum, Ankarada yaşayanlar belki bilir şehr-i sima diye bi yerde olucak düğünüm, Allah utandırmasın zor işler yaa
hoşgeldin şeker hayırlı olsun şimdiden tebrikler

Gelincklerrr sizce bu gelinlikk nasılll ?? ayy arşivde bir sürü gelinlik modeli oldu nasıl karar vericem ben yaaa
elifcim eklediğin iki gelinlik arasından ilkini ben çok beğendim, daha şık daha zarif, ikincisi sanki daha böyle gelinlik olsun diye işlenmiş pullanmış bişeye benziyo sanki
ama bir de tabi giydiğinde hangisinin üzerinde nasıl duracağı en önemlisi
o yüzden şimdiden birşey karar vermek için çok fazla telaşlanma canım :112:
ama ilkini ben sana yakıştırırım sanırım, hani seni gördüğüm kadarıyla :114:

canım link vermek yasak, resim ekle istersen :112:

kuzum hasta mı oldun sen çook geçmiş olsunn :94: dikkat et kendine,bende nezle olucak gibiyim habire hapşırık burun akıntısı var inşallah olmam

Dün akşam konuştuk kızlar daha iyimiş enişteyle gezceklerdi

Nasılsınız kızlarrr
Börek içi hazırlamıştım gidim sariiimm gelimm

iyiyim canım sen nasılsın,ya ben hiçbişey bilmiyorum yemektir börektir,ne yapıcam ben yaa,öğrenmem lazım artık kociş ister ..çok zor geliyo yaa

kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:

400-500 tl olduğunu zannetmiyorum o kadar değildir canım araştırmak lazım....

canım benim salondada nikah anı için baya şey yapılmış ama biz salondan 300 milyon as vermek için yapmadımız şey kalmazken bide memura o kada vermek hiç istemiyorum 1hafta önce nikahım olcak benim..kayınbabam nikahtan sonra o parayla arkadaşlarınızla eglenceye gidin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…