2012' de yazın evlenecekler

çok zor işin canım bizde 600 kşi en yakınlarla koktyl yapcas işte yemekli altından kalkamayıs
kolay degıl tabı cnm olsun gayet guzel salon bulmussun nasılsa
baktım canım şimdi, hakkaten güzel mekan :114:

masa süslemesi de genel süsleme de gayet hoş görünüyor canım :114:

hahha dimi kız
buraylada konusalım bakalım bi cnmcm
Çok güzel bi yer Çağlam yaa İnşallah anlaşırsınızda tutarsınızz
Bakalım tatlım olmadı baska yerler olck ama muhtemelen hesap olarak en hesaplı burası olur burda tanıs var cunku buranın bıtısıgındede kırmızı salon var ust acık yanlar kapalı orada ruya gb havaifsekler falan atılıyor sureklı ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bı gelseydı o gunler. iyi uykulr cnm öpyrm senı.
heee anladım kuzum çok şık valla..aynen 1500 kişilik bizim salon,daha doğrusu bahçe

anladım yavyummmmm ıns bzde hesaplı bır yer buluruz

Dünde az otel arastırması yaptım kızlar alanya,kemer de falan.
Çokça tuzlu ama hesaplı yerlerde var ets turdan falanmı ayarlıycaksınız ayarladınızda buraya yazn nasıl olck hc erken rezarvasyn yaptrmdm guvenlrmıdrkı bu turlar? Kımı turlar mesela demslerkı yanlş yere yönlendrmsız sızı baska bı yere gecıceksınız zaten suankı otelınızden farkı yok demş çift bı gtmskı banyoda sabun bıle yok kapılarda haşat

Allahım kalbine göre versin canım benım neresını ıstıyosan orası olsun ınsallahhh

Şu balayını olayını konuşalım kızlar bı ara yaaa

Kaçtım artıkkk

biz işe yeni gircemiz için 3 gün verilir evlilik isni balayı için yakın yerleri düşünüyorus polenezköy ağaç evlerini felan..

neyse kızlar bende kaçıyorum

Alanyada balayı dusunen arkdslrım buraya bakabılır ama cok ıyı arastrmak gerekıyor sadece fıkır edınelım sonrada artık guzel uygun bır yere kararımızı verırız (HEDEF RESORT HOTEL SPA) Orta kıvamlı çok çok lüks degıl.

Allahım kalbine göre versin canım benım neresını ıstıyosan orası olsun ınsallahhh

Şu balayını olayını konuşalım kızlar bı ara yaaa

Kaçtım artıkkk
amin cnm yazını görmedım ıcıme dogdu heralde bende balayı konusu actım konusalım bı ara
biz işe yeni gircemiz için 3 gün verilir evlilik isni balayı için yakın yerleri düşünüyorus polenezköy ağaç evlerini felan..

guzel olur cnm hayırlısı öpyrm görşş

amiin inşallah canım benim, iyi geceleer

yokk ayoll iyi dedim ucuss yaneeo kadar bağırdım böğürdüm yinede tepkimi anlatamamışımm abboowww

biz haftasonu sadece yurtiçi yapmaya karar verdik canım, dahasını konuşmadık, benimki süpriz yapiyim sana diyo ama daha önce demişti, bi butik otelde yapalım balayımızı diye, ama bakarız yine de birlikte biz netten de

burda da mutlaka bir ara araştırmamızı yapıp paylaşalım tabiki :114:

görüşürüz canım, totoşa da kendine de iyi davran

evet cnm bi güzel arastıralım bakıyorum arada işte

ben de kaçsam iyi olur, birkaç gecedir takılıyorum, hatta az önce yüzümü yıkadım bi baktım sol gözümün içi kanlanmış kötü görünüyodu

yarın da sgk ya gidicem, halletmem gerekn bi sigorta işi var, bütün evrakları hazırladım çıktısını aldım, vesikalık fotoğraf da buldum, inşallah bi aksilik çıkartmazlar nüfus müdürlüğünde ki gibi pooofff
bu arada nüfus kayıt örneği aldım bi baktım, babam sağ görünüyo(2006da vefat etti), dedemin adı yanlış, babannemin adı yanlış, annemin tc kimlik no su başka, babamınki başkaa
düzelttirene kadar göbeğim çatladı gerizekalılaraa
Allah ım yarın beni doğru düzgün kafası çalışan memurlarla karşılaştır lütfeennn..

öpüyoruumm kocamann çağlamm

Canım dıkkat et kendıne annm sgkda yardm edlck bse vrsa yrdmcı olur telle . Öpyrm cnm senı çok.

günaydın kızlar...

nasılsınız bakalım

dün akşam eve gittim annem benim çeyizleri dökmüş dikilcekleri dikicek yıkancakları yıkıcak ütüleme ve poşetleme işide var dün patikleri falan ayırdım 30 ad patikim var yarısı hediyelik yarısı kendime evde giyerim yaşlanınca falan diye seçtim içlerinde kardeşimede bıraktık falan sonra çemberleri yani yazmaları ütülücez buakşam ben geceliklerimi falan bi koliye topladım elimde olanların listesini yaptım ki unutulursa ne var ne yok bilinir diye.mutfak için almışım bikaç bişey anneme ev hediyesi gelenlerden borcam salata kasesi kase fln ayırdım kendime öyle abartılı çeyizim yok ki zaten çeyiz serme olmucak bizde istanbuldada yapmıcaz heralde kayınvalidem birşey dermi bilmiyorum ama annem bayağı içlendi üzülüyor canm ya efkarlandı bayağı

buarada salonda tutuldu şimdi sizinle fotoları paylaşıcam..nişanlımlada aram çok iyi eskisi gibi arada kavga edelim adrenalin olsun aşkımı daha fazla hissediyorum diyor deli yaa

Çok güzelmişş gerçekten canım hayırlı olsunn özellikle gelin damat masasına bayıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…