zeynepcim hoşgördüümmHoş geldin canım..
gülşengom hoşgördüümhoş geldin gasomm :) hastaymış,bacım dün yazmışherkess hastaa
ohh gezsinler bakalıımmDün akşam konuştuk kızlar daha iyimiş enişteyle gezceklerdi
Nasılsınız kızlarrr
Börek içi hazırlamıştım gidim sariiimm gelimm
tşk ederim bnde ilkine bayıldımmmm ama bakaılmmcanım benim çookk sağol, bugün gittim ankaraya postayla göndermemi istediler evrakları, ben de gönderdim, bir iki gün daha bekliyim, o zaman belki danışabilirm, çok tenk yu
salondan pek anlamam canım ama gelin masasının olduğu bölüm çok şık göründü gözüme, sen de salonu beğendiysen süper olmuş işte ne güzel bak herşey güzel gidiyo senin için
hoşgeldin şekerhayırlı olsun şimdiden tebrikler
elifcim eklediğin iki gelinlik arasından ilkini ben çok beğendim, daha şık daha zarif, ikincisi sanki daha böyle gelinlik olsun diye işlenmiş pullanmış bişeye benziyo sanki
ama bir de tabi giydiğinde hangisinin üzerinde nasıl duracağı en önemlisi
o yüzden şimdiden birşey karar vermek için çok fazla telaşlanma canım :112:
ama ilkini ben sana yakıştırırım sanırım, hani seni gördüğüm kadarıyla :114:
canım link vermek yasak, resim ekle istersen :112:
Eki Görüntüle 293864
Eki Görüntüle 293865
Eki Görüntüle 293866
gülsengooom bunlar salondan görüntüler
çok güzelmiş....şehir olarak neresi
saol canım istanbulda burası
kızlar ya şimdi nikah için baktım nikah topiğine ben düğüne memur gelsin isterim ama fiyatları okuduğum kadarı ile çook uçuk yaa 400-500 tl diyorlar öyle yazmışlar 100 tl ve hiç ödemedik diyen çok az gözüm korktuyaa:18::18::18:
Ben de kına için yer arıyorum tavsiyeleriniz varsa istanbul için alabilirim ...
Eline sağlıkkk ,kolay gelsin canım...
iyiyim canım sen nasılsın,ya ben hiçbişey bilmiyorum yemektir börektir,ne yapıcam ben yaa,öğrenmem lazım artık kociş ister ..çok zor geliyo yaa
ohh gezsinler bakalıımm
oy demee, neli börek ne böreğii, ciğara böreği mii?
afiyet olsun yavyuuu
canım levent kağıthane tarafında kına için düğün salonları piyanistli 700 sadece salon olursa 400 bn böle tutcam
benim ortak bir nokta bulmam lazım ben bakırköy nişanlım göztepe nişanı zor olmasın diye ben karşıda yaptım kavacıkta ama kına aynı yerde olmaz her iki taraf içinde ortak nokta gibi biryer istiyorum levent fiyatı iyiymiş aslında....
ooyy çok severim sıpineçliÇok sağol canımmm
Kızz öğrenırsınn merak etmee
Ispanaklı canımm ciğara böreği diil gül böreği
Buca belediyesi salona gelmek için 350 TL alıyo
Ama belediyesine göre değişiyo
sormaa yaa, gündüz nikahta bi soyuyolar, gece bi soyuyolarEvlenirken bile soyuyorlar bizi bu ne yaaaa ....
muhakkkak sizin oralardada böle salon vardır...ben piyanist istemicem laptop götürcem kuzenlerimden biri durcak başında gayette eglenceli oluyo
ooyy çok severim sıpineçli
evet canım belediyeye göre değişiyo, en ucuzu neresi acaba, oraya mı gitsek
sormaa yaa, gündüz nikahta bi soyuyolar, gece bi soyuyolar
nedir bizim bu çektiğimiz
sonra da evlenin 3 çocuk yapın
evlenebilsek yapcaz da evlenene kadar iliğimizi kurutuyorlar toparlanana kadar ki zor oluyor çocuk hak getire...
ooyy çok severim sıpineçli
evet canım belediyeye göre değişiyo, en ucuzu neresi acaba, oraya mı gitsek
sormaa yaa, gündüz nikahta bi soyuyolar, gece bi soyuyolar
nedir bizim bu çektiğimiz
ya ben de istiyorum salona gelsin canım ya, artık ne kadarsa vericez heralde napakGel beraber yiyelim Gasocumm
En ucuz belediyeyi bulak o zaman
Kociş salona gelsin istiyodu ama çokta isterlerse gerek yok valla
Kaderrrrr
olsun olsuuunn, hepiciğini hallederiz Allah ın izniyle :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?