2012' de yazın evlenecekler

Samsung 102 Ekran LED TV yi 1700TLye aldi nisanlim.

Bu 106 Ekran.

LG de cok iyi bir marka benim bildigim.

LED TV mi LCD mi bilimyorum ama

bu firsati kacirmayin derim ben.

Allahım çok güzelsiniz yaa Allah ayırmasın ömrünüzün sonuna kadar bir yastıkda kocayınız canım benim süper güzel bir tanışma olmuşşş
Allah nazarlardan sakınsın korusun sizi canım

hihi ben de giderken benim dediğim olcak demiştim onun dediği oldu
bende çok seviyorum yüzüklerimizi

Kisacasi o benim mucizem.

zevklee ve keyifleee okudumm hikayeniziii, okurken yüzümde tebessümler oluştu canım valllaamutluluğunuz,huzurunuzzz,aşkınızz,SAYGINIZ,sevqiniz,ağzınızın tadııı hiiiç bozulmasın.Rabbim nazarlardan, kötülüklerden, geçimsizliklerden korusun sizi ve aşkınızı.

Son düzenleme:
canım güzele benziyor ama görüntü ve özellikleri görmeden bişi diyemeyeceğim:26:

biraz onun gönlü biraz senin gönlün olsun
aynen öyle

iyiyimm canım,güsel bi gün geçiriorum fakat ilişkim yolunda deil, bildiğin gibi yani bi gelişme yok.
hadi yaa, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda canım:26:

Allahım çok güzelsiniz yaa Allah ayırmasın ömrünüzün sonuna kadar bir yastıkda kocayınız canım benim süper güzel bir tanışma olmuşşş
Allah nazarlardan sakınsın korusun sizi canım

Amin canim amin insaAllah Geceleri hep dua edermis benimle karsilasmasi icin bi türlü hayatina girmem icin. Eskiden facebook mu vardi ki uzaklardan bir birini insanlar bulsunlar :) O yüzden bazen 'benim kabul olan duamsin' diyor. Yirim ben onu yirim yirim yirim

Sagol canim benim okuyan gözlerine saglik, cok cok tesekkür ederim :) Amiin amin canim bu güzel dualarin hepimiz icin gecerli

Kızlar çok tşk ederimmm yorumlarınız için bi tane mağazaya gidip bakacağım şimdi LG satan yerlere görüntü kalitesi nasıl diye :)

bir söz vardı

ben dudaklarından dökülen duan olsam amin desen o an kabul kabul olsam die.. onu hatırlattı bana bir yastıkta kocayın inş. :)

Yolcucummm tv niz beyazmıı ?

Yok canim siyah bizim ki. Hatta nette gördüm biri paylasmisti cok sasirdim beyaz da var mi diye :) Bizim gittigimiz yerlerde beyazini hic görmedim. Cok sIk bence görseydim onu aldirirdim

pink_love güzel bir sözmüs gercekten :) amin hepicigimiz bir yastikta kocayalim insaAllah :)

Son düzenleme:

amin inş. Rabbim herkeze yüreğindeki güzellikleri yaşatsın inş...

Yok canim siyah bizim ki. Hatta nette gördüm biri paylasmisti cok sasirdim beyaz da var mi diye :) Bizim gittigimiz yerlerde beyazini hic görmedim. Cok sIk bence görseydim onu aldirirdim

ben paylaşmıştım samsung beyaz onu görmüşsündür belki..ya bizim bu bu işlerle ilgilenen bi tanıdığımız samsung önerdi bana 106 ekran beyaz led al dedi ama 7 bine falan fiyatı dediisiz çok uyguna almışsınız kampanya falanmı vardı:26:yoksa onun dediği başka bişimi acaba ya:26:

Evet ya senin paylastigin olabilir. Yok canim biz kampanyadan almadik normal fiyatina aldik. Bilmiyorum ki gercekten acaba beyaz oldugu icin mi 7bin TL dedi? :44:

Zeynep ya duvarinda ki videyou izledim gelin ve damadi bayildim bayildim Nisanlima izletmem lazim. Kesin 'bu ne len bizim dügün de horon tepilecek ben anlamam' der Müthis bi fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…