kızlar merhaba
kusura bakmayın konunuzun içine dalmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var
Tv alacağız metro markette bi tane kampanyalı çıkmış ama fikir almak istiyorum ne ben ne de nişanlım Tvden anlamıyoruzz
resmi ve özellikleri bu bakarsanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü alıcaksam bi an önce karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 294153
Rosa canim bu aksam iyi haberler alirsam daha iyi olucam insaAllah sagol canim. Annemin icin güzel dualarinada amin diyorum canim cok sagol.
Zeynep canim kisaca hikayemizi analatayim :)
Uzaktan akrabayiz biz: onun dedesi benim dedemin üvey kardesi. Cok kücükken gider gelirdik yazlari hep. En son o 13 ben 10 yasindayken görüsmüsüz. Ki ben onu hic bir sekilde hatirlamiyorum ama o beni cok feci hatirliyormus(ona daha sonra gelecegim). 2008 senesinde facebookta akrabalarimi bulmustum. Onuda görünüs olarak degil isim olarak hatirladim ve ortak arkadaslarimizdan tanidim 'aaa bu babamin didisinin didisi' diyerek ekledim. Askerdeydi o zamanlar. Cok fazla sohbetimiz de olmuyordu. Askerden geldikten sonra uzun uzun sohbetimiz oldu. Ki ben o zamanlar 'abi' diye hitap ediyorum ona Sonra bir gün geldi o bana acildi ciddi seyler düsündügünü ve beni kücüklügünden beri hic unutmadigini filan anlatti. Ben tabi 'hadi canim inanmam' dedim, ve gercekten inanmiyordum da. Heralde simdi gördü hoslandi bu yüzden öyle diyor diye düsünüyordum. Ve uzaktan akraba oldugumuz icin onunla görüsmeme karari almistim. Sonra yaz geldi türkiyeye gittik oda ordaydi. Sanirim ilk 'canli' görüste asik oldum uzaktan akrabaymis suymus busymus hic umurumda degildi ve sadece kalbimin sesini dinledim. Daha sonra onun 15 senelik cocukluk arkadasiyla konusma sansim oldu. Lise yillarinda cebinde senin bi fotografin vardi hep ona bakar bakar dururdu seni anlatirdi dedi. Sonra facebookta sen onu ekleyince cok sevinmisti ama sen ona abi diye hitap ediyodun sana bi türlü acilamiyodu korkuyodu. (Bana acildiktan sonra korktugu basina geldi garibim cok kötü zamanlar yasamis bayagi bir kilo vermis ) Hatta dogum günün de sen ona 'dogum günün kutlu olsun abi' diye yazinca cocuk mahf olmustu, bende onu biraz cesaretlendirdim demisti. Sonunda ikinizde dogru yolu buldunuz imkansizi gerceklestirdiniz sizinkisi gercekten bi ask hikayesi filan diye anlatti. Yani ben 'beni simdi görüp hoslanmistir cocukluk aski degilimdir' diye düsünürken cok cok yanilmisim O bahsi gecen resmide 10 yasinda en son oraya gittikten sonra onun kiz kuzenine mektup olarak göndermisim. Nisanlimda bu fotografi gizlice calmis. Üzerimde ne var saclarim nasil nerde cekilmis fotograf hepsini anlatmisti Öyle böyle derken bu günlere geldik. Akraba evliliklerine ben cok karsiydim ama büyük konusmamak gerekiyor. Simdi iyi ki o beni sevmis iyi ki beni beklemis iyi ki bana acilmis diyorum ve onunla olan 'iyi ki'lerim uzaaar gider :) Onu cok seviyorum ve o benim basima gelen en güzel sey bunu biliyorum. Kisacasi o benim mucizem.
Ben o kadar utangac bi insana dönüsmüsüm ki son yillarda yüzükleri almaya giderken bile 'askim sen sec hayatim sen bak' diye diye nisanlima sectirdim bende yüzükleriAblam bana cok kizmisti azicik acik gözlü olsana diye :) Ama bende yüzüklerimizi cok seviyorum
Kisacasi o benim mucizem.
canım güzele benziyor ama görüntü ve özellikleri görmeden bişi diyemeyeceğim:26:kızlar merhaba
kusura bakmayın konunuzun içine dalmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var
Tv alacağız metro markette bi tane kampanyalı çıkmış ama fikir almak istiyorum ne ben ne de nişanlım Tvden anlamıyoruzz
resmi ve özellikleri bu bakarsanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü alıcaksam bi an önce karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 294153
aynen öylebiraz onun gönlü biraz senin gönlün olsun
hadi yaa, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda canım:26:iyiyimm canım,güsel bi gün geçiriorum fakat ilişkim yolunda deil, bildiğin gibi yani bi gelişme yok.
Allahım çok güzelsiniz yaa Allah ayırmasın ömrünüzün sonuna kadar bir yastıkda kocayınız canım benim süper güzel bir tanışma olmuşşş
Allah nazarlardan sakınsın korusun sizi canım
zevklee ve keyifleee okudumm hikayeniziii, okurken yüzümde tebessümler oluştu canım valllaamutluluğunuz,huzurunuzzz,aşkınızz,SAYGINIZ,sevqiniz,ağzınızın tadııı hiiiç bozulmasın.Rabbim nazarlardan, kötülüklerden, geçimsizliklerden korusun sizi ve aşkınızı.
Amin canim amin insaAllahGeceleri hep dua edermis benimle karsilasmasi icin bi türlü hayatina girmem icin. Eskiden facebook mu vardi ki uzaklardan bir birini insanlar bulsunlar :) O yüzden bazen 'benim kabul olan duamsin' diyor. Yirim ben onu yirim yirim yirim
Kızlar çok tşk ederimmm yorumlarınız için bi tane mağazaya gidip bakacağım şimdi LG satan yerlere görüntü kalitesi nasıl diye :)
Kızlar ben kaçıyorum, yarın görüşürüz, esen kalın
Amin canim amin insaAllahGeceleri hep dua edermis benimle karsilasmasi icin bi türlü hayatina girmem icin. Eskiden facebook mu vardi ki uzaklardan bir birini insanlar bulsunlar :) O yüzden bazen 'benim kabul olan duamsin' diyor. Yirim ben onu yirim yirim yirim
yakınında Teknosa varsa oradan git bak orada var canım
Yolcucummm tv niz beyazmıı ?
Yok canim siyah bizim ki. Hatta nette gördüm biri paylasmisti cok sasirdim beyaz da var mi diye :) Bizim gittigimiz yerlerde beyazini hic görmedim. Cok sIk bence görseydim onu aldirirdim
pink_love güzel bir sözmüs gercekten :) amin hepicigimiz bir yastikta kocayalim insaAllah :)
Yok canim siyah bizim ki. Hatta nette gördüm biri paylasmisti cok sasirdim beyaz da var mi diye :) Bizim gittigimiz yerlerde beyazini hic görmedim. Cok sIk bence görseydim onu aldirirdim
ben paylaşmıştım samsung beyaz onu görmüşsündür belki..ya bizim bu bu işlerle ilgilenen bi tanıdığımız samsung önerdi bana 106 ekran beyaz led al dedi ama 7 bine falan fiyatı dediisiz çok uyguna almışsınız kampanya falanmı vardı:26:yoksa onun dediği başka bişimi acaba ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?