ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesinInsaAllah canlarim insaAllah. Bu aksami sabirsizlikla bekliyorum kaynimdan yeni bi haber var mi diye. Özel hastaneye gidecektiler. Hayirlisi insaAllah. Gasoline zeynep türkiyeye gelecegim icin cok seviniyorum. Son geldigimde cok yogun ve stresli gecmisti hersey. Nisanlimin ve benim üzerimde büyük bi baski vardi. Bu sefer o kadar yogun olmayacak kis zamani tatil niyetinde olacak insaAllah :)
Dün bana destek oldugunuz icin tesekkür ederim canlar. Gercekten büyük bir sok atlattim diyebilirim.
bana da öyle geldi elifcimKızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana
anladım canım, sen bilirsin tabi :114:cnm evet çok iyi fikir ama o fotocuyu beğendim ben stüdyo fotoları güzel diye istemiştim nişanlımda beğeniyormuş kuaförde hadi oralardan olsun dedik hem siz oaraları biliyorsunuz ben sefaköy ü hiç bilmiyorum sanırım bilende yoktur topikte kimse bana akıl veremez hem sen ordasın maşallah bilmediğin bişey yok ondan cnm benim..
ayrıntılı bilgi için çok teşekkürler harikasın yaa
Lavantacım bnde mahmutpaşadan beğenmiştim daha uygundu muhtemelen yine oraya gideceğim orda pazarlık payıda oluyo daha bornoz takımı flan almadım 700 ona verene kadar bornozumuda çıkartırım diyorum.
Banada çok fazla geldi bide sizin fikrinizi alayım dedim tatlım baktım beğendiğim model bulamadım bnde uygun biyer bulur diktiririm bunu.
Canım pardon ya sölemiştin ama unutmuşum bu ara kafam çok dolu malum herkes gibi :44:
cnm 2,cini ben daha bi beğendim üstteki çok sade diğeride sade ama biraz daha hoş geldi gözüme ki ben aslında sadeliği severim kendi yatakörtümüde çok ağır bişey almadım nette foto bakayım benzer varsa paylaşırım
Amin canim insaAllah. Bunlari duymaya cok ihtiyacim vardi. Cok sagol.
Yatak ötürlerini cok begendim. Ikincisi daha hos geldi bana. SIk ama abartili degil. Göze cok güzel geliyor. Keske benimkide öyle olsaydi. Yatagimiza gelinlik diktiriyoruz sanki. Ben abartiyi sevmedigim icin yatak örtümüzün öyle satafatli bisey olmasindan rahatsizim ama olsun napalim yeter ki herkesin gönlü hos olsun.
ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesin
oh ne güzel, memleketinde kısa bir tatil yapmış olacaksın :114:
birşey olmaz canım herşey sade olcak diye bişi yok azıcık gelin olduğumuz belli olsun arada bir iki şatafat iyidir :)
http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4932_hg.jpg
Bizim yatak örtümüz yatak odasina uysun diye siyah beyaz olacak.
Bu fotografta ki gibi beyaz halini hayal edin kizlar.
Fir firlarin kenarlari siyah renkte dikilims olacak.
Ve yatagin üzerinde üc tane yuvarlak yine firfirli desen olacak.
Dikisleride siyah olacak.
Anlatabildim mi bilmiyorum.
Nette de benim kinin fotografini bulamadim.
Bana göre cok fazla abartili bisey.
ooyy bana göre de öyleymiş canım yaa, olsun ama güle güle kullan sen, anneciğin istemiiştir kesin böyle olsun diye, onun da gönlü olsun :112:http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4932_hg.jpg
Bizim yatak örtümüz yatak odasina uysun diye siyah beyaz olacak.
Bu fotografta ki gibi beyaz halini hayal edin kizlar.
Fir firlarin kenarlari siyah renkte dikilims olacak.
Ve yatagin üzerinde üc tane yuvarlak yine firfirli desen olacak.
Dikisleride siyah olacak.
Anlatabildim mi bilmiyorum.
Nette de benim kinin fotografini bulamadim.
Bana göre cok fazla abartili bisey.
ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesin
oh ne güzel, memleketinde kısa bir tatil yapmış olacaksın :114:
bana da öyle geldi elifcim
anladım canım, sen bilirsin tabi :114:
rica ederim canım benim ne demek yaa
cnm bilsemde yerini tarif etsem keşke çok karışık nişan kıyafetimi bile onun yakınından biyerden aldım..vakit yok diye acele ettirdiler gezemedim bileama olsun mutluyum huzurluyum.
Bunlar benim beğendiğim arsima yatak örtüleri 2 sinden birini alıcam 250 civarı fiyatı
Eki Görüntüle 294068
Eki Görüntüle 294069
ayyy ben bunlarada bayıldımm çok şık ve zariff veeee sadeeeee
daha bakamadım siteye biraz işim yoğun bakıcam hemen
Zeynep canim sanirim ben degilde yatagim prenses gibi olacakAy bilmiyorum ben bizim türk insanini hep cok merakli tanidim, ilk önce yatak odasina girerseler hic sasirmam
Gasoline canim ablam ve kaynanam öyle istediler. Annem bizimle gelememisti türkiyeye onun yerine büyük ablam gelmisti :) Bende onlari kirmak istemedim hersey benim istedigim gibi olmustu ama bu konuda biraz zeynepcigin dedigi gibi 'gelin oldugun belli olsun' diye dediler bende hadi bakalim olsun dedim :)
Canım benim hep katı kurallarım vardır ben kimsenin yatak odasına girmem kimse de benim yatak odama girmesin bilen bilir o yüzden meraklılar merakı ile kalıcaklar
gerçi ben antalya da oturucam o yüzden fazla gelen giden olmaz aileler dışında
hepiciğinizee selammm olsunnnn..
Kaba bir tabirle o zaman sen yirttin canim :) Ben yurt disinda büyüdügmü icin bu ceyiz görme ev görme olayi yabanci geliyor bana ama napalim bizim orada öylemis. Inanirmisin yatak odasinda gardorobu acip ne kadar giyisisi var gelinin diye bakanlar gördümBazi insanlarin meraklari cok asiriymis demek ki.
Aleyküm selam rosa hos geldin nasilsin?
Yuhaaaaa baya bi aşırılarmış vallaa şok oldum bizde o kadar meraklı kimse yok nişanlım tarafından da olacağını sanmam yani..
ama cidden şok oldum gardorob açmak wuuuuuuuuuuuu
Ceylizlik alis verisi icin türkiyeye gittigimizde birisinin ceyizini gösterelim sana dediler sana da fikir olur diye tamam dedim videoya cekmisler gardorobu aciyolar portmantoyu aciyolar bi ayakkabilari saymadiklari kaldiyidi'yuh yani' diyebilirim dimi :)
DeryaW canim sende hos geldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?