2012' de yazın evlenecekler

ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesin

oh ne güzel, memleketinde kısa bir tatil yapmış olacaksın :114:

Kızlar bellonadan şu yatak örtüsünü çok beğendim ama 700 TL biraz pahalı geldi sanki bana
bana da öyle geldi elifcim

anladım canım, sen bilirsin tabi :114:

rica ederim canım benim ne demek yaa

cnm bilsemde yerini tarif etsem keşke çok karışık nişan kıyafetimi bile onun yakınından biyerden aldım..vakit yok diye acele ettirdiler gezemedim bile ama olsun mutluyum huzurluyum.

1.olan boncuk işlemeli burada fazla belli olmuyor
2. olansa puk işlemeli bunların ikiside el işlemesidir..
markafonide çıkıyor ben oradan alıcam çıkınca

birşey olmaz canım herşey sade olcak diye bişi yok azıcık gelin olduğumuz belli olsun arada bir iki şatafat iyidir :)

http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4932_hg.jpg

Bizim yatak örtümüz yatak odasina uysun diye siyah beyaz olacak.

Bu fotografta ki gibi beyaz halini hayal edin kizlar.

Fir firlarin kenarlari siyah renkte dikilims olacak.

Ve yatagin üzerinde üc tane yuvarlak yine firfirli desen olacak.

Dikisleride siyah olacak.

Anlatabildim mi bilmiyorum.

Nette de benim kinin fotografini bulamadim.

Bana göre cok fazla abartili bisey.

ne demek şekercim, Allah dermansız dert vermesin

oh ne güzel, memleketinde kısa bir tatil yapmış olacaksın :114:

Amin camin insaAllah. Evet canim ya yegenlerimi de görmüs olucam cok seviniyorum. :)

birşey olmaz canım herşey sade olcak diye bişi yok azıcık gelin olduğumuz belli olsun arada bir iki şatafat iyidir :)

Sende haklisin canim. Evminde herkes aslinda cok sade :) Yatak örtümüz farkli olsun madem :)

pamuk prenses gibi olcaksın yani :) aslında çok şeker duruyor bence aman gelen geçen yatak odana girmiycek diyorum ya bazı şeyler de azıcık abartı iyidir :)

ooyy bana göre de öyleymiş canım yaa, olsun ama güle güle kullan sen, anneciğin istemiiştir kesin böyle olsun diye, onun da gönlü olsun :112:

cnm bilsemde yerini tarif etsem keşke çok karışık nişan kıyafetimi bile onun yakınından biyerden aldım..vakit yok diye acele ettirdiler gezemedim bile ama olsun mutluyum huzurluyum.

heheh dimi şekerimm

Lavantacım ben mahmutpaşayı çok gezdim biliyorum orda çeyizciler hanı var orda ne ararsan hem uyguna hemde kaliteli şeyler bulabiliyorsun aklınzda olsun yakın bi zamanda gitmeyi düşünüyorum bende

Zeynep canim sanirim ben degilde yatagim prenses gibi olacak Ay bilmiyorum ben bizim türk insanini hep cok merakli tanidim, ilk önce yatak odasina girerseler hic sasirmam

Gasoline canim ablam ve kaynanam öyle istediler. Annem bizimle gelememisti türkiyeye onun yerine büyük ablam gelmisti :) Bende onlari kirmak istemedim hersey benim istedigim gibi olmustu ama bu konuda biraz zeynepcigin dedigi gibi 'gelin oldugun belli olsun' diye dediler bende hadi bakalim olsun dedim :)

Canım benim hep katı kurallarım vardır ben kimsenin yatak odasına girmem kimse de benim yatak odama girmesin bilen bilir o yüzden meraklılar merakı ile kalıcaklar
gerçi ben antalya da oturucam o yüzden fazla gelen giden olmaz aileler dışında

Kaba bir tabirle o zaman sen yirttin canim :) Ben yurt disinda büyüdügmü icin bu ceyiz görme ev görme olayi yabanci geliyor bana ama napalim bizim orada öylemis. Inanirmisin yatak odasinda gardorobu acip ne kadar giyisisi var gelinin diye bakanlar gördüm Bazi insanlarin meraklari cok asiriymis demek ki.

Aleyküm selam rosa hos geldin nasilsin?

Son düzenleme:

Yuhaaaaa baya bi aşırılarmış vallaa şok oldum bizde o kadar meraklı kimse yok nişanlım tarafından da olacağını sanmam yani..
ama cidden şok oldum gardorob açmak wuuuuuuuuuuuu

selammm kızlarrrr, yaa yine geçmişi okuyamadan daldım ama fazla vaktim yok, 5 buçukta çıkacağım da:26:
nasılsınız bakalım, melankolik hava devam ediyor mu bakalım?

Yuhaaaaa baya bi aşırılarmış vallaa şok oldum bizde o kadar meraklı kimse yok nişanlım tarafından da olacağını sanmam yani..
ama cidden şok oldum gardorob açmak wuuuuuuuuuuuu

Ceylizlik alis verisi icin türkiyeye gittigimizde birisinin ceyizini gösterelim sana dediler sana da fikir olur diye tamam dedim videoya cekmisler gardorobu aciyolar portmantoyu aciyolar bi ayakkabilari saymadiklari kaldiyidi 'yuh yani' diyebilirim dimi :)

DeryaW canim sende hos geldin :)

Son düzenleme:

ahahaaa inanamıyorum şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…