2012' de yazın evlenecekler

Kızlar ben kaçıyorum, yarın görüşürüz, esen kalın

Zeynep ya duvarinda ki videyou izledim gelin ve damadi bayildim bayildim Nisanlima izletmem lazim. Kesin 'bu ne len bizim dügün de horon tepilecek ben anlamam' der Müthis bi fikir :)

hhahaaa bana da nişanlım yollamış çok eğlenceli : biz nişanda salsa yapmıştık düğün de değişik bişi yapmamıza gerek yok çıkışımız zaten değişik olacak

hhahaaa bana da nişanlım yollamış çok eğlenceli : biz nişanda salsa yapmıştık düğün de değişik bişi yapmamıza gerek yok çıkışımız zaten değişik olacak

Nasil olacaaak :44:

Konuyla pek ilgili mi bilmiyorum ama kizlar ben kina gecemde kina yakilmadan önce aileme veda mektubu veda siiri gibi bisey yazip onu okumayi düsünüyorum. Ne dersiniz?

Kina gecem ailemle gecirdigim son gecem olacak. Malum uzaklarada gidecegim.

Ömrümce söyleyemediklerimi o gün söyleyebilirim diye hayal ediyorum ama emin degilim :)

içinden geliyorsa yap ama daha çok üzülmezlermi böyle birşeye
ben son bir ay sanırım annemle uyuycam ,gerçi ara ara şimdide uyuyorum :))

Süperöişş canım ya Allah hiç ayırmasın sizi

içinden geliyorsa yap ama daha çok üzülmezlermi böyle birşeye
ben son bir ay sanırım annemle uyuycam ,gerçi ara ara şimdide uyuyorum :))

Iste bende bu yüzden kararsizim. Cok duygusal oldugum icin okumaya baslayinca salya sümük aglayip herseyi berabatta edebilirim :)

Hehe bende tam bir ana kuzusuyum

Ben zaten çok duygusalım ogece hiç susmam bide böle bişey yapsam kesin hastanelik olurum heralde
Annem normalde bile kına gecelerine gittimizde ağlıyo kıyamam btanemmm o benimmmm nasıl ayrılcam bilmiyorummmm ana gibi yar olmaz

aa benimde düğüne 6 ay var hiç getirmiyorum aklıma böyle şeylerr

üzülme üzülmee alışırsın inş..

merhaba kızlar bende temmuzda evleneceğim kısmetse istanbul da düğün olacak ama ben orda oturmuyorum (Okmeydanında,Mecidiyeköy,Çağlayan) bildiğiniz güzel ve uygun düğün mekanları var mı nişanlım orda oturuyor da şimdiden teşekkürler...

ben burdayım yavrum :) kuzey ve guneye bakıyorum ayrıca..ha bıde balayı ıcın otel bakıyorum..sanırım balayı ıcın marmarısı dusunen kımse yok hıc denk gelmedım
ooo naber şekercim?
ben de muhteşem yüzyıla bakıyodum bi yandan
balayı için henüz bilmiyorum canım ben ya nereye gideceğimizi, dur ben de bakiyim accuk

ooo naber şekercim?
ben de muhteşem yüzyıla bakıyodum bi yandan
balayı için henüz bilmiyorum canım ben ya nereye gideceğimizi, dur ben de bakiyim accuk

bak canım bak valla azım burnum dıcez gelcek dugun kalıcaz sonra ortada ben grand yazıcı marmarıs palace a bakıyorum ama fıyat soram ıyı olucak..olmadı yarın bı arayıp fıyat sorayım burayada yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…