- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
merhaba kızlar bende temmuzda evleneceğim kısmetse istanbul da düğün olacak ama ben orda oturmuyorum (Okmeydanında,Mecidiyeköy,Çağlayan) bildiğiniz güzel ve uygun düğün mekanları var mı nişanlım orda oturuyor da şimdiden teşekkürler...
bak canım bak valla azım burnum dıcez gelcek dugun kalıcaz sonra ortada ben grand yazıcı marmarıs palace a bakıyorum ama fıyat soram ıyı olucak..olmadı yarın bı arayıp fıyat sorayım burayada yazarım..
çok şirinmiş canım
burda bi çok ev topiğinde gördüm gayet güsel duruyolardı al canım hevesin kalmasınbenımde hosuma gıttı yaaaa alayımmı kı acaba ??? cok karrasız kaldım..
selamlaaaar kızlaaaaaaaar...
hadi hayırlı olsuun, güle güle kullan canım çok şekerlerHayırlı olsuun alım gıttııııı valla :)
Annem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa
Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi
SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attıEtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurkendiLimii ısıriim nazar edicem şimdi
güle güle kullan yosuncum...
hoşgeldin gasocum...
gelmemiş anahtarlıklar yaaa
oyyy canım maşşallah iki sevindirici şey birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?