2012' de yazın evlenecekler

aydın düğün salonu 2750 canım
akvaryum düğün salonu var 4000
başkada bilmiyorum:26:

selaaam canım evet balayını unutmamak lazım erken rezervasyon var 20temmuz ramazan başlıyor zaten benim düğünüm de 24 haziran da ama 7temmuzda kpss sınavım var... balayı 9unda başlar herhalde offffff başlarsa tabi

kızlar ben netten bısıyler buldum..alsammı cok karrasız kaldım fıyatlarınıda yazayım dısardakı fıyatlar nasıl bılmıyorum ama paylasayım nedersınız alsammı? netten almakta nekadar antıklı bılemedım ama

Annem seslendi içerden bana herşey yakışırı izliyomuş
Bak bakalım bu adam kime benziyo diyo
Benim koca kafalıya benziyo dedim gülüyo
Cidden de kocişe benziyo yaaa

Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi

SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attı EtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurken diLimii ısıriim nazar edicem şimdi

oyyy canım maşşallah iki sevindirici şey birden

güle güle kullan yosuncum...

hoşgeldin gasocum...

gelmemiş anahtarlıklar yaaa

evet canım, benimki hala kargoda, araca yüklenmiş buradaki şubeye gelmek üzere, yarın öğleden sonra gelmesini umudediyorum, biliyosun bi eksiğimiz o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…