selammm kızlarrrr, yaa yine geçmişi okuyamadan daldım ama fazla vaktim yok, 5 buçukta çıkacağım da:26:
nasılsınız bakalım, melankolik hava devam ediyor mu bakalım?
Hehe yaa zeynepcigim 'yurdum insani'
şu an satışta değiller ay içinde çıkıyor daha başka modelleri de var ben sana haber veririm çıkınca
neler göürcez dahaaa hahahaaa
Hoşbuldum canım, keyifler nasıl?DeryaW canim sende hos geldin :)
Hoşbuldummm, selammmSelam hoşgeldinn deryaaa
Cok merak ediyorum gercekten türkiye de ki hayati :) Istesemde istemesemde burada ki kültürle de büyüdüm ben. O yüzden bazi seyler cok garibime gidiyor türkiyede. Ama alisacagim insaAllah :)
DeryaW sagol canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilisin?
Zeynep canim ben sirf sari atlin pek sevmiyorum ama yinede gayet hos
Ve türkiyede evet zorluk cekicem sanirim ama nisanliminda destegiyle insaAllah en gec bir sene sonra adapte olurum orada ki hayata :)
walla kesinlikle çok güzel, önemli olan senin ve nişanlının zevklerinin uyması.. mesela bizim zevklerimiz hiç uymadı bu konuda... benim beğendiklerimi o beğenmedi, onunkileri ben... en sonunda çok da beğenmeden sırf aşkım beğendi die bi yüzük aldım işteya ben bir de alyansımı paylaşmak istiyorumm sizce nasıl tamamen nişanlımın zevki..
Eki Görüntüle 294136
Aleyküm selam rosa hos geldin nasilsin?
hoşbuldum canım merhabaMerhabaa selamm rosa
hoş geldinnnn
selammm kızlarrrr, yaa yine geçmişi okuyamadan daldım ama fazla vaktim yok, 5 buçukta çıkacağım da:26:
nasılsınız bakalım, melankolik hava devam ediyor mu bakalım?
walla kesinlikle çok güzel, önemli olan senin ve nişanlının zevklerinin uyması.. mesela bizim zevklerimiz hiç uymadı bu konuda... benim beğendiklerimi o beğenmedi, onunkileri ben... en sonunda çok da beğenmeden sırf aşkım beğendi die bi yüzük aldım işte
ben de iyiyim canım, bugün keyifliyim maşallah, ama eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum artıkDeryaW sagol canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilisin?
Zeynep canim ben sirf sari atlin pek sevmiyorum ama yinede gayet hos
Ve türkiyede evet zorluk cekicem sanirim ama nisanliminda destegiyle insaAllah en gec bir sene sonra adapte olurum orada ki hayata :)
hoşbuldum rosaaamm, nasılsın, keyfin nasıl, aranız düzeldi mi?selam deryam hoşqeldin..
ben de seviyorum yüzüğümü, çok kullanışlı, ama benim aklım hala aşkımın beğenmediği ama benim bayıldığım modellerde... o yüzden belki de hala tereddütüm var..Ben de ilk başta pek istediğim değildi ama nişanlım çok beğendi bende tamam dedim ama şimdi iyiki tamam demişim çok seviyorum yüzüğümü :)
kızlar merhaba
kusura bakmayın konunuzun içine dalmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var
Tv alacağız metro markette bi tane kampanyalı çıkmış ama fikir almak istiyorum ne ben ne de nişanlım Tvden anlamıyoruzz
resmi ve özellikleri bu bakarsanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü alıcaksam bi an önce karar vermem gerekiyor
Eki Görüntüle 294153
ben de iyiyim canım, bugün keyifliyim maşallah, ama eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum artık
hoşbuldum rosaaamm, nasılsın, keyfin nasıl, aranız düzeldi mi?
ben de seviyorum yüzüğümü, çok kullanışlı, ama benim aklım hala aşkımın beğenmediği ama benim bayıldığım modellerde... o yüzden belki de hala tereddütüm var..
amaaann olsun, bitane de ondan alırım, değişik değişik takarım, di mi ayolll
hoşbuldum rosaaamm, nasılsın, keyfin nasıl, aranız düzeldi mi?
Ben de ilk başta pek istediğim değildi ama nişanlım çok beğendi bende tamam dedim ama şimdi iyiki tamam demişim çok seviyorum yüzüğümü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?