2012' de yazın evlenecekler

DeryaW sagol canim iyi diyelim iyi olsun sen nasilisin?

Zeynep canim ben sirf sari atlin pek sevmiyorum ama yinede gayet hos

Ve türkiyede evet zorluk cekicem sanirim ama nisanliminda destegiyle insaAllah en gec bir sene sonra adapte olurum orada ki hayata :)

Almanyadan türkiye ye nasıl tanıştınız siz :)

ya ben bir de alyansımı paylaşmak istiyorumm sizce nasıl tamamen nişanlımın zevki..
Eki Görüntüle 294136
walla kesinlikle çok güzel, önemli olan senin ve nişanlının zevklerinin uyması.. mesela bizim zevklerimiz hiç uymadı bu konuda... benim beğendiklerimi o beğenmedi, onunkileri ben... en sonunda çok da beğenmeden sırf aşkım beğendi die bi yüzük aldım işte

Aleyküm selam rosa hos geldin nasilsin?

hoşgördüm canım..evett iyiyim saol sende iyisindimi..anneciğinee geçmişler olsun acil şifalar.

Merhabaa selamm rosa
hoş geldinnnn
hoşbuldum canım merhaba
selammm kızlarrrr, yaa yine geçmişi okuyamadan daldım ama fazla vaktim yok, 5 buçukta çıkacağım da:26:
nasılsınız bakalım, melankolik hava devam ediyor mu bakalım?

selam deryam hoşqeldin..

Ben de ilk başta pek istediğim değildi ama nişanlım çok beğendi bende tamam dedim ama şimdi iyiki tamam demişim çok seviyorum yüzüğümü :)

ben de iyiyim canım, bugün keyifliyim maşallah, ama eve gidip duş alıp uzanmak istiyorum artık

selam deryam hoşqeldin..
hoşbuldum rosaaamm, nasılsın, keyfin nasıl, aranız düzeldi mi?

Ben de ilk başta pek istediğim değildi ama nişanlım çok beğendi bende tamam dedim ama şimdi iyiki tamam demişim çok seviyorum yüzüğümü :)
ben de seviyorum yüzüğümü, çok kullanışlı, ama benim aklım hala aşkımın beğenmediği ama benim bayıldığım modellerde... o yüzden belki de hala tereddütüm var..
amaaann olsun, bitane de ondan alırım, değişik değişik takarım, di mi ayolll

kızlar merhaba

kusura bakmayın konunuzun içine dalmak istemezdim ama gerçekten yardıma ihtiyacım var

Tv alacağız metro markette bi tane kampanyalı çıkmış ama fikir almak istiyorum ne ben ne de nişanlım Tvden anlamıyoruzz

resmi ve özellikleri bu bakarsanız gerçekten çok mutlu olurum çünkü alıcaksam bi an önce karar vermem gerekiyor

Eki Görüntüle 294153

biz hafta sonu bu tv ye baktık çok beğendik güzel bir tv.

biraz onun gönlü biraz senin gönlün olsun

Rosa canim bu aksam iyi haberler alirsam daha iyi olucam insaAllah sagol canim. Annemin icin güzel dualarinada amin diyorum canim cok sagol.

Zeynep canim kisaca hikayemizi analatayim :)

Uzaktan akrabayiz biz: onun dedesi benim dedemin üvey kardesi. Cok kücükken gider gelirdik yazlari hep. En son o 13 ben 10 yasindayken görüsmüsüz. Ki ben onu hic bir sekilde hatirlamiyorum ama o beni cok feci hatirliyormus (ona daha sonra gelecegim). 2008 senesinde facebookta akrabalarimi bulmustum. Onuda görünüs olarak degil isim olarak hatirladim ve ortak arkadaslarimizdan tanidim 'aaa bu babamin didisinin didisi' diyerek ekledim. Askerdeydi o zamanlar. Cok fazla sohbetimiz de olmuyordu. Askerden geldikten sonra uzun uzun sohbetimiz oldu. Ki ben o zamanlar 'abi' diye hitap ediyorum ona Sonra bir gün geldi o bana acildi ciddi seyler düsündügünü ve beni kücüklügünden beri hic unutmadigini filan anlatti. Ben tabi 'hadi canim inanmam' dedim, ve gercekten inanmiyordum da. Heralde simdi gördü hoslandi bu yüzden öyle diyor diye düsünüyordum. Ve uzaktan akraba oldugumuz icin onunla görüsmeme karari almistim. Sonra yaz geldi türkiyeye gittik oda ordaydi. Sanirim ilk 'canli' görüste asik oldum uzaktan akrabaymis suymus busymus hic umurumda degildi ve sadece kalbimin sesini dinledim. Daha sonra onun 15 senelik cocukluk arkadasiyla konusma sansim oldu. Lise yillarinda cebinde senin bi fotografin vardi hep ona bakar bakar dururdu seni anlatirdi dedi. Sonra facebookta sen onu ekleyince cok sevinmisti ama sen ona abi diye hitap ediyodun sana bi türlü acilamiyodu korkuyodu. (Bana acildiktan sonra korktugu basina geldi garibim cok kötü zamanlar yasamis bayagi bir kilo vermis ) Hatta dogum günün de sen ona 'dogum günün kutlu olsun abi' diye yazinca cocuk mahf olmustu, bende onu biraz cesaretlendirdim demisti. Sonunda ikinizde dogru yolu buldunuz imkansizi gerceklestirdiniz sizinkisi gercekten bi ask hikayesi filan diye anlatti. Yani ben 'beni simdi görüp hoslanmistir cocukluk aski degilimdir' diye düsünürken cok cok yanilmisim O bahsi gecen resmide 10 yasinda en son oraya gittikten sonra onun kiz kuzenine mektup olarak göndermisim. Nisanlimda bu fotografi gizlice calmis. Üzerimde ne var saclarim nasil nerde cekilmis fotograf hepsini anlatmisti Öyle böyle derken bu günlere geldik. Akraba evliliklerine ben cok karsiydim ama büyük konusmamak gerekiyor. Simdi iyi ki o beni sevmis iyi ki beni beklemis iyi ki bana acilmis diyorum ve onunla olan 'iyi ki'lerim uzaaar gider :) Onu cok seviyorum ve o benim basima gelen en güzel sey bunu biliyorum. Kisacasi o benim mucizem.

Ben o kadar utangac bi insana dönüsmüsüm ki son yillarda yüzükleri almaya giderken bile 'askim sen sec hayatim sen bak' diye diye nisanlima sectirdim bende yüzükleri Ablam bana cok kizmisti azicik acik gözlü olsana diye :) Ama bende yüzüklerimizi cok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…