evet canımm bnm
hadi hayırlısı lilacım inş.bırakır enişte sigarayı...
ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah
şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah
canım bakıyorum hemen muckAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm
Gasomm bi face msjına baksanaa...
lilamm inşallah kesinkes bırakır canım yaa
şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:
amin canıım amin ne mutlu size, yepyeni bir kavuşma yepyeni bir heyecan, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallaaahh
nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..
tabi canım kokusu vs kötü tabi de sağlığı hepsinden önemli, zararın neresinden dönse kardır, bırakır inşallah :112:inşş gasom yaa kendi sağLığı için uğraşıorum ya bizim evde kimse içmio şükür o da bırakırsa cok mutLu oLucam
ojjgeldin şeker :112:nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..
Canımm benim kocişde sürekLi çıkıo o programda yaa artık herkes aLıştı bugun senınkı var mıydı dıoLar GeneLde onLarın mağazasından aLıo kadınLar ayakkabıyı bende tv de görüorum kocişi
SeLam kızLarr...
Kociş sigarayı bıraksın diye ona şu meşhur tozdan sipariş vermiştim bugun geLdi benimki zaten ne zaman geLiceksın fLn dıodu gitmem için de bahane oLdu =) Tozdan aLdı agzına yuttu 5 dka snra bi sigara içim bakim nası oLuo dedı yarısını içemedi attıEtkiLi bişeymiş demek ki.. az önce konuştuk bugun hiç sigara içmedim aşkım paketi de arkadasıma verdım dedı tozdan yıyodu yine =) Allah'ım inşşş bırakır yaa bu sayede baya kafasındada bitirmiş gibiydi sigara oLayını..
Bu arada bana karşı da baya İlgiLiydi ağzından baL damLıodu konuşurkendiLimii ısıriim nazar edicem şimdi
Nasılsınız güzellerrr
En kısa zamanda bırakır inşallah canımmm
Hoşbuldum kızlar konumuz nedir
konu yok henüz kuzucummm
dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama
Eki Görüntüle 294350
üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamızahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum
hımmm hangi konuda dağıtalım da toparlayamayalım diyosun yaniii
bilemedim ki :26:
konu yok henüz kuzucummm
dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama
Eki Görüntüle 294350
üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamızahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?