2012' de yazın evlenecekler

ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah

ayy daha şafağımız 55 ama içimde bir heyecan sormayın...sanki ilk buluşmamız olacakmış gibi
Allahım sen bi daha ayırma bizi,tez vakitte kavuştur inşallaaaaah
şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:
amin canıım amin ne mutlu size, yepyeni bir kavuşma yepyeni bir heyecan, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallaaahh

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm

Gasomm bi face msjına baksanaa...
canım bakıyorum hemen muck

şaka maka seninki de eridi gitti kuzum yaa, bak çağlamın zaten bişeyi kalmadı :114:
amin canıım amin ne mutlu size, yepyeni bir kavuşma yepyeni bir heyecan, Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallaaahh

valla gitgide yaklaşıyor,Allah'ın izniyle...
amiiin canım yaaa,hepimizi inşallah

nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..

selam canım,iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

inşş gasom yaa kendi sağLığı için uğraşıorum ya bizim evde kimse içmio şükür o da bırakırsa cok mutLu oLucam
tabi canım kokusu vs kötü tabi de sağlığı hepsinden önemli, zararın neresinden dönse kardır, bırakır inşallah :112:

nasılsınız.keyifler tıkırında umarım..
ojjgeldin şeker :112:
iyi diyelim iyi olalım, senin keyfin ahvalin ne durumda?

En kısa zamanda bırakır inşallah canımmm

konu yok henüz kuzucummm

dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama

üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamız ahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum

Ayyyyyyy çok canımmm çektiii

hımmm hangi konuda dağıtalım da toparlayamayalım diyosun yaniii

bilemedim ki :26:

Aynen öle dıyorum kuzumm

Sedoşum öyle bi anlattın ki yaaa offff offff kederlendim bak yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…