konu yok henüz kuzucummm
dün bundan sipariş ettim çeyizim için,altı çok hoşuma gitti tam pijama
Eki Görüntüle 294350
üzerimde pijalarım,ayağımda terliklerim,elimde sıcak çikolatam,yanımda sevdiceğim,tvde sevdiğim dizi ve sıcacık yuvamızahh işte bunun hayali ile yaşıyoruuuuum
inşallah Allahım o günleri nasip edecek hepimizeeeeSedoşum öyle bi anlattın ki yaaa offff offff kederlendim bak yineee
sağol canım benim...ay ben de istiyorum sedoşum yaa, yani pijaman da çok güzel de o anlattığın var yaa, o paha biçilemez iştee...
(bu arada güle güle kullan kuşum gerçekten güzel, tam benlikmiş)
yavruuuuuuu hoşgeldiiinnnn
ee rosa çağla havin nerdeler??
nerdesiniz kııııııııı?
ben geldımmmmmmmmmmm selamlar kızlar aksm kayınvalıdemlerdeydık yenı geldıkkkkkkkk nasılsınız bakem
ben geldımmmmmmmmmmm selamlar kızlar aksm kayınvalıdemlerdeydık yenı geldıkkkkkkkk nasılsınız bakem
inşallah Allahım o günleri nasip edecek hepimizeeee
ojjjgeldiiiiiinnnnnnn yavyuuuuuuuben geldımmmmmmmmmmm selamlar kızlar aksm kayınvalıdemlerdeydık yenı geldıkkkkkkkk nasılsınız bakem
gönderiyim sana sedoşum yaaa, aşkol, sen gel yine tabi de bulamazsan da gönderirim vallainşallah Allahım o günleri nasip edecek hepimizeeee
sağol canım benim...
bende istiyorum o şeyden anlattığım herşeyden
annenin sana aldığı pijama altlarını çok beğenmiştim gasom yaaa...sizin pazara gelecem bulacam onlardaaaan
Hoşgeldin canım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
geldım balışkommmmmmmmmmmmmmm
gönderiyim sana sedoşum yaaa, aşkol, sen gel yine tabi de bulamazsan da gönderirim valla
pijama altları köpeğeen olsun kıızzz
ojjjgeldiiiiiinnnnnnn yavyuuuuuuu
gönderiyim sana sedoşum yaaa, aşkol, sen gel yine tabi de bulamazsan da gönderirim valla
pijama altları köpeğeen olsun kıızzz
yiriiiim yiriiiim tatlı dillerini gasom benim
oysho da bunların çok güzelleri var yaa, yazlıkları kışlıkları var, tek tek var, takım olarak var
var da accuk fiyatlı, indirim yakalamam lazım, yakaladığım an alıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?