yaaa o mağaza cıvıl cıvıl bayılıyorum çok tatlı içerdeki herşeeeeey
ayy nerden sıcak çikolata dedim yaaa.. canım istedi,içsem geç saat oldu eritemem offf
napıonussss canlar giğerlerrrr
Paşa bey ve görümcem geldiler o sebepten yoktum ortalardaa
kızlar çeyızinize jartyer aldnzmı ben annemle cıktmda utanıyrm soylemştm ama geclklerde flan utanmıyorum yanı
arkdslrla bı ara cıktmda alım dıyorum hangı renkle baslangıc yapsam
kızlar çeyızinize jartyer aldnzmı ben annemle cıktmda utanıyrm soylemştm ama geclklerde flan utanmıyorum yanı
napıonussss canlar giğerlerrrr
evet çok güseller paraları da güseeeldimi kııızzz, ben daha çok :92: bundan alıyorum ordan, çeyizim için düğüne yakın alırım pijama diyodum hep
e artık arada yine uğrar bakarım, uygun yakaladığım an atlarım üstlerine
ama anacum hepsi çok güzeller yaaaa
o zaman durum düzelmiştir umarım rosaaaamnapıonussss canlar ciğerlerrrr
hadi bu arada şunları da ekliyim kuzular :)
bu havlu komşudan hediye geldi, ponpişli ponpişli ilginç geldi, çok şeker :)
Eki Görüntüle 294364
bunlar annemin yeni öğrenmeye başladığı iğne oyası için yaptığı alıştırmalar aslında
ama madem yapıyorum pamuklu kumaşın kenarlarına yapayım da senin bebişine ağız mendili olsun dedi, yavrum benim ya
Eki Görüntüle 294365
bunlar da her zamanki gibi yine teyzoşumundan, yine elinde bir hediye paketiyle geldi..
tepsi örtüsüne bayıldım çok zarif, diğeri de mendilmiş, kız çeyizi mendilsiz olmazmış, çok cici 3lü mendil seti
Eki Görüntüle 294366 Eki Görüntüle 294367 Eki Görüntüle 294368
bunlar da salı günü eminönüne gitmiştim, kürkçühandan aldığım misafir el havlularım
çiçekliler 2,5tl, diğer 4lü olan da 3er tl idi.
Eki Görüntüle 294369 Eki Görüntüle 294370
Eki Görüntüle 294371 seviyorum ben banyoda sepete tek tek diziyosun böyle, gelen misafir için çok iyi oluyor
canım gecelıklerımde genelde sıyah bende sıyah sevıyorum yasiyaaaah bence perfect....
kızlaaar balım peteğimi gören var mı gündüz falan? nerde acaba,girmio nete ya da ben görmedim:26:
Ya bende annemLe fLn utanırım tek başıma aLıcam o tür şeyLerii =)) AsLında beraber aLma imkanımız oLsa ne güzeL oLur dimiii =)
Ayıptır söLemesi bnm kocişş bayıLıo böLe şeLeree sürekLi söLüo bana bi sürü aL evLendiğimizde her gece değişik görmek istiorum seni diooo
Gerçi ben şimdi biLe giyiyorum seviorumm yaniii
HoşgeLdinn rosaaamm...naptınız paşayLa düzeLdi mi?
bu havlu komşudan hediye geldi, ponpişli ponpişli ilginç geldi, çok şeker :)
Eki Görüntüle 294364
bunlar annemin yeni öğrenmeye başladığı iğne oyası için yaptığı alıştırmalar aslında
ama madem yapıyorum pamuklu kumaşın kenarlarına yapayım da senin bebişine ağız mendili olsun dedi, yavrum benim ya
Eki Görüntüle 294365
bunlar da her zamanki gibi yine teyzoşumundan, yine elinde bir hediye paketiyle geldi..
tepsi örtüsüne bayıldım çok zarif, diğeri de mendilmiş, kız çeyizi mendilsiz olmazmış, çok cici 3lü mendil seti
Eki Görüntüle 294366 Eki Görüntüle 294367 Eki Görüntüle 294368
bunlar da salı günü eminönüne gitmiştim, kürkçühandan aldığım misafir el havlularım
çiçekliler 2,5tl, diğer 4lü olan da 3er tl idi.
Eki Görüntüle 294369 Eki Görüntüle 294370
Eki Görüntüle 294371 seviyorum ben banyoda sepete tek tek diziyosun böyle, gelen misafir için çok iyi oluyor
......................
ben kırmızı veya siyahla yapıcaaammmkızlar çeyızinize jartyer aldnzmı ben annemle cıktmda utanıyrm soylemştm ama geclklerde flan utanmıyorum yanı
ayy sitesi ne kiiiAyy Gasomm sitesini bi açtımmm çok güseeL çamaşırLar varyaa istiiooorummm
Ben La Senza'dan aLdım bikaç bişey...Geçen sene aLdığım şeyLeri giyiyorum ve yepisyeni duruoo haLaa..FotoLarını buLursam koyiim
oy oy oyy hadi bakalımnapıonussss canlar ciğerlerrrr
canım bugün hiç görmedim, dün de gördüm mü hatırlayamadım ya :26:siyaaaah bence perfect....
kızlaaar balım peteğimi gören var mı gündüz falan? nerde acaba,girmio nete ya da ben görmedim:26:
Güle güLe kuLLan Gasom cok güzeLLer özeLLikLe teyzoşun hediyesine baYILdıııımmm
yavruşşşş cok cok begendım çokkkkkkkkk guzeller vallllaaa gulerek kullan hepsını
yavyulaaarrrOhhhh hepsi çok güzel canım güle güle kullann
hadi bu arada şunları da ekliyim kuzular :)........
sağol kuzuummama hepsi çok cici
hele o pembiş havluya ve tepsi örtüne bayıldıııııım...
annecininde ellerine sağlık canım,oyy kıyamam torununa ağız mendili yapıoo yaa...
şu el havluları aslında çok mantıklı herkes aynı havluya silmez elini ağzını ama sildikten sonra kenara bırakmaları lazım yine sepete koyarlarsa anlamı kalmaz
o zaman hersey yoluna gırdı demektir
HoşgeLdinn rosaaamm...naptınız paşayLa düzeLdi mi?
o zaman durum düzelmiştir umarım rosaaaamhoşgeldiiiiin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?