kızlaaaar bi kayboldum muhabbet tavan yapmış libidom yükseldi
benimkile bende muhakkak temas halinde olmalıyıs başka duramıyos elimi bıraksa koluma giriyo kolumdan çıksa sarılıyo her an alnımdan...öper
elimi bırakmak zorunda kaldığında hele sinirleri bozuluyo kuzumun...bi mahalle girdiğimde elini tutmuyom ne var çekiincek diye kapris yapıyo
ben deeeeÇok özledimmmmm
ben de özledim be kuzummözledim be gasooom...
böle nasıl tatlı uyuyor,bi de bizde kalınca bazen ondan erken kalkıorum onun uyuduğu odaya geliorum onu izliorum..aaaah poğaça yanaklı sevdiceğim benim.ne tarafına yatsa o tarafında kalkıo yaa nasıl bebiş gibibende bir deli yatarım evlenince aynı yatakta çekecek benden balım yaa
kızlar sizde aynı yatakta 2 kişi yatma sorunu var mı ben yatamıyorum yaa off napıcam bilmiorum...
annemle kuzenimle falan uyudum daha önce bi kaç kere daha doğrusu uyuyamadım,sabahı sabah ettimten tene değmeyecek agaaa
sedoşumun,tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım.
inşallah cnm benmoyyy canım beniiiimteşekkür ederim...
kutlu mutlu olsun tüm öğretmenlerimizin günü!
o mutfaklar yokmu o mutfaklar ah ahhhhhhhhhhhhhh
ben deeee
ben de özledim be kuzumm
ben aynı yatakta değil iki kişi 4 kişi bile yatarım, çok alışkınım canım, bizim aile sülale çok kalabalık ve biz çok iç içe yaşarız
kuzenlerimle falan çok birlikte uyuruz biz, 50cm lik yerde bile rahat rahat uyurum
ayda bir, iki ayda bir teyzemde toplanırız, yemekler yer müzik dinler cümleten onda kalırız, o yüzden de çok alışkınım :114:
benimkiyle nasıl mı uyurum, neyse o konuda diyeceklerim var da demiyim şimdi burda ama şu kadarını söyliyim, onunla dipdibe uyurum ben, dokunarak elini tutarak, et ete değecek agaaa
sedoşumun,tüm öğretmen ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutlarım.
ağızları dilleri olsa konuşacaklaaaaro mutfaklar yokmu o mutfaklar ah ahhhhhhhhhhhhhh
ben deeee
ben de özledim be kuzumm
ben aynı yatakta değil iki kişi 4 kişi bile yatarım, çok alışkınım canım, bizim aile sülale çok kalabalık ve biz çok iç içe yaşarız
kuzenlerimle falan çok birlikte uyuruz biz, 50cm lik yerde bile rahat rahat uyurum
ayda bir, iki ayda bir teyzemde toplanırız, yemekler yer müzik dinler cümleten onda kalırız, o yüzden de çok alışkınım :114:
benimkiyle nasıl mı uyurum, neyse o konuda diyeceklerim var da demiyim şimdi burda ama şu kadarını söyliyim, onunla dipdibe uyurum ben, dokunarak elini tutarak, et ete değecek agaaa
o mutfaklar yokmu o mutfaklar ah ahhhhhhhhhhhhhh
aahh ah kuzum hepimiz yaralıyızzzvayyyyyyyyyyyyyyyy ağa
deşme yaramıııııııııııı şimdi
yok öyle ama mama falan, anladım ben seniiama ama ama
bak şimdi benden önce davrandın ama seen, bugün hep aklımdaydı, hatta en son saate baktım 23:55 ti
hadi dedim bekliyim accuk daha tam ayın24 ü olsun sonra tebrik ediyim dedim ama geçti bu sefer de unuttum
sen hatırlattın çağlam
sedoşuumm, bir de kuşumdu galiba örtmen olan..
öğretmenler gününüz kutlu olsun bacılaarr
sedoşum bu da son öğrencisiz örtmenler günün olsun kuzumm
bak şimdi benden önce davrandın ama seen, bugün hep aklımdaydı, hatta en son saate baktım 23:55 ti
hadi dedim bekliyim accuk daha tam ayın24 ü olsun sonra tebrik ediyim dedim ama geçti bu sefer de unuttum
sen hatırlattın çağlam
sedoşuumm, bir de kuşumdu galiba örtmen olan..
öğretmenler gününüz kutlu olsun bacılaarr
sedoşum bu da son öğrencisiz örtmenler günün olsun kuzumm
hahhha hadi girme bakalım, kısmet olur da bir gün görüşürsek o zaman anlatırsın, ben de o vakit anlatırım, şşşş çaktırmayın şimdiağızları dilleri olsa konuşacaklaaaar
biz otelde kaldık aşkıcımla 2 kere,toplamda 3 gece-4 gün...ama görceksiniz ben yatağın bi ucunda o yatağın bi ucunda sıkıntı basıyor öff ya ne bileyim...iki sarılsam sonra aşkım ya ben uca gidiyorum diyordum hahahhaha çok komikti yaaa...tamam daha özele girmiim hahhahaha
action action pınarıımmmNe filmler dönüyo o mutfaklarda
ettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaadiorum ve gidiorumm hatunlarr paşa msj atmış bi konuşalım seninle die..bi konuşalım bakalımm ayyy çoktaa keyfim yerinde ya biras gergin olarak konuşsam iyi olurduu gerinn bakam beniii
yuk kıyamamettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaadiorum ve gidiorumm hatunlarr paşa msj atmış bi konuşalım seninle die..bi konuşalım bakalımm ayyy çoktaa keyfim yerinde ya biras gergin olarak konuşsam iyi olurduu gerinn bakam beniii
aahh ah kuzum hepimiz yaralıyızzz
yok öyle ama mama falan, anladım ben senii
ettt eteee ten teeneeee ne var ne yokk değecekkkkk agaaaaaaadiorum ve gidiorumm hatunlarr paşa msj atmış bi konuşalım seninle die..bi konuşalım bakalımm ayyy çoktaa keyfim yerinde ya biras gergin olarak konuşsam iyi olurduu gerinn bakam beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?