hoşgördüm canlar..hepcek oturduk valla bi şey konuşmadık fazla.çaprazındaki koltukta oturdum ayaklarımız birbirine deyiyo bi o geri çekiyo bi bensonraa ayağını bi koyduu ayağımın üstünee,ben çekmek istiorum çektirmio geldiğinde montunu aldım asmaya gittim askılığa götürürkenn bi kokladımmm montunuuu çook özlemişim kokusunu.şimdide msj attı;-biz evdeyis. yazmış.
hımmm güsel fikir gasooomsağol kuzuumm
tabi canım yine sepete konmaz, hani şu çubuklu birkaç tane havlunun asılabildiği havluluklar var ya, ondan alıcam inşallah
edit : döner havlulukmuş adı
olsun bu da bir gelişmeeeehoşgördüm canlar..hepcek oturduk valla bi şey konuşmadık fazla.çaprazındaki koltukta oturdum ayaklarımız birbirine deyiyo bi o geri çekiyo bi bensonraa ayağını bi koyduu ayağımın üstünee,ben çekmek istiorum çektirmio geldiğinde montunu aldım asmaya gittim askılığa götürürkenn bi kokladımmm montunuuu çook özlemişim kokusunu.şimdide msj attı;-biz evdeyis. yazmış.
hoşgördüm canlar..hepcek oturduk valla bi şey konuşmadık fazla.çaprazındaki koltukta oturdum ayaklarımız birbirine deyiyo bi o geri çekiyo bi bensonraa ayağını bi koyduu ayağımın üstünee,ben çekmek istiorum çektirmio geldiğinde montunu aldım asmaya gittim askılığa götürürkenn bi kokladımmm montunuuu çook özlemişim kokusunu.şimdide msj attı;-biz evdeyis. yazmış.
Kıyaaamaaam bebişimm yaaa düzeLiceksinizz eminimmm bennn
olsun bu da bir gelişmeeee
işte hep böyle olur ya, bi kokusu bi bakışı bi sözü yetiyo be rosaamm, yelkenler iniyor suya..
Canım benimmm yaaa düzelcek merak etmee
rosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)hoşgördüm canlar..hepcek oturduk valla bi şey konuşmadık fazla.çaprazındaki koltukta oturdum ayaklarımız birbirine deyiyo bi o geri çekiyo bi bensonraa ayağını bi koyduu ayağımın üstünee,ben çekmek istiorum çektirmio geldiğinde montunu aldım asmaya gittim askılığa götürürkenn bi kokladımmm montunuuu çook özlemişim kokusunu.şimdide msj attı;-biz evdeyis. yazmış.
hayırlısı hatunlarım..bu arada oyshonun sitesinden bahsetmişsiniz online alışveriş sitesi varmıki:26:
rosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)
biz teması fazlaca sevioruz, elimiz ayağımız bir şekilde değsin birbirine istiyoruz hep
heçen kahvaltıda canımı sıktı biraz, dalga geçti benimle, ben de çektim elimi ayağımı, bu deli benim ayağıma bir bastıcanım yanmıştı resmen, ama tabi kahvaltıda herkese gülümsüyorum ay ne komik durumlar yaşıyor insan bu kavuşamama zamanlarında yaaa
rosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)
biz teması fazlaca sevioruz, elimiz ayağımız bir şekilde değsin birbirine istiyoruz hep
heçen kahvaltıda canımı sıktı biraz, dalga geçti benimle, ben de çektim elimi ayağımı, bu deli benim ayağıma bir bastıcanım yanmıştı resmen, ama tabi kahvaltıda herkese gülümsüyorum ay ne komik durumlar yaşıyor insan bu kavuşamama zamanlarında yaaa
hehheeheh valla yaa...
bi de 2 dk kar kardır olayı var bizde demutfakta yalnız mı kaldık hemen bi öpücük,koridorda mı karşılaştık hemen bi makas
Ahahahaha aynı bizzz
aynen yaa
bazen diyorum ki liseli ergenler gibiyiz, gelmişiz 30 yaşımıza halimize bak
bir de benimki çok gergin oluyo bizde, ya annen görürse diye yavrum çok panikliyo, ben daha rahatım ondan valla
hemdee nasılllrosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)
hehheeheh valla yaa...
bi de 2 dk kar kardır olayı var bizde demutfakta yalnız mı kaldık hemen bi öpücük,koridorda mı karşılaştık hemen bi makas
aynen yaa
bazen diyorum ki liseli ergenler gibiyiz, gelmişiz 30 yaşımıza halimize bak
bir de benimki çok gergin oluyo bizde, ya annen görürse diye yavrum çok panikliyo, ben daha rahatım ondan valla
ah kıyamam kıızzzBizdeyken ben daha gergin oluyom yaa annem ıkı dakka yalnız bırakmaz bizi
Diyo gidip sölücem bıraksın bizi yalnız dicem diyo o kadar uzaktan gelıyom azcık hasret gıderelım dıyo
Evlenınce bır bır sölücem kaynanama diyo ızdırap çektırdı bıze
hehehe bizde de durum aynı ama alıştı o da...çünkü bizde kalıyor geldiğinde İstanbul'a,Edirne'den geldiği için
annem zaten birşey olunca böle konuşurken falan annemle,sedosh senden korkarım ben, çocuk bişey yapmasa bile elin ayağın durmaz senin,fenasın diyor hahahahhaha
çok cilveliymişiiiiim
seninki de iyiymiş sedoşuum
özledim be gasooom...
böle nasıl tatlı uyuyor,bi de bizde kalınca bazen ondan erken kalkıorum onun uyuduğu odaya geliorum onu izliorum..aaaah poğaça yanaklı sevdiceğim benim.ne tarafına yatsa o tarafında kalkıo yaa nasıl bebiş gibibende bir deli yatarım evlenince aynı yatakta çekecek benden balım yaa
kızlar sizde aynı yatakta 2 kişi yatma sorunu var mı ben yatamıyorum yaa off napıcam bilmiorum...
annemle kuzenimle falan uyudum daha önce bi kaç kere daha doğrusu uyuyamadım,sabahı sabah ettimten tene değmeyecek agaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?