2012' de yazın evlenecekler

Kıyaaamaaam bebişimm yaaa düzeLiceksinizz eminimmm bennn

sağol kuzuumm

tabi canım yine sepete konmaz, hani şu çubuklu birkaç tane havlunun asılabildiği havluluklar var ya, ondan alıcam inşallah

edit : döner havlulukmuş adı
hımmm güsel fikir gasooom
olsun bu da bir gelişmeeee

işte hep böyle olur ya, bi kokusu bi bakışı bi sözü yetiyo be rosaamm, yelkenler iniyor suya..

Canım benimmm yaaa düzelcek merak etmee

Kıyaaamaaam bebişimm yaaa düzeLiceksinizz eminimmm bennn

olsun bu da bir gelişmeeee

işte hep böyle olur ya, bi kokusu bi bakışı bi sözü yetiyo be rosaamm, yelkenler iniyor suya..

Canım benimmm yaaa düzelcek merak etmee

hayırlısı hatunlarım..bu arada oyshonun sitesinden bahsetmişsiniz online alışveriş sitesi varmıki:26:

rosam bir de sen şimdi böyle anlatınca ayaktı mayaktı ne geldi aklıma, biz ne yapar eder yemek masalarında hep yanyana otururuz (aramızda kalsın)
biz teması fazlaca sevioruz, elimiz ayağımız bir şekilde değsin birbirine istiyoruz hep
heçen kahvaltıda canımı sıktı biraz, dalga geçti benimle, ben de çektim elimi ayağımı, bu deli benim ayağıma bir bastı canım yanmıştı resmen, ama tabi kahvaltıda herkese gülümsüyorum ay ne komik durumlar yaşıyor insan bu kavuşamama zamanlarında yaaa

ablamın laptoptayım benım laptop kendınden gectı ıyıden ama smdı ablama verıyrm laptpunu kendmnkne geccem kzlr

hehheeheh valla yaa...

bi de 2 dk kar kardır olayı var bizde de mutfakta yalnız mı kaldık hemen bi öpücük,koridorda mı karşılaştık hemen bi makas

Ahahahaha aynı bizzz

hehheeheh valla yaa...

bi de 2 dk kar kardır olayı var bizde de mutfakta yalnız mı kaldık hemen bi öpücük,koridorda mı karşılaştık hemen bi makas
aynen yaa
bazen diyorum ki liseli ergenler gibiyiz, gelmişiz 30 yaşımıza halimize bak
bir de benimki çok gergin oluyo bizde, ya annen görürse diye yavrum çok panikliyo, ben daha rahatım ondan valla

aynen yaa
bir de benimki çok gergin oluyo bizde, ya annen görürse diye yavrum çok panikliyo, ben daha rahatım ondan valla

Bizdeyken ben daha gergin oluyom yaa annem ıkı dakka yalnız bırakmaz bizi
Diyo gidip sölücem bıraksın bizi yalnız dicem diyo o kadar uzaktan gelıyom azcık hasret gıderelım dıyo
Evlenınce bır bır sölücem kaynanama diyo ızdırap çektırdı bıze

Son düzenleme:
hemdee nasılllayağıma bastı bastıııı gezdirdi ayağını ayağımdaa babam bizden tarafa bakınca pat çekioo
hehheeheh valla yaa...

ne tatlı olurr ama o 2 dklardaaa beeeee

aynen yaa

hehehe bizde de durum aynı ama alıştı o da...çünkü bizde kalıyor geldiğinde İstanbul'a,Edirne'den geldiği için

annem zaten birşey olunca böle konuşurken falan annemle,sedosh senden korkarım ben, çocuk bişey yapmasa bile elin ayağın durmaz senin,fenasın diyor hahahahhaha
çok cilveliymişiiiiim

ah kıyamam kıızzz

seninki de iyiymiş sedoşuum

seninki de iyiymiş sedoşuum

özledim be gasooom...

böle nasıl tatlı uyuyor,bi de bizde kalınca bazen ondan erken kalkıorum onun uyuduğu odaya geliorum onu izliorum..aaaah poğaça yanaklı sevdiceğim benim.ne tarafına yatsa o tarafında kalkıo yaa nasıl bebiş gibi bende bir deli yatarım evlenince aynı yatakta çekecek benden balım yaa

kızlar sizde aynı yatakta 2 kişi yatma sorunu var mı ben yatamıyorum yaa off napıcam bilmiorum...
annemle kuzenimle falan uyudum daha önce bi kaç kere daha doğrusu uyuyamadım,sabahı sabah ettim ten tene değmeyecek agaaa

kızlaaaar bi kayboldum muhabbet tavan yapmış libidom yükseldi
benimkile bende muhakkak temas halinde olmalıyıs başka duramıyos elimi bıraksa koluma giriyo kolumdan çıksa sarılıyo her an alnımdan...öper
elimi bırakmak zorunda kaldığında hele sinirleri bozuluyo kuzumun...bi mahalle girdiğimde elini tutmuyom ne var çekiincek diye kapris yapıyo

kııııııs olurmu heç ben hele ya bacağımla a kolumla kitlerim yanımdakini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…