canım ne demekayyy sağol gasom yaaa amin inşallaah.... çok teşekkür ederiiiimmmmm
hahhaha alçak köfteeeeoh canıma değsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorumyumurtalı maskeden yap kuzum akşam gerdiydi o seni
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galibayuk kıyamam
hadı keyfın bol olsun yavru ıyı sohbetler
masummmmmmmmm öpücük
canım ne demek
hahhaha alçak köfteeee
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorum
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galiba
canım ne demek
hahhaha alçak köfteeee
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorum
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galiba
yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan
yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan
ooyy deme yaa, canım bol yağlı salçalı makarna çekti beniimmm yanında buz gibi colayla ooyyygece gece spaghetti yapasım tutdu ablacımla yıycezzzzzzzz bı evlenelım daha cok yaparız kızlar
sende öpüldüm kuzumöpüldünüüüzzzzzzzzz
ayy gasom valla yaaayalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydımgece gece spaghetti yapasım tutdu ablacımla yıycezzzzzzzz bı evlenelım daha cok yaparız kızlar
meraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım
sende öpüldüm kuzumhadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz
ayy gasom valla yaaa
rahmetli anneannemin bi lafı vardı,bi kız 20sini geçince çok tutmucan evde,ver gitsinbiz 2.ye okeye döncez gasommm hahahahaha
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydım
müthiş kuzumhahahahha evet yaptım gasoooom çok müthişim di miiii
evet yaa herkes der nişanlılık dönemi tatlı diye hiç açıklamazlar gerçekten neden tatlı diye,bak şimdi düştü bende de jeton
sen yine de saygını koru, sevmeye çalış olmuyosa da olmuyodur ama asla senden büyük insanlara saygısızlık yapma derim ben, gider gelirsin gerektiğinde, ellerini öper halini hatrını sorarsın, yalapyapış olmak zorunda değil herkes neticedemeraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım
al al, gözaltı süresini de uzun tutarsın oohhhaynen kuşummmmmmm
ama ben nişanlımı göremıomkı
gelınce ıfadesını alırım
sormaa, bünyenin dili olsa da konuşsaKonu ne olursa olsun biz çok güzel çekiyoruz buraya nede olsa artık bünye kaldırmıyo istiyo
vay geldı halımıze gasom
cnm neden ıstemıyorlar hıc sıkma canını cok fazla sık sık görşmessn olur bter nasılsa sevdcegn senı ıstems
meraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?