2012' de yazın evlenecekler

ayyy sağol gasom yaaa amin inşallaah.... çok teşekkür ederiiiimmmmm
canım ne demek

oh canıma değsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahhaha alçak köfteeee

yumurtalı maskeden yap kuzum akşam gerdiydi o seni
sedooşş yaptın dimi bu espriyi, ben yanlış görmüyorum

yuk kıyamam
hadı keyfın bol olsun yavru ıyı sohbetler

masummmmmmmmm öpücük
ah o küçücük masum üpcükler bile ne tatlı yaa, bu nişanlılık dönemi çok keyiflidir derler ya, kimse açık açık söylememişti ama bunlar yüzünden galiba

yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan

hahahahha evet yaptım gasoooom çok müthişim di miiii

evet yaa herkes der nişanlılık dönemi tatlı diye hiç açıklamazlar gerçekten neden tatlı diye,bak şimdi düştü bende de jeton

meraba kızlar fikrinize ihtiyacım var 1 ay once nişanlandım düğün tarihim belli değil nişanlımın ailesi beni hiç sevmiyolardı yani başkasıyla evlenmesini istiyolardı hep bastan beri baya bı sorun yasadım hatta nişanlanmadan once erkek arkadasım babamla tanısıcak dıye evlerınde cok buyuk sorun cıkartmıslar evi terketmişti beni istemıyolardı yanı sımdı de annesine o yaptıklarından dolayı ısınamıyorum bi turlu hep laf cakıyo bana durduk yerde yada ben mi öyle anlıyorum sizce napmalıyım

aynen kuşummmmmmm
ama ben nişanlımı göremıomkı
gelınce ıfadesını alırım

yalnız bakar mısınız halimize, hormonlarımız ne hale geldiyse artık, rosamın anlattığı o eniştenin barış için uzattığı ayağından nerelere geldik ayol bi ayak'tan

Konu ne olursa olsun biz çok güzel çekiyoruz buraya nede olsa artık bünye kaldırmıyo istiyo

öpüldünüüüzzzzzzzzz
sende öpüldüm kuzumhadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruz
ayy gasom valla yaaa
rahmetli anneannemin bi lafı vardı,bi kız 20sini geçince çok tutmucan evde,ver gitsin biz 2.ye okeye döncez gasommm hahahahaha
gece gece spaghetti yapasım tutdu ablacımla yıycezzzzzzzz bı evlenelım daha cok yaparız kızlar
ben yapmadım valla sıcak çikolata tuttum kendimi,önceden içtiklerime saydım

cnm neden ıstemıyorlar hıc sıkma canını cok fazla sık sık görşmessn olur bter nasılsa sevdcegn senı ıstems

ben hıc sevmıyorum neysekı sıcak cıkolatayı yavyummm ama makarna bayılıyorum ıste

kızlar bugun tam olrak ınceledım bu arzumun el supurgesını ama kablosu falan vardıya benım aklım karıstıkı bu sarjlı degılmı elektrklmı orasını yne çözemedım acaba sarj ıcınmı kablo aklım almadı fakat benım ıstedgım ayaklıda olsun yerdede kullanablyım ıkı turlu olsn kesnlkle elktrklı olmsn elktrklı olrsa neye yarar pratıklk neresınde kalır yani.

hahahahha evet yaptım gasoooom çok müthişim di miiii

evet yaa herkes der nişanlılık dönemi tatlı diye hiç açıklamazlar gerçekten neden tatlı diye,bak şimdi düştü bende de jeton
müthiş kuzum
dimi ya işte az önce düştü bende de

sen yine de saygını koru, sevmeye çalış olmuyosa da olmuyodur ama asla senden büyük insanlara saygısızlık yapma derim ben, gider gelirsin gerektiğinde, ellerini öper halini hatrını sorarsın, yalapyapış olmak zorunda değil herkes neticede
sen samimi ol, saygını göster böylelikle üstüne düşeni yapmış olursun canım, zamanla belki onlar da bunun karşılığı olarak sana daha sıcak davranırlar belli mi olur

aynen kuşummmmmmm
ama ben nişanlımı göremıomkı
gelınce ıfadesını alırım
al al, gözaltı süresini de uzun tutarsın oohhh

Konu ne olursa olsun biz çok güzel çekiyoruz buraya nede olsa artık bünye kaldırmıyo istiyo
sormaa, bünyenin dili olsa da konuşsa

vay geldı halımıze gasom

cnm neden ıstemıyorlar hıc sıkma canını cok fazla sık sık görşmessn olur bter nasılsa sevdcegn senı ıstems

ah cnm ya sorma nişanlım benle tanısmadan bı kızla görusmus ayrılmıs aıle dostlarıymıs kız onunla ıstıyolarmıs evet bende gorusmek ıstemıyorum ama 1 hafta once gıttım nısanlımın yanına heryere benımle gelmek ıstıyo kaynanam bız sınemaya falan gıttık geldık suratı bes karıs boyle nısanlım umursamıyo ben takıyorum ama malesef

zor bir durum canım...
sevdiğinin ailesi onlarda,sevmesende saygı göstermelisin,tabi seni de üzmelerine izin vermeden...o nedenle en iyisi evini yuvanı kurunca çok fazla içli dışlı olmaman,bayramda seyranda el öper evine gelirsin...bilmiyorum ki ne diyeyim canım,Allah yardımcın olsun...

evet tabıkı haklısın hıc saygısızlık yapmadım nısanlım da hep takdır edıyo benı bu konuda herzaman guler yuzlu oldugum halde bana cok soguk evınıze gelmeye korkarım dedıgını duydum ama hala da duymamıs gıbı saygılı davranıyorum sevmeye calısıyorum ama hep olumsuz enerjı verıyo bana acaba evlendıgımızde sorun olurmu dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…